Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

kıslar bişey dicem ama gülmeyin :kedi: şimcik ben pilatese yeni basladım ve bilmiyordum lastiklerin kademeli oldugunu bende normal bildiğimiz lastiklerden yapıom 1 haftadır burayı okudumda o lastiklerden lazımmıs ben onları nerden bulabilirim topu ile beraber ama top şisenlerden olsun istiyorum bilmiyorumkismile

Hepsiburada.com'da uygun fiyatlı setler satılıyor.

tesekkrler bilgi için opuyorumnanaktan
peki hangi markayı alayım ordan

Canım ben delta'nın setini almıştım. Pilates topunu şişirmek için alette çıkıyor içinden. Yalnız pilates matı ilk başlarda çok fena kokuyordu şimdi o koku kayboldu. Gerdirme lastiğini de medium aldım. Onlar maalesef en heavy olanı göndermişler. Ben sonra dost kitabından ebru şallı nın kullandığı pembeyi buldum. O çok rahat.

Bu arada ürün çin malı, başlarda keşke almasaydım ne uyduruk demiştim ama şimdi cidden işimi görüyor. Tek tek alınca pahalı oluyor çünkü... Ben memnunum şu anda.

Canım ben delta'nın setini almıştım. Pilates topunu şişirmek için alette çıkıyor içinden. Yalnız pilates matı ilk başlarda çok fena kokuyordu şimdi o koku kayboldu. Gerdirme lastiğini de medium aldım. Onlar maalesef en heavy olanı göndermişler. Ben sonra dost kitabından ebru şallı nın kullandığı pembeyi buldum. O çok rahat.

Bu arada ürün çin malı, başlarda keşke almasaydım ne uyduruk demiştim ama şimdi cidden işimi görüyor. Tek tek alınca pahalı oluyor çünkü... Ben memnunum şu anda.

ikitane ürün buldum siparişini vericem top ve 3 tanede lastik yumusak orta sert 3lü satıyorlar deltadan topuda 55 cm alcam boyuma göre o uygunmus :enbuyukkk:

ebru şallı nın hamileliği sebebiyle ve öneri sonucu haziran ayında hamilelik pilatesi yapackmış...şuan 4 aylık hamileymiş...bakalım nasıl olacak...bende denemeyi düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum bebeğe bşey olur diye..herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...şuan bile nasıl yapıyor..büyük cesaret...

ben ilk basladığımda opak çorapla yaptım bir süre.. çorap zamanla upuzun bişi oldu kaydirigubbakcemile3
sonra heavy olandan aldım. öyle abartılacak bişi değil heavy olanı da..daha bile zorlasa diyorum ben..
çok idmansız değilsen al gitsin bence..

çorapmı :)) çok yaratıcısın canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebru şallı nın hamileliği sebebiyle ve öneri sonucu haziran ayında hamilelik pilatesi yapackmış...şuan 4 aylık hamileymiş...bakalım nasıl olacak...bende denemeyi düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum bebeğe bşey olur diye..herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...şuan bile nasıl yapıyor..büyük cesaret...

canım bebek öyle pamuk ipliğine bağlı hemen düşecek bişey değil ya düşeceği varsa düşüyo, ama tabii ebru yıllardır hergün yaptığı için bünyesi alışık
hamileler için yaptığında onlara zarar verecek bişey yaptırcağını pek sanımıyorum, sen dikkat et yinede, daha önce spor yapmadıysan hiç yapma hatta
alt karın, karın hareketleri falan hamilelere zararlı diye biliyorum, karın içi basıncı arttırdığı için
:hulya:

Son düzenleme:
Bende 2 gündür Şallı ile yapmaya başladım.Bir de elimdeki cd ile topla plates yapıyorum.Şallı 4 aylık hamileymiş çoook şaşırdım yaa hiç karnı yok...Biz olsak yerimizden kalkmayız aman bişi olcak diye maşallah walla yaa...

