Düzenli yaşamak

Çeşitli örnekler

Eklentiler

• images (5).png
    images (5).png
    15 KB · Görüntüleme: 48
  • images (4).png
    images (4).png
    16,9 KB · Görüntüleme: 45
  • images (3).png
    images (3).png
    8,4 KB · Görüntüleme: 42
  • images (2).png
    images (2).png
    6,2 KB · Görüntüleme: 45
  • images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    18,8 KB · Görüntüleme: 44

Bugun bu video gordum komigime gitti 😄
Ahahaa, ben de geçen bı yazı okumuştum, insanların %9u yeni yıl hedeflerine uyuyormuş 🤣 biz de var miyiz o yüzdenin içinde 🤣şaka bı yana,tabiki de ayın 1inde başlayip tüm yıl muntazam uymayacagiz ko,sihirli değnek mi var ama ben tutcam kayıtlarımi, yapmadıklarım çentiksiz dursun.hayati kaçırmayacagim elimden geldiğince. 25 yasından beri olmadı evet ama simdiiiiii 😍😍😍😍

Ahahaa, ben de geçen bı yazı okumuştum, insanların %9u yeni yıl hedeflerine uyuyormuş 🤣 biz de var miyiz o yüzdenin içinde 🤣şaka bı yana,tabiki de ayın 1inde başlayip tüm yıl muntazam uymayacagiz ko,sihirli değnek mi var ama ben tutcam kayıtlarımi, yapmadıklarım çentiksiz dursun.hayati kaçırmayacagim elimden geldiğince. 25 yasından beri olmadı evet ama simdiiiiii 😍😍😍😍
Insallah bakalim . Saglik bizimle olsun da her sey guzel olur o zaman 💜🥰

Iyi geceler,

Yarin bullet journalime yazacagim hedeflerimi. Hepsini kagitlara yazdim yarinda temize cekecegim💜 aile arasinda hediyelesecegiz birde. Insallah güzel baslangiclara vesile olur yeni yil. Cok istiyorum bu kez cokkkk

Iyi geceler,

Yarin bullet journalime yazacagim hedeflerimi. Hepsini kagitlara yazdim yarinda temize cekecegim💜 aile arasinda hediyelesecegiz birde. Insallah güzel baslangiclara vesile olur yeni yil. Cok istiyorum bu kez cokkkk
İyi geceler, ben de yetiştirmeliyim.Ellerine sağlık 💕💕 Yarın da yoğun olucam, resmen bir gün kaldı. Ben de bu sefer çok çok istiyorum. İnşaallah güzel başlangıçlara vesile olur,amin🤲🤲

Son mesajimi defalarca düzelttim,(etiket yaptığım) içerik gidiyor,yine geliyor, kaydediyorum,yine gidiyor, inşaallah silinmemiştir.bi duruyor,bı gidiyor.
Gitmiş maalesef şu an görünmüyor ama ben okumuştum listen gayet yeterli bence:KK39:Umarım bütün hedeflerine bol bol tik atmalı bir yıl olur ✔💕

X