Düzenli yaşamak

evetttt 01/01/2022 hoş geldin

Ajandamda takibini yapacaklarımı tekrar etmek istiyorum.

namaz
Tesbih
Kurân
Vitamin
kilo takibi
Günde bir kez sağlıklı bir şey ye (öğün dışı, kuruyemiş, yoğurt,soda vb)
Kişisel bakım (en basiti de olsa ki öyle olur) banyo dahil .
Kumbaraya para at
Ne kadar harcadım?
Günlük su takip
Spor (muhtemelen dans ya da adım olur )
kendine zaman ayır, kahve içmek gibi...
Ev işi
Yemek

Sevgili günlük şimdiden söyleyeyim. Hani sonra pes etti olmasın .
Yemek veya ev işi her gün yapmak zorunda değilim. Kaç günde bir yapmışım anlamında takip benimkisi. İbadetlerime özellikle namazlarıma çok gayret edeceğim. Su da çok önemli,diyet şimdilik yok, çocuklarım küçük,kilo takibi yapicam

hedeflerime yenilerini eklemeye çalışacağım

Öğlen oldu , şimdiye kadar yaptıklarım

namaz zamanında değil ama sabah namazı , oh şükür,iyi bir başlangıç
Tesbih
Kurân
Vitamin
kilo takibi
Günde bir kez sağlıklı bir şey ye (öğün dışı, kuruyemiş, yoğurt,soda vb)
Kişisel bakım (en basiti de olsa ki öyle olur) banyo dahil . Dudak kremi
Kumbaraya para at
Ne kadar harcadım? Akşam belli olur ama bugün sıfır muhtemelen
Günlük su takip 400 ve 700 ml şuana kadar
kendine zaman ayır, kahve içmek gibi...
Ev işi bebeğimin ve çocuğumun çamaşırlarini yıkadım,astım
Yemek, et çıkardım inşaallah yapıcam akşama
Akşam bakalım ne kadar tamamlayacagim.

Merhaba. Daha önce konunuzu okumuştum, hedefleriniz konusunda size ve diğer arkadaşlara başarılar diliyorum. Daha önce hep kendime hedefler koydum ama bu konuda hiç istikrar sağlayamadım. Sizin konunuz sayesinde motive olur, belki ben de bir şeyler başarırım diye düşündüm. 6 aylık bir bebeğim var hedef listemi çok kapsamlı tutamayacağım. Umarım aranıza katılmak için geç kalmamışımdır.

Merhaba.Teşekkür ederiz. Allah bağışlasın. Geç kalmadınız zaten senenin ilk günü. Hedefleriniz nelerdir?

Dream Theater , inşaallah sen de iyi bir başlangıç yapmissindir
Sağlıklı kahvaltı ile güne başladım ✔ Normalde saat 12 olmadan direkt kahve içerdim ama hala içmedim ve bol bol su içtim, su hedefimi tamamlayacağım inşallah Yoğurt ve meyve yemeyi düşünüyorum öğle yemeği olarak ✔ Bir şeyler atıştırdıktan sonra dışarıya çıkacağım ufak tefek işlerim var bu sayede yürüyüş de aradan çıkacak ✔ Ders çalışmaya oturamadım bir türlü muhtemelen akşama kalacak gibi duruyor Bende durumlar bu şekilde

Merhaba.Teşekkür ederiz. Allah bağışlasın. Geç kalmadınız zaten senenin ilk günü. Hedefleriniz nelerdir?
Teşekkür ederim
Bu yıl öncelikle 25 tane kitap okumak istiyorum. Duruma göre arttırabilirim ilerleyen zamanlarda.
Mesleğime, bebeğime veya bana katkısı olacak konularda sertifika programlarına katılmak,
Ev temizliğinde bir düzen oturtmak,
Kendime bakmak, bakımlı olmak istiyorum artık,
Sabah uyanınca pijamalarımı çıkarıp düzgün ama rahat kıyafetler giymek (bütün gün pijama ile dolaşıyorum hep),
Günlük 2 litre su,
Haftada en az 3-4 kez kızımı dışarı çıkarmak ve yürüyüş yapmak,
İnternet siteme kaldığım yerden yazı eklemeye devam etmek, Instagram hesabında aktif olmak,
Düzenli olarak yemek yapmak,
Her ay kendime bir araştırma konusu belirleyip o konu hakkında genel bir bilgiye sahip olmak,
Ayda bir büyükleri arayıp hal hatır sormak,
Sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışmak,
Daha pozitif, daha neşeli olmaya çalışmak,
Kızımın hesabındaki birikime devam etmek,
Ayda bir film izlemek (tek veya eşimle).

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yüzeysel hedefler ama bunları bile yapmak beni zaman zaman zorlayacak gibi.

Bol bol su içtim diyip geçme bence,sayı olarak hesap tut, geçmişe dönüp baktığında mutlu olursun.

İnşaallah hayırlısıyla ulaşırsınız.

İlk günün akşam üzerindeyim
Acayip zorlu geçiyor. Özellikle namaz konusu. Çok çok zorlanıyorum ama olsun hallediyorum Allah'ın izniyle işlerimi.
Motive amaçlı buraya yazıyorum, parça parça.hani toplu/tek seferde yazsam pek de anlamı olmaz .
ajandama düzenli geçirmeliyim.

namaz.... lütfen 5 vakit olsun
Tesbih.... sonuçta çektim, şimdilik yeterli
Kurân (bugün olmayacak gibi, ki zaten ibadeti aynı anda bircok kısımda yapamam)
Vitamin (ok)
kilo takibi ()
Günde bir kez sağlıklı bir şey ye (öğün dışı, kuruyemiş, yoğurt,soda vb)... Akşam yapsam da olur
Kişisel bakım (en basiti de olsa ki öyle olur) banyo dahil . Az da olsa yaptım geç
Kumbaraya para at (akşam atarım)
Ne kadar harcadım?(sıfır)
Günlük su takip (devam)
kendine zaman ayır, kahve içmek gibi... Hallederiz
Ev işi (yapıldı)
Yemek (akşam yapmalıyım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…