Düzenli yaşamak

Spor , kişisel bakım, kumbara ve harici sağlıklı bişey ye
Bu dördü akşam yapılacak
Şimdi benim acilen yemek yapmam lazim ama eti sabah çıkarmayı unutup öğlen çıkarırsam çözülmez tabi
Annemleri çağıracaktim
İnşaallah çözülmüştür, farklı yöntemlerle çözmek istemiyorum

Selam yaa,iyi akşamlar. Çok zorladı beni bu düzenli yaşam. Hâlâ yetiştiremediklerim var 🏃‍♀️
Selamm :KK37:Bence kendini çok zorlayıp soğutma, mesela ben 2 lt su hedefi koymuştum bugün için ama 1.5lt içebildim ama 0.5 lt'cik daha içemedim diye tik atmamazlık yapmayacağım. Bana göre bir hedefi tam yapabilmek değil az da olsa o gün o hedeften bir şeyler yapabilmek önemli olan. Sende ilk günleri rutinin oturana kadar o şekilde yap derim. Hem yapamadıklarına değil yaptıklarına odaklanınca daha da motive olursun, her gün biraz daha artırarak ilerlersin :sampiyon:

Selamm :KK37:Bence kendini çok zorlayıp soğutma, mesela ben 2 lt su hedefi koymuştum bugün için ama 1.5lt içebildim ama 0.5 lt'cik daha içemedim diye tik atmamazlık yapmayacağım. Bana göre bir hedefi tam yapabilmek değil az da olsa o gün o hedeften bir şeyler yapabilmek önemli olan. Sende ilk günleri rutinin oturana kadar o şekilde yap derim. Hem yapamadıklarına değil yaptıklarına odaklanınca daha da motive olursun, her gün biraz daha artırarak ilerlersin :sampiyon:
Thank you o zaman :KK74:

Günaydın!!!:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

25-30 yaşlarında düzenli yaşamaya başlayıp bıraktığım zaman, yapamıyordum ya, böyle stres yaşamıyordum, çünkü yaşımdan ötürü kaygılarim, geç kalmisliklarim yoktu. 30-35 arası biraz geç kalınmışliklarla, evlilik, hamilelik, doğum,sonra fazla beklemeden yine doğum şükür .

Şimdi ile parantez başlamaZ evet 🙂 şimdi 36 yaşına geldim,ozellikle namaz kılamama konusu öyle bı daraltıyor ki beni, hem borçlarımı odeyemememin sıkıntısı .... üstelik çoğu işim rast gitmiyor, şanssızlıklar nerde varsa mıknatıs gibi beni çekiyor.

Dün ise yepyeni bir sayfa açtım.Yeni yılın ilk sayfası, yaprağı,onu kaçırmadım. Tam istediğim gibi yaşadım. Çok yoruldum ama değdi , alıştıktan sonra bu kadar yormaZ diye düşünüyorum

Ajandama geçiremedim vakitsizlikten ama bugün geçirmem gerek
Bu arada ozensiZ yazdım diye düşünmeyin yaptıklarımı, şimdi foto aticam da, çocuklardan alalacele notluyorum , düşünsenize, "dur çocuğum 10 saniyede geliyorum" diyip yazıyorum dolaba yaptığımı 😍

Dün buraya mesaj yazarken memleketimden eve dönüyorduk. Yol yorgunluğunu atma, evi toparlama ile geçiyor gün şimdilik. Henüz bir ajanda edinemedim. Evde de geçmiş yıla ait birkaç tane ajanda var. Acaba onu mu kullansam tarihleri düzenleyerek diyorum.
Bence eskisini düzenleyerek kullanın, çünkü yetişmez gibi duruyor .

Ajandama geçiremedim vakitsizlikten ama bugün geçirmem gerek
Bu arada ozensiZ yazdım diye düşünmeyin yaptıklarımı, şimdi foto aticam da, çocuklardan alalacele notluyorum , düşünsenize, "dur çocuğum 10 saniyede geliyorum" diyip yazıyorum dolaba yaptığımı 😍
Anne olmak başlı başına planlı hayat istiyor yoksa insan kendisine asla vakit ayıramaz gibi geliyor bana :KK23:Allah yardımcısı olsun tüm annelerin :anne:

Hemen yılın ilk gününü paylaşıyorum.

İlk gün olduğu için örnekleme ve teşvik açısından toplu da yazıyorum. Kısım kısım yazicam bundan sonra sadece. Böyle çok yorucu.

SAĞLIK
Su/ 400+500+150+750+330 ml ayrı ayrı ölçülerde motive oldum.
Demir ilaci ☑️

İBADETLER
5 vakit çok şükür namaz, tesbih tamam,

EKONOMİ
Kumbaraya para atmadim
Harcama sıfır (kendimi kasmaktan değil,tek seferde 1.000 TL de harcıyorum)

KİSİSEL BAKIM
Banyo ☑️
Saç bakım yağı ☑️
Dudak kremi,☑️

EV İŞİ
Çocukların çamaşırlarini yıkadım

YEMEK
Hünkar beğendi

Öğün dışı sağlıklı bir şeyler at ağzına
10 çiğ fındık

Not:spor ve sağlıklı beslenme kısmını yapamadım. Yoksa diğerleri başlangıç için iyi

Canım çıktı yazmaktan 😱
hem tahtaya,
hem buraya parçalı,
hem buraya toplu,
Bı de ajandaya geçiricem , bu ilk ve son valla.🤣

X