ben de katıldım aranıza arkadaşlar selam plates seti ve dvd sipariş ettim gelene kadar da netten başladım hem alışma olur diye, dvd 1 ile başladım 2 doğum yaptım ve hayatımda spor yapmamış biri olarak ikincisinde deforme oldum 21 kg almıştım çünkü, şu an 10 kg fazlam kaldı 7 kg verdim bazı sorularım var
doğum sonrası sarkmış ve buruşmuş bir karnım var( gerçekten azimliyimdir her sabah 1 saat tavizsiz yapsam ve ciddi efor sarfetsem bu işe toplanır mı ne dersiniz 2. doğum çünkü işim zor, olmadı ameliyatla kestirip dooğğru çöpe yollarım bu karnı ne dersiniz umut var mı, yoksa direk bıçak altına mı yatayım 163 boy 64 kg ve 5-6 hamile boyutunda gevşek ve jöle kıvamında bir karın, ne dersiniz şansım var mı??
beyaz tv de çıkıyor sabah 10 ya da 10. 30 da galiba videoları netten de izleyebilirsin :Ebruli | BeyazGazete.com , Beyaz Tv TV Programlarıkızlar hangi kanal saat kaçta başlıyor?
bende dvd si yok yapmak istemiştim tv de varsa benim için çok iyi olur
yanlış hatırlamıyorsam ebru şallı 2 hafta kadar 1. dvd ile yapın sonra 2 ye geçin diyordu. Ama uzun yapmakta fayda var bence çünkü ben ebru şallının tv programından yapıyordum videoları indirmiştim ilk başlarda çok az egzersiz yapıyordu 20 dk sürüyordu. Bir kaç ay boyunca 20 dk yapmıştım ben vücudum yavaş yavaş alışmıştı sonra 30 dk oldu bi kaç ay sonra 40 dk oldu daha sonraları 50 dkya çıkmıştı. Bence 20 seans yeterli olur. Hatta şimdi baya ileri düzey yapıyor tv programında ama yeni başlayanlar katılablir diyor. Sadece sırf karın faln çalışırsa yeni başlayanlar yapmasın diyor.Zaten ben kaç yıldır yapıyordum ama bir harekette zorlandım mı acı falan hissedersem hemen bırakıyorum zorlamamak gerek zaten yapamadığımız egzersiz olursa zamanla vücut alışıyor yapmaya başlıyoruz.arkadaşlar bi sorum olacak
ben hayatımda hiç spor yapmadığım için ebru şallı nın dvd 1 le başladım vücudu alıştırana kadar ama pek yormuyo tabii o bir iki hareket dışında, ama kaslarım biraz güçlenmeden ikiye geçmek istemiyorum hem yapamazsam moral motivasyonum düşmesin hem de sakatlamayım kendimi diye, sizce dvd 1 e kaç seans devam edeyim her seansta bir defa baştan sona yapıyorum ısınma dahil 55 dk yani 10 dak ısınma bir on dakikada konuşmaları saysak 30-35 dakika aktif oluyoruz bunu bi 20 seans yapsam sonra 2 ye geçsem olurmu siz ne öneriyorsunuz
Merhabalar :))) Ben de pilates sever biriyim yeni katıldım aranıza... Ama benim sorunum biraz yapıp sonra bırakıp zaman geçtikten sonra tekrar başlamak(( o yüzden tam bi netice alamadım hiçbir zaman iki hafta güzel gitti diyelim sonra 1 ay yapmayınca eski haline geliyor herhalde önemli olan her zaman yapmak
merhaba bende 1 haftadır beyaz tvden plates yapmaya çalışıyorum bende plates malzemeleri yok:18:
büyük top olarak çocuklarımın zıplama topunu,küçük topta evdeki yine çocuklarımın topunu,lastik olarakta bazen
normal lastik bazen atkı kullanıyorumseti alsam koymaya yerim yok böyle idare ediyorum
benim sormak istediğim karın,kalça çalıştırırken bacaklarım çok ağrıyo ve genelde yapamıyorum yarıda bırakıyorum
siz yeni başlarken nasıl başladınız ve şuan bütün hareketleri orda gösterdiği gibi yapabiliyomusunuz,ben esneme
hareketlerinide tam yapamıyorum biraz zorlanıyorum.nasıl devam etmelıyım?