Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtulalım mııı ????

Kızlarrr bitiripte sonuç alanlar paylaşsa ne güzel olu dimi.. Ben ramazandan önce bir ay kadar karışık yaptım. Bugünde 21 günlük küre başladım. Dün sadece dvd 2 yi yaptım. 21 gün sonunda inşallah sezeryan göbeğim ve yıllardır beni bırakmayan basenlerimde biraz değişiklik olur. Gerçi hala 21 günde yağlardan kurtulunumu yapsam yoksa karın savar ve selülit savarı mı ona da karar veremiyorum. Yanıtlarınızı bekliyorum herkese pilatesli günler..

slm kızlar benimde 4buçuk aylık kızım var normal doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra günde basit plates hareketlerini 5 7 dk kadr yapıyodum 87 ile doğuma girmiştim çıktığımda 84 düm platesi yapınca epey bi toplandı vücüdum76 ya kadar indim sonra 20 gün sonra felan bıraktım bebekti gelen gidendi ramazandı derken kaldıkca kaldı ve tekrar 81 oldum

bugün şu 21 günlük küre bende başladım evet canım çıktı son yarım saati yarım yamalak yaptım :)) her yerim ağrıyo şuan ama ne bileyim işte sadece sıkılaştırıp kilo verdrmezse diyede korkuyorum evlendiğimde 64 düm şimdi hedef 67 felan olsam varya göbek ata ata oynayacagım bu arada bi buçuk saatlik pkatesten sonrada 2 şarku mezdeke oynadım :)))

inşallah kiloda veririz ve sıkılaşırız inşallah kızlar ama gerçekten çok agır bi roğram açıkcası o kadar vakit ayıramayada bilirim hergün malüm bebeğim çok küçük ilgi istiyo ancak şöyle 40 dk felan üzerine bol su bol mezdeke karma bişeyler çıkaraayım diyorum he benim asıl sorunum mide ve karın bölgesi özellikle oturunca felan midemin bi simit gibi beni içine alması gerçekten çok rahatsız ediyo :KK43:((

hep birlikte sağlıklı zayıflamalaaarrrr :)))

kızlar merhaba,

ebru şallı çok konuşuyor gerçekten. fakat bir haftadır, bir gün ara vererek yapıyorum, vücudum şekillenmeye başladı. hareketler çok zorluyor insanı. ilk, 20 dk yapabilmiştim ama artık hepsini yapabiliyorum. karın ve kolda gözle görülür bir şekillenme var. bir öneride bulunmak istiyorum, diyet yaparken bu hareketleri yapmakta zorlanabilirsiniz. hedeflediğiniz kiloyu verdikten sonra dinç bir şekilde yaparsanız sıkılaşmanıza ve şekillendirmeye yardımcı olur. ha bir de, kas oluşturduğu için, tartıda kilonuzda bir değişme göremeyebilirsiniz kaslar ağırlık yapar. ama bu sizin incelmediğiniz anlamına gelmez. bir not defteri tutun haftada bir kez mezurayla kol, bel basen bölgelerinizi ölçün. farkı kesinlikle göreceksiniz

merhaba kızlar..ben karın ve 21 günde yağlardan kurtulma dvdlerini almayı planlıyorum..deneyen arkadaşlar sizce hangisini önce yapmalıyım ya da nasıl bir düzenle birlikte yapabilirim?:KK16:

Tatile gitmeden su dvdleri yapayim da simit ve basenden biraz kurtulayim diye heveslendim fakat sol diz kapagimda acilar artinca biraktim o halde tatile gittim :) denize bazen bisikletle gittim bazen yuruyerek bi faydasi da olmaz diye dusunurken tatil donusu aynaya baktigimda simitlerimi denize atmisim meger :) yarin tekrar basliyorum sporuma sabahlari kahvaltidan once 1 saat yuruyus basenlerime cok iyi gelicek ( yuruyus sonrasi birkac basen egzersiziyle destekleyince daha bi guzel olur :) ) en azindan kar kis gelene kadar yuruyus dusunuyorum.karin bolgesi icinde KESINLIKLE COK FAYDASINI GORDUGUM ☆ KARINSAVAR☆ yapmaya baslicam..