Bende 4 gündür Ebru Şallı ile pilates yapıyorum, bu kadar az süre olmasına rağmen gerçekten çok iyi hissediyor insan kendini. Ebru Şallıya da maaşallah valla, hamile ama bebek başka yerde sanki :) Şu anda top vs. yok ama almayı düşünüyorum, marka olarak neyi önerirsiniz acaba??? Bide ben şu pilates bandı yerine, ayağımız burkulduğunda felan sarılan elastik bandajlar varya onlardan kullanıyorum :) şimdilik idare ediyor :KK66:

Bende 2 gündür Şallı ile yapmaya başladım.Bir de elimdeki cd ile topla plates yapıyorum.Şallı 4 aylık hamileymiş çoook şaşırdım yaa hiç karnı yok...Biz olsak yerimizden kalkmayız aman bişi olcak diye maşallah walla yaa...

vala yaa..kocasından ayrılma ihtimali varmış o yüzden aldırırım diyormuş kimselere söylememiş..ama şimdi barışmışlar doğuracakmış .magazin gibi oldu :)))) ama vala hiç karnı yok..gerçi şimdiden sonra çıkar da biz olsak pilatesi bırakırız ani hareketlerden kaçınırız falan...ben 2 aydır yapamıyorum , bir tembellik geldi :KK43:((((

bende başlamayı düşünüyorum ama ebru şallı'nın yanlış öğrettiğini ve hiç yemeyen bir kadın olduğunu söylüyorlar :S şahsen kısa süreliğine gittiğim spor salonundaki pilates hocamız öyle demişti :S

Muhakkak önce doktorunla konuş. Pilates her hamileye önerilmiyor.

bende başlamayı düşünüyorum ama ebru şallı'nın yanlış öğrettiğini ve hiç yemeyen bir kadın olduğunu söylüyorlar :S şahsen kısa süreliğine gittiğim spor salonundaki pilates hocamız öyle demişti :S

Valla canım Ebru'yu ben de takip ediyorum bir de pilates eğitmeniyle çalışıyorum. Kesinlikle hareketlerin çoğu farklı. 5 temel prensibi bizim hoca daha farklı yaptırıyor. Açıkcası çekindiğimden hocaya da Ebru'yu soramadım ama bir ara soracağım bakalım o ne diyecek.

Bence Ebru'nun tek handikapı sayıları az yaptırıyor olması mesela biz kedi pozuyununda kalça kaldırma hareketlerinde o kadar çok yapıyoruz ki sayıyı acıdan kalçaların sancıyor ama esas o zaman faydasını görüyorsun. Bunun süresi kısıtlı olduğundan sanırım öyle.

arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama nıvea nın cd mi yoksa ebru ile pilates mi karar veremedim ayrıca çalışıyorum 10,20 da evde değilim cd alıp sabah 7,30 da yapsam olurmu

acikcasi ben burada da platese gittim ve Ebru salli bence dört dörtlük ögretiyor..nefes alip vermeye daha agirlik veriyor ve hareketleri daha net ve güzel anlatarak tam anlamiyla yapiyor..ben yurtdisindayim ve burada cok sacma yapiliyor ve hicbir faydasi olmuyor bence..ebru sallinin zamani kisitli oldugu icin az yaptiriyor hareketleri..ama bence cok basarili..sonucta oda dünyaca ünlü palates hocasindan ders almis profesyonel bir platesci..ben cok taktir ettim o nu buradakileri gördükten sonra..

uzzuuuun bir aradan sonra bende artik plates setimi ortaya cikarip tekrar ebru salli ile platese basliyorum.Amacim sabahlari bir saat yürüyüs ardindanda plates.Belki aksam üstüde kondisyon bisikleti yapabildigim kadar.Birazda diyetle desteklersem temmuz basina kadar 63 den ne kadar assagi düserim acaba???

ımm cnm bu senn bünyene göre değişir ama temmuza kadar yediklerinede dikkat edersen 4-5 kilon gider bence :1hug:

X