- 17 Ekim 2021
- 11.296
- 37.403
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Teşekkür ederim.İnşaallah hayırlısıyla ulaşırsınız.
SelammSelam yaa,iyi akşamlar. Çok zorladı beni bu düzenli yaşam. Hâlâ yetiştiremediklerim var
Thank you o zamanSelammBence kendini çok zorlayıp soğutma, mesela ben 2 lt su hedefi koymuştum bugün için ama 1.5lt içebildim ama 0.5 lt'cik daha içemedim diye tik atmamazlık yapmayacağım. Bana göre bir hedefi tam yapabilmek değil az da olsa o gün o hedeften bir şeyler yapabilmek önemli olan. Sende ilk günleri rutinin oturana kadar o şekilde yap derim. Hem yapamadıklarına değil yaptıklarına odaklanınca daha da motive olursun, her gün biraz daha artırarak ilerlersin
Çok teşekkür ederim, aminRoseee gelişim günlüğün hayırlı olsun arkadasım , cok keyifli görünüyorajandan hic Bos kalmasın dolu dolu sayfaların olur insallah.
Dün buraya mesaj yazarken memleketimden eve dönüyorduk. Yol yorgunluğunu atma, evi toparlama ile geçiyor gün şimdilik. Henüz bir ajanda edinemedim. Evde de geçmiş yıla ait birkaç tane ajanda var. Acaba onu mu kullansam tarihleri düzenleyerek diyorum.mimesis neler yaptınız?
Bence eskisini düzenleyerek kullanın, çünkü yetişmez gibi duruyor .Dün buraya mesaj yazarken memleketimden eve dönüyorduk. Yol yorgunluğunu atma, evi toparlama ile geçiyor gün şimdilik. Henüz bir ajanda edinemedim. Evde de geçmiş yıla ait birkaç tane ajanda var. Acaba onu mu kullansam tarihleri düzenleyerek diyorum.
Evet ben de öyle düşündüm. Hem değerlendirmiş olurum hem de zaman kaybetmem. Kızım uyurken biraz düzenlemeye çalışacağım.Bence eskisini düzenleyerek kullanın, çünkü yetişmez gibi duruyor .
Anne olmak başlı başına planlı hayat istiyor yoksa insan kendisine asla vakit ayıramaz gibi geliyor banaAjandama geçiremedim vakitsizlikten ama bugün geçirmem gerek
Bu arada ozensiZ yazdım diye düşünmeyin yaptıklarımı, şimdi foto aticam da, çocuklardan alalacele notluyorum , düşünsenize, "dur çocuğum 10 saniyede geliyorum" diyip yazıyorum dolaba yaptığımı
Aynen öyleAnne olmak başlı başına planlı hayat istiyor yoksa insan kendisine asla vakit ayıramaz gibi geliyor banaAllah yardımcısı olsun tüm annelerin