Son düzenleme:
uzuun zaman oldu buraya uğramayalı ama pilatese devamm :)))))) en güzeli de görenlerin ne kadar kilo vermişsin,incecik olmuşsun demeleri :KK53: evet yaz başındaki hedefime ulaştım şu anda ama pilatesi bırakmadım diyetim de yaşam şeklimi aldı ikisi birden devam ediyo okul olduğu için her gün yapamıyorum ama haftada 4 kere yapmaya gayret ediyorum,şu ara bayram diye biraz düzenim bozuldu ama olsun,herkese tavsiye ediyorum başlayanlar da bırakmasın :KK16:

bende temmuz ayında 21 gün yapmıştım o sırada diyette yaptım bayağı incelme oluyor gerçekten işe yarıyor ama sonra bırakınca tekrar genişledim sanki ,diyeti hiç bırakmadım yani bu incelme diyetten değilmiş pilatestenmiş onu anladım ... 15 gün falan yapınca farkediliyor ondan önce boşuna aynaya bakmayın anlaşılmıyor daha 21 gün olmamıştı bir sabah bi baktım acayip incelme aynanın karşısından ayrılamadım .... ramazan girince bırakmak zorunda kaldım o kadar sıcak havada oruçlu oruçlu yapamazdım, ee tabi 1 ay ara verdikten sonrada yeniden başlanamıyor her gün yarın başlarım diyorum ama fırsat olmuyor birde 21 gün hergün yapıp sonrada 3 günde bir falan yapmak daha mantıklı bence...ilk bir hafta hareketler çok zor yapılıyor hatta yapılamıyor bile ama sonradan çok kolay geliyor

Merhaba kızlar..Benimde sorunum alt bacaklarım bu 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsine bende başladım daha bu 3.günüm.kürü bitirmeyi planlıyorum.ama endişelerim var.alt bacaklarımda gerçekten bir incelme olacak mı merak ediyorum.yapanlar ve bu konuda sonuç alanlar paylaşırsa çok sevinirim.incelten varsa kaç cm inceldi acaba?

bende başadım bugün 3. günkü platesimi de yaptım her yerim ağrıyor inş geçer en kısa zamanda ağrılar:KK52:

kızlaarr merhabaaaa :) benimde ağustosta düğünüm varr 6 kilo vermem lazım acileennn :KK43:( peki bu selülit savarda özel bi diyeti falan da varmı yaa ??

2 hafta yapıp bıraktım sanıyorum mart ayı gibi. Cidden etki gösteriyor 2 haftada bile. Popom kalkmıştı kollarım incelmişti sıkılaşmıştı, belim biraz toparlanmıştı. Şuan yine popom aşağı doğru inişe geçti bacaklar çirkinleşti sallanmaya başladı göbeğim felaket çıktı. Bırakmadan yapıcam bu kez birazdan başlıyorum :) :KK52:

2 hafta yapıp bıraktım sanıyorum mart ayı gibi. Cidden etki gösteriyor 2 haftada bile. Popom kalkmıştı kollarım incelmişti sıkılaşmıştı, belim biraz toparlanmıştı. Şuan yine popom aşağı doğru inişe geçti bacaklar çirkinleşti sallanmaya başladı göbeğim felaket çıktı. Bırakmadan yapıcam bu kez birazdan başlıyorum :) :KK52:

Ya bende plates yapmaya başlıcam ama her gün yapmamak lazımmış sanırım bide ben selülit savar hareketlerini yapmayı planlıyorum. Nasıl oluyor etki gösteriyor mu benim sadece alt tarafımda yağlar var. Destek olalım mı brbirimize. Ben 1 gün selülit savar hareketlerini bir günde ip atlamayı düşünüyorum. 2 gündür yapıyorum da bacaklarım fena ağrıyor bakalım. Sen napcaksın anlatsana biraz

Ya bende plates yapmaya başlıcam ama her gün yapmamak lazımmış sanırım bide ben selülit savar hareketlerini yapmayı planlıyorum. Nasıl oluyor etki gösteriyor mu benim sadece alt tarafımda yağlar var. Destek olalım mı brbirimize. Ben 1 gün selülit savar hareketlerini bir günde ip atlamayı düşünüyorum. 2 gündür yapıyorum da bacaklarım fena ağrıyor bakalım. Sen napcaksın anlatsana biraz

