Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

tabi ki de şansın var ameliyata ben karşıyım ya en iyi çözüm spor bence. Pilates en yumuşak en sarkık karınları bile sertleştirip dikleştiriyor. Ben insanity yapıyorum bu aralar onda da sarkıklar gidiyor. Ama onda cardio da var ki pilatesle sırf karın çalışırsan daha etkili olur bir ayda bile farkı hemen görürsün, ebru şallının karın savar dvdsi var o çok uzun zor ama onunla 21 gün yapıyorsun bir onu dene istersen, benim karnım eskiden yağlı idi pilatesle üst kısımda belirgin baklavalar oluştu bir de bu forumda six pack diye bir şey var yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş onunla günde 8dk sanırım sadece 8 dk karın çalışmış doğum sarkıkları gitmiş. Düzenli yapmak çok önemli zaten ebrunun programında da 40 dk pilates yapıyorsa 15-20 dk karın çalışıyor ki o kadar süre yetiyor da artıyor bile. Az ama düzenli ve doğru şekilde karın çalışmak yetiyor inanılmaz sonuçlar alıyorsun. Bir de karın çalışırken karnı içe çekmek çok önemli işte. Bunları yaparsan dümdüz bir karna sahip olabilirsin

inşallah canım inşallah inan ameliyata gözüm kapalı girerim o kadar çıldırmış durumdayım ama emziriyorum bebeğe nasıl bakacağım diye tereddütüm var pilatesle düzelecekse uğraşırım önce dvd 1 le başladım dvd 2 yi de rahat yapacak duruma geleyim karınsavarı alırım o da artık iyice toplar sanırım

kızlar hangi kanal saat kaçta başlıyor?
bende dvd si yok yapmak istemiştim tv de varsa benim için çok iyi olur

arkadaşlar bi sorum olacak
ben hayatımda hiç spor yapmadığım için ebru şallı nın dvd 1 le başladım vücudu alıştırana kadar ama pek yormuyo tabii o bir iki hareket dışında, ama kaslarım biraz güçlenmeden ikiye geçmek istemiyorum hem yapamazsam moral motivasyonum düşmesin hem de sakatlamayım kendimi diye, sizce dvd 1 e kaç seans devam edeyim her seansta bir defa baştan sona yapıyorum ısınma dahil 55 dk yani 10 dak ısınma bir on dakikada konuşmaları saysak 30-35 dakika aktif oluyoruz bunu bi 20 seans yapsam sonra 2 ye geçsem olurmu siz ne öneriyorsunuz

yanlış hatırlamıyorsam ebru şallı 2 hafta kadar 1. dvd ile yapın sonra 2 ye geçin diyordu. Ama uzun yapmakta fayda var bence çünkü ben ebru şallının tv programından yapıyordum videoları indirmiştim ilk başlarda çok az egzersiz yapıyordu 20 dk sürüyordu. Bir kaç ay boyunca 20 dk yapmıştım ben vücudum yavaş yavaş alışmıştı sonra 30 dk oldu bi kaç ay sonra 40 dk oldu daha sonraları 50 dkya çıkmıştı. Bence 20 seans yeterli olur. Hatta şimdi baya ileri düzey yapıyor tv programında ama yeni başlayanlar katılablir diyor. Sadece sırf karın faln çalışırsa yeni başlayanlar yapmasın diyor.Zaten ben kaç yıldır yapıyordum ama bir harekette zorlandım mı acı falan hissedersem hemen bırakıyorum zorlamamak gerek zaten yapamadığımız egzersiz olursa zamanla vücut alışıyor yapmaya başlıyoruz.

merhabalar,
dogumdan sonra sarkık karnı olanlar pilates yapsın.ahanda burada :) yemin ediyorum 2 hafta ebruyla pilates yaptım gözlerime inanamadım.hergün ebruyla pilates yapıyorum.bi kaç defa lastiği yüzümde patlattım ama vazgeçmek yok.bu göbek dümdüz olacak o kadar :))

he bu arada lastik neden suratımda patladı bi yandan pilates yapıp bi yandan duduruk oğluşla uğraşıyorum.

Kııııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr merhaba

Bende plates yapmayı çok seviyorum çok faydalı. Haftanın 1 gunu ebru ile plates 4 gunu İse bacak ve karı sıkılaştırıcı hareketler yapıyorumki Kaslarım uzun ve sıkı olm ası için Spora ağırlık evridm ama plates yapan ları % 98 ne fıtık ne bel agrısı nede eklem agrısı çeker vucud esnerr gevşer çok faydalı tam agz devamm

Hepinizi tebrik ediyorum

slm kızlar bende dün pilates toplarını ve lastiklerini internetden sipariş verdim bugun yarın gelir. benim kilo sorunum yok sadece simit bölgemden şikayetçiyim spor yapmayı severim ama ne zamandır salmıştım kendimi pilatesle yeniden doğmak istiyorum hem sağlık için hemde her daim fit görünmek için kızlar ben pilatese bayram biter bitmez başlayacağım size her hafta değişimi yazarım

Ben de dün başladım Ebru Şallıyla,kendimi çok kastım sanırımi iki gündür göbek bölgem ağrıdı vallahi.Bir de ben çok şaşırıyorum,Ebru Şallı ya yaparken yorulmuyor ya da yorulduğunu belli etmiyor.Saat 10 da,erken bir saatte hem.

Merhabalar :))) Ben de pilates sever biriyim yeni katıldım aranıza... Ama benim sorunum biraz yapıp sonra bırakıp zaman geçtikten sonra tekrar başlamak (( o yüzden tam bi netice alamadım hiçbir zaman iki hafta güzel gitti diyelim sonra 1 ay yapmayınca eski haline geliyor herhalde önemli olan her zaman yapmak

Sanırım her gün kısa bir süre olsa bile yapmak gerekiyor.

merhaba bende 1 haftadır beyaz tvden plates yapmaya çalışıyorum bende plates malzemeleri yok:18:
büyük top olarak çocuklarımın zıplama topunu,küçük topta evdeki yine çocuklarımın topunu,lastik olarakta bazen
normal lastik bazen atkı kullanıyorum seti alsam koymaya yerim yok böyle idare ediyorum
benim sormak istediğim karın,kalça çalıştırırken bacaklarım çok ağrıyo ve genelde yapamıyorum yarıda bırakıyorum
siz yeni başlarken nasıl başladınız ve şuan bütün hareketleri orda gösterdiği gibi yapabiliyomusunuz,ben esneme
hareketlerinide tam yapamıyorum biraz zorlanıyorum.nasıl devam etmelıyım?

yeterki yapmak iste kullandığın malzeme çokta önemli değil(lastikler hariç çünkü gerçekten esneme ya da kol hareketleri için gerekli) ilk haftalarda ağrı olması normal, çalışmayan kasların çalışmaya başlıyor ve çalışıp açıldıkça ağrılar yok olacak.ebru şallı yapabildiğiniz kadar yapın çok zorlamayın gibi tavsiyelerde bulunuyor.haftalar ilerledikçe tüm hareketleri yapıyor kıvama geliyorsun esnemelerde dahil.pes etme,devam et 2-3 aya kadar farkı göreceksin sımsıkı bir vücut :)

Ben yazın sonlarından beri pilates yapıyorum o zamanalr hergün yapıyordum fakat sonra vizeler,finaller derken biraz az yapmaya basladım haftada 3 veya 4 gün. yinede etkisinden hiç bir azalma olmadı yağ olan her yerim artık kas :) Boyumun kısa olmasına üzülürdüm boyum bile uzamaya başladı,esnemeye başladım. Ayrıca pilates yaptıktan sonra kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum.Moralim bozulduğu zamanlar Pilates yapıyorum Ebru Şallıyla. Pilates tam bir mucize! :)

merhaba kızlar ben bugün ebru şallının karın savar dvdsine başladım ve berbat durumdayım ama yılmadım devam edicem her gün kaldı 20 gün umarım incelirim. şuan az yiyorum ama canım tatlı kızartma felan çekince eğer evde biri yaptıysa dayanamıyorum aşırıya kaçmamak kaydıyla yiyorum sonra çok pişman oluyorum tabi formun bi bisküvisi var mukavva gibi bi sonraki öğün onu yanında da yoğurt veya meyve yiyorum hergünde platesi yapıcam faydasını görür müyüm acaba ? karın savar dvd sini yapıp etkisini görenler yazabilir mi lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…