duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

ay gercekten mi vucudumun resmini attim kendimi silerek. acaba 2 gunde bir kaslarim dinlensin diye iki gunde bir. ve dogru beslenerek kardio plates ve popo squat harwketlerinden baslayarak 1.30 saat yapiyorum ne kadar surede fit bir vucudum ve dik kalkik popom olur. iri kemikliyim bazi bolgelerde yaglanma sorunum var bacak ici bel kollar gibi resimdede goruldugi uzere 24 yasinda bi cocuk annesiyim .ve evde yapiyorum
O zaman sana gösterdiğim site tam sana göre, hareketleri evde aletsiz olarak ve çalıştırmak istediğin bölge yoğunluğuna göre ayarlayabiliyorsun. Benim de bacaklar incedir, kilo alırsam kaçla ve bel genişler. Bu site sayesinde sorun filan kalmamıştı.

Bir konunda 4, bir konunda 2 yillik evliyim yazmissin. Yaşın da 40 gorunuyor. :KK14:

Ve simdi de ciplak fotonu koyuyorsun.

Amac?:KK14:
yazim hatasindan olabilir. 4 yillik evliim yurt disinda yasiyorum 3 yasinda kizim var. fotomu sana ozel koymadim arkadasin biri istedi. ayrica 24 yasindayim. saygislasicaksan cik konumdan lutfen kirmak istemem seni. ustelik 40 yasinda degilim. yazik gercekten yorum yaoma. ustelik kimligim gizli yuzum gizli fotomun olmasi bemi rahatsiz etmedi sana ne oluyor

O zaman sana gösterdiğim site tam sana göre, hareketleri evde aletsiz olarak ve çalıştırmak istediğin bölge yoğunluğuna göre ayarlayabiliyorsun. Benim de bacaklar incedir, kilo alırsam kaçla ve bel genişler. Bu site sayesinde sorun filan kalmamıştı.
denicem tavsiyelerine uyucam. benim bacagim kalin ust bacagim dogumdan sonra yag tolladi spora vaktim olmadi allahtan govek yok catlak yok. popom asagi dustu biraz. spora basladim sonunda ebru sanli 21 gunde yaglardan kurtuun videosunu yapiyorum kendim biseyelr de katarak vecarada bir kosuya cikiyorum 49 kiloyum ama iri bi yapim var asla incelik olamam. bari kasli olim biraz boyle tas gibi:)

yazim hatasindan olabilir. 4 yillik evliim yurt disinda yasiyorum 3 yasinda kizim var. fotomu sana ozel koymadim arkadasin biri istedi. ayrica 24 yasindayim. saygislasicaksan cik konumdan lutfen kirmak istemem seni. ustelik 40 yasinda degilim. yazik gercekten yorum yaoma. ustelik kimligim gizli yuzum gizli fotomun olmasi bemi rahatsiz etmedi sana ne oluyor

Ben yazdiklarini soyledim sadece. Saygisizlik nerede yazar misin? :KK14:

Kardio yapmadan hiç bir vücut taş gibi olmaz. Yıllarca düzenli spor yaptım. Son iki senedir canım isterse evdeki bisiklete binip mekik çekiyorum arada. Vücut hala iyi ama, çok bozmadı kendini.

Şu squat konusunda dikkatli olun. Üst bacağı gereğinden fazla çalıştırıyor. Sonra futbolcu bacağına sahip olursunuz allah muhafaza.

bende onu anlamiyorum 49 kiloyum resmen dogumdan sonra yag bagladim. mitlaka duzelmeliyom. 47 kiloya dusup sporla desteklemeliyim.
hormonal birşey olabilir çünkü normal değil gerçi belki doğumlarla alakalı birşeydir yada yediklerinizle de alakalıdır

denicem tavsiyelerine uyucam. benim bacagim kalin ust bacagim dogumdan sonra yag tolladi spora vaktim olmadi allahtan govek yok catlak yok. popom asagi dustu biraz. spora basladim sonunda ebru sanli 21 gunde yaglardan kurtuun videosunu yapiyorum kendim biseyelr de katarak vecarada bir kosuya cikiyorum 49 kiloyum ama iri bi yapim var asla incelik olamam. bari kasli olim biraz boyle tas gibi:)
Bacakların yağlıysa çok fazla squat yapma, koş. Squat bacağın üst-ön kısımlarını acayip şişiriyor. Yağ yakma oranı aynı derecede olmadığı için, bacak iyice irileşiyor. Yani önce yağlarının yakılmaya ihtiyacı var. Dışarıda koşacak vaktin yoksa, evin içinde hafif tempo koş, şöyle 20-30 dk.

Boyunu yazsaydın keşke
Ben 44 kiloyum sen benden 15 fazla duruyosun
1.45 falan mısın ?

Ayrıca popoya gelene kadar bel kısmınyağların ve taş gibi selülitler var

Ya belinde falan nerde yağ var? Selülit de demişsiniz. Valla aynaya bakmak istemedim. Bu arkadaşa belinde yağ var deniliyorsa selülit var deniliyorsa gideyim ben buralardan.

X