Canım Ebru Şallı'nın 21 günlük bi videosu var. Onu her gün yap. Daha önce pilates yapmadıysan hiç önce başlangıç videolarını bul onu yap. Sonra buna geçersin. Pilates tartıya değil vücuduna yansır ve gerçekten çok etkili. Bende inanılmaz hamlaşmışım ama 3 güne toparlarım. En son zaten meditasyon tarzı bir şeyler yapıyor. İnanılmaz iyi hissettiriyor. Selülit savar hiç denemedim ama dediğim videoda da yapıyo selülete yarıyacak hareketler. Kesele o bölgeleri her gün orta sertlikte bi keseyle. Kan dolaşımın hızlanır ve bol su. Benim de popo kısmında var kese yapınca azalıyor sporla beraber. Zaten çok su içiyorum en en önemlisi de kesinlikle su. Gelişmeleri yazarım yine :) Kolay gelsin. Pes etmeyelimm :)

Canım Ebru Şallı'nın 21 günlük bi videosu var. Onu her gün yap. Daha önce pilates yapmadıysan hiç önce başlangıç videolarını bul onu yap. Sonra buna geçersin. Pilates tartıya değil vücuduna yansır ve gerçekten çok etkili. Bende inanılmaz hamlaşmışım ama 3 güne toparlarım. En son zaten meditasyon tarzı bir şeyler yapıyor. İnanılmaz iyi hissettiriyor. Selülit savar hiç denemedim ama dediğim videoda da yapıyo selülete yarıyacak hareketler. Kesele o bölgeleri her gün orta sertlikte bi keseyle. Kan dolaşımın hızlanır ve bol su. Benim de popo kısmında var kese yapınca azalıyor sporla beraber. Zaten çok su içiyorum en en önemlisi de kesinlikle su. Gelişmeleri yazarım yine :) Kolay gelsin. Pes etmeyelimm :)

Teşekkürler canım sanada kolay gelsin :)

Arkadaşlar ben de Ebru şallının pilateslere başladım 1 haftadır.netten ebruli nin tekrarlariyla yapiyorum.çok etkili oluyo.Ben şunu sorucam bilgisi olanlar yanitlarsa cok sevinirim.Ebru Şallı nin 21 günde super bir KARIN videosu var.Bunu deneyen var mi acaba.Benim sezeyan sonrası alt karnım biraz çıktı.daha da kötüsü alt karnımdaki deri çok yumuşadı.hatta hafiften buruşuk duruyo.bu karın cd sini 21 gün yaparsam işe yarar mi sizce.deneyen oldu mu hiç???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben de Ebru şallının pilateslere başladım 1 haftadır.netten ebruli nin tekrarlariyla yapiyorum.çok etkili oluyo.Ben şunu sorucam bilgisi olanlar yanitlarsa cok sevinirim.Ebru Şallı nin 21 günde super bir KARIN videosu var.Bunu deneyen var mi acaba.Benim sezeyan sonrası alt karnım biraz çıktı.daha da kötüsü alt karnımdaki deri çok yumuşadı.hatta hafiften buruşuk duruyo.bu karın cd sini 21 gün yaparsam işe yarar mi sizce.deneyen oldu mu hiç???

ben 2 aydır yapıyorum yaklaşık haftanın 3-4 günü şeklinde yapabildim ve aynı gün 1 saat koşu bandında hızlı tempo yürüdüm, 10kilo verdim inanılmaz inceldim, göbek olayına gelince göbek gitti evet biraz sıkılaştı da ama o eski gergin karnım yok ama gören doğum yaptığımı anlamaz o ayrı sadece ben biliyorum eskisi gibi olmadığını, eskisi gibi olması için 1 yıl boyunca düzenli spor yapıp cildimi nemlendirmem lazımmış bakalım...

Merhaba canım. Nasıl gidiyor pilates, devam ediyor musun? Ben de yaptım 21 günlük dvdyi.göbeğim küçüldü.yaklaşık 2 kilo verdim.ama bıraktım.umay villanın dvdlerini aldım.onu beğenmedim.ebruya döneyim diyorum. Tembellikten dönebilirsem:KK31: dvd setini almıstım.her yapışta birini uygulayayım diyorum.arada da yürüyeyim diyorum. Bakalım, inşallah :nazar::KK31:

Merhaba canım. Nasıl gidiyor pilates, devam ediyor musun? Ben de yaptım 21 günlük dvdyi.göbeğim küçüldü.yaklaşık 2 kilo verdim.ama bıraktım.umay villanın dvdlerini aldım.onu beğenmedim.ebruya döneyim diyorum. Tembellikten dönebilirsem:KK31: dvd setini almıstım.her yapışta birini uygulayayım diyorum.arada da yürüyeyim diyorum. Bakalım, inşallah :nazar::KK31:

Cano, 21 günlük dvd dediğin alttaki linktek mi?

http://www.youtube.com/watch?v=KwguS_gSg_I

X