ben cok faydasını gördüm sellit dvdsini gercekten eriyor
ebru şallının cd si var bende fakat çocuğum küçük olduğu için çok fazla zaman ayıramıyorum cd de sırf konuşması bile uzatıyo baya resimli pilates ama ebruya ait bulamıyorum sizler nasıl yapıyosunuz devamlı cd den yada tv den mi takip ederek yapıyosunuz bana pratikleştirmek lazım bu işi
eriyor derken ölcülerinizde ne kadar küçülmeoldu acaba sıkılastıgı içinde küçülme olabilir sanırım.
merhaba kızlar.bende ebru şallı süper karın videosu aldım.tüm göbek hareketleri var gibi.baya da uzun video.call filan yaptım ama ardı arkasına bu hareketleri yapmak dogrumu bilmiyorum.sanırım yapamam.20 şer dk lık partlara ayırıp yapmayı düşünüyorum.en azından alışıncaya kadar. ölçülerimi aldım.görelim bakalım işe yarayacak mı ??
indirdim geçen hafta ama daha denemeye fırsatım olmadı, izlerken bile sıkıldım o kadar saat karın çalışmak çok sıkıcı olur gibi geliyor:)) gerçi selülit savarı da uzundu ama keyifliydi de..
call ile aynı gün yapma bence en azından ilk denemende... calldan önce en fazla karın çalışmamda 250-300 mekik çekmiştim, sonra call çok sorun olmamıştı ama calldan sonra t5t yaparken 15 karın hareketi bile işkence gibi gelmişti....
cidden cd çok sıkıcı.call daki teyzemler bile daha eglenceli sanki :) call ile aynı gün yapmam zaten.call ın ısınma hareketlerini de eklerim cd nin başına.boyunu korumak lazım.ben call dan çok memnunum ama sanırım artık yetmiyor.bugün belim varsa o callan dezzem sayesindedir :) elma tipli biriyim.bel mel hak getire hiç birşey yoktu.şimdi ciddi bir bel oyuntum var.daha başlamadım ebru şallıya durmadan erteleyip duruyorum.bugün bir deneyecegim.hadi hayırlısı
denedin mi canım?
ben bugün denedim. çoğu zaten daha önceden yaptığım ve faydasını bildiğim hareketlerdi. çok heyecan verici değil evet ama güzel, işe yarar, sonuç verecek bir çalışma...
callan dururken bukadar yorulmaya gerek var mı o da ayrı bir konu tabiii:)))
merhaba.bende yeni üyeyim.herkese selamlar.bu konuda birkaç sorum olacak.pilatese yeni başladım daha 2gün oldu.pilates seti sipariş verdim.onun gelmesini bekliyorum.haftada ne kadar yapmak gerekiyor?hergünmü?ve vücudun her yerini sıkılaştırır mı alt bacakları özellikle.
1 gün bile hiç yapmamaktan iyidir ama en az 3 gün yapmak güzel oluyor... vaktin varsa 6 gün yap canım 1 gün dinlen. her yeri sıkılaştırır, tabii sıkılaştırmak istediğin yere yönelik hareketler yapmak şartıyla:))
ben ebru şallıyla başladım onun programının ilk gününden.o şekilde devam etsem faydalı olmaz mı?sen ne önerirsin canım
tv programı mı? olur tabii, orda zaten bacak da çalıştırıyor hergün farklı bölgelere yönelikde yaptırıyor, bende bir dönem sürekli tvden yapmıştım bayaa faydasını gördüm.
hayır cnm yapmıyor ama tv8 sitesinden videolarini ararsan bulabılrsn onun dısında dvdlrınden de yapablrsn:) ben super karin dvd si ile devam edıyorum