Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide öle dene bakalım cnm bence..bide aklıma şey geldi..etin sıkıysa zaten ondan çok farketmemişte olabilir..ama öle umudumu kaybettim falan deme cnm yaa herkezde işe yarıyo sanamı yaramıcak opuyorumnanaktan
kızlar merhaba...bişey danısmak istiyorum..ben yaklasık 1 aydır pilates yapıyorum..bu tv8 in ditesinden kendime uygun videoları indirdim..ve her aksam sadece 1 video yani 1 bölüm bitiriyorum..ama henüz hiçbirsey yok cok üzülüyorum umudumu kaybediyorum kızlar..simit bölgem aldı basını gitti zaten 5 kilo aldım basen desen ooo türk hatununda eksik olurmuu offfffffff offfffffffffff bana bişiy diyin :1no2:[/QUOT
eger zayıflamak amacıyla yapıyorsan platesı diyet artı kondısyon calısmalısın benım cok fazla kılo problemım yok sadece gobegımı ve yanlarımı sıkıalstırmak ıcın yapıyorum gun boyu yedıklerıme dıkkat edıyorum aksamları yurumeye cıkıyorum bıraz dınlenıp plates yapıyorum ve 15 gunde 4 cm ınceldım.bende dıyetle desteklemelısınkafamçokkarıştı
kızlar artı eger plate slastıgınız yoksa ben ılk basladıgım zaman daha sıparıs vermemıstım ve ince kılotlu corapla yapıyordum tavsıye ederım plates lastıgı gıbı olmasada ıdare edıyor.
Arkadaslar ebru sallının 1. cd 1 saat uzun degıl mı ben o kadar uzun zamanda sıkılıyorum . Hanı programda hergun yapıyor ya hergun onu yapsak faydası olur mu?
bıde bı hareketı kac kez yapıyosunuz ben ebruya uyuyorum oda kısa kısa gecıyo yanı bes on kez anca yapıom dahamı uzun yapılması gerekır sız kac kez yapıonuz sayı olarak