- 17 Ekim 2021
- 11.296
- 37.403
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ahahaa, ben de geçen bı yazı okumuştum, insanların %9u yeni yıl hedeflerine uyuyormuşMert Sarıc on Instagram: "2022’den ne diliyorsunuz ?🎄🎅 yoruma yazın gerçek olsun ♥️ #keşfet #2022 #reels"
194K likes, 1,040 comments - mertsarico on December 27, 2021: "2022’den ne diliyorsunuz ?🎄🎅 yoruma yazın gerçek olsun ♥️ #keşfet #2022 #reels".www.instagram.com
Bugun bu video gordum komigime gitti
Insallah bakalim . Saglik bizimle olsun da her sey guzel olur o zamanAhahaa, ben de geçen bı yazı okumuştum, insanların %9u yeni yıl hedeflerine uyuyormuşbiz de var miyiz o yüzdenin içinde şaka bı yana,tabiki de ayın 1inde başlayip tüm yıl muntazam uymayacagiz ko,sihirli değnek mi var ama ben tutcam kayıtlarımi, yapmadıklarım çentiksiz dursun.hayati kaçırmayacagim elimden geldiğince. 25 yasından beri olmadı evet ama simdiiiiii
İnşaallah inşaallahInsallah bakalim . Saglik bizimle olsun da her sey guzel olur o zaman
İyi geceler, ben de yetiştirmeliyim.Ellerine sağlıkIyi geceler,
Yarin bullet journalime yazacagim hedeflerimi. Hepsini kagitlara yazdim yarinda temize cekecegimaile arasinda hediyelesecegiz birde. Insallah güzel baslangiclara vesile olur yeni yil. Cok istiyorum bu kez cokkkk
Gitmiş maalesef şu an görünmüyor ama ben okumuştum listen gayet yeterli benceSon mesajimi defalarca düzelttim,(etiket yaptığım) içerik gidiyor,yine geliyor, kaydediyorum,yine gidiyor, inşaallah silinmemiştir.bi duruyor,bı gidiyor.
Teşekkür ederimGitmiş maalesef şu an görünmüyor ama ben okumuştum listen gayet yeterli benceUmarım bütün hedeflerine bol bol tik atmalı bir yıl olur ✔
Hayır. Teşekkür ederimBende gordum listeni cok guzeldi . Uygylamadan mi giriyorsunuz ? Bir de google girip bi bakin
Güle güle kullanın çok güzelmiş.Veeee ajandam
Teşekkür ederim.mutlu senelerGüle güle kullanın çok güzelmiş.
Yeni yılınız kutlu olsun