Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

Evet,o duyguyu çok iyi biliyorum ben.
Çok fazla rejim yapınca,kendine yemiycem diye sürekli baskı yapınca inadına iştahın açılıyor ve sürekli yemeye başlıyosun.Çok kötü bir psikoloji.
Uygulaması çok zor ama bazı diyetisyenler de hep derler ya"Asla diyetteyim demeyin.Sağlıklı besleniyorum diye düşünün."diye..Gerçketen de dyetteyim psikolojisine girmemek lazım..
Aynı süreci ben de sık sık yaşadım canım..İşi beyninde bitirmen lazım.
Bi de o yüzden önce diyete değil;spora odaklanmalısın.
Düzenli bir şekilde spor yapmaya başladığında psikolojin de otomatik düzeliyor.Olumlu düşünüyosun.Ter attıkça kararlılık artıyor,hırslanıyorsun.

Mutlaka spor yap ama diyet yapma.Diyet yerine akşam 7'den sonra asla yemek yeme..Çok acıkırsan salatalık ve meyve ye.Günde 2 dilim diye ekmek sınırın olsun.Her yemekte yağsız,limonlu salatan olsun..Bi de şekerlilerden ve kızartmalardan mümkün olduğunca uzak dur.
Bence mutlaka başarırsın.şutarafagitti

anlıyorum da spor yapmaya hakikaten vaktim yok.
12 saat çalışıyoum işte geliyorum yatıyorum sabah kalkıyorum işe gidiyorum.
artık son 4-5 gündür işe gitmeden ve eve geldikten sonra 15 tane mekik çekmeye başladım. daha çok yeniyim katnım acıyo...
en sevdiğim şeydir kızartma.
zor olacak ama yapıcam çok saola.s.a.s.

Mekik hareketini ayaklarını kanepe ya da sandalyeye uzatarak yapmayı dene.
Hem daha kolay oluyor,hem de daha çok yapılıyor.30'luk setler halinde ve aralıklarla,yani aklına geldikçe günde 90 tane yaparak daha çabuk sonuç alırsın..

Evet,malesef şartların kötüymüş.Umarım 12 saatin oturarak geçmiyordur.

aynen öyle canım.
aynen o kahrolası 12 saatim oturarak geçiyo.
ve böyle giderse kocaman bi popom olacak :çok üzgünüm:

yaa benim de işim oturarak... ama motivasyonumuzu hemen kaybetmiyelim...Kadınlar isteyince her seyi basaarabilir..butun gun çalısıyorz diye kendimizi ihmal etmiyelim bayanlar:)) _sel_ bilmiyorum kacta cıkıysun ama yine de kendine vakita ayırıp mekik çekebilmen bile super birsey bence...

göbeğimiz gitsin die mekik çekiyoruz hep beraber ama vucudumuzun geri kalanının da harkete ihityacı var... Bunu su an gittiğim spor salonunda cok daha iyi anladım...aksam 9a kadar acıklar ve fiyat oalrak da cok uygun:))) baslarda biraz zorlandım ama simdi cok rahat yapıyorum...spor zinde hissettirir derlerken ne demek istediklerini de cok iyi anladım:)) Spor alonları olmasa da mumkun oldugunca cok hareket edelim...

kızlar spor yapmak gerçekten zayıflamak için çok önemli yerimseniben

kesilikle bırakmayın..
ben bi süre bıraktım hala yerimde sayıyorum dün yine başladım nivea body e

9 mayıstan bu yana 4 kilo verdim hiç diyet yapmadan sadece sporla... ve belden de 11 cm inceldim...

spor spor spor diyoruım başka bişe demiyorum :hooray:

kızlar merhaba.bende 2 gündür düzenli spora başladım.her sabah kahvaltıdan önce 1 saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum 5 kmyi geçiyor yürüdüğüm mesafe. yediklerimede dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum.ekmeği kestim sadece sabahları 2 dilim kepek ekmeği yiyorum.
niveanın cdsinide indirmeye başladım onuda yapayım diyorum.
boyum 1.65 kilom 57 ben 49-50 olmak istiyorum.bu şekilde hem nivea cdsi hemde günlük sabah yürüyüşüyle ne kadar zamanda verebilirm sizce bu kiloyu

mülteci canım kilon çok iyi neyine diyet yapıyorsun ay boyuna görede 49 50 zayıf değilmi

selam öncelikle bayaga kararlısın sanırım bu çok güsel sengözlerimebaksanab

teyzem bana boyundan 10 kilo eksik olmak ideal kilodur der..bende 1 74 boyundayım kilomu 64 e düşürebildim sonunda benimde hedefim 60 kilo olmak..

senin ideal kilon 55 ..(koşuyu saymıyorum) ama nivea cd si ile 1 ay da hiç diet yapmadan rahat 2 kilo verebilirsin...kilo vermekte acele etmemeni tavsiye ederim..

sağolsun seli cim bana hep bu forumda moral verdi..sayesinde 2 ay da 4 kilo verdim.. a.s.

ama nivea body cd sinin en güzel tarafı da belden çok çabuk incelmeyi sağlaması..

83 cm olduğum günleri unutamıyorum yaf şimdi 72 cm olmak güzel bi duygu..

kesinlik sabır işi..anlatılmaz yaşanır :smiley-cool:

enesim canım zayıf değilim vücudumun sıkılaşması lazım kendimi iyi hissetmiyorum.bide düşük bel giymekten yanlarım çıktı onun için kilo vermem lazım.belden üstü iyide aşağıya bakınca iş bozuluyor :roflol:

evet mavigece kararlıyım bu sefer kilo vermeye dediğin gibi ayda 2 kilo versem çok iyi zaten amacım birden verip bırakmak değil yavaş yavaş verip o kiloyu korumak.nivea ile belden inceleceksem süper benim sorunum belde zaten
teşekkürler kızlar a.s.Şeniz

niveanın burda bi aerobik cdsi var canım onu kullanmaya başlıcam ben krem kullanmıyorum
göbek eritme konusunda bi topik vardı aratırsan ordan yardım alırsın bende pek bilgili değilim malesef

o zaman sen o 2 kiloyu verdin bil yerimseniben

her gün bi kere yapan zaten o cd deki hareketleri kesin 1 ayda vücudundaki değişikliği aynada görebilir... sırnaşık şeysırnaşık şey

ben de çoook şükür eski şişkoluğumdan kurtuldum...ehehehe :sm_cool:

spora devam kızlar aydee :teytey:

Seli , o kadar enerjiksin ki sözcüklerine yansıyor enerjin.Yazılarını okuyunca motive oldum ben de başlıcam..

ya arkadaşlar bende daha önce sporla epey kilo vermiştim ama şimdi yeniden başladım vereceğime bi kaç kilo fazla çıkıyorum tartıda bu arada bi krem var koluna sürüyosun kendiliğinden bin kalori yaktırıyo ve diyetsiz istersen sadece sporla kullanabiliyomuşsun kendi sitesi de var ve kullananlar ii yorum yapmışlar tabi satıcının kendi yorumlarıda olabilir bunlar amaç kar çünkü ne dersiniz bilen duya varmı bu ürünü:sm_cool:

vallahi bazı kremler var spor yapılırken sürüldüğünü biliyorum bende body Moutisner Neutrigina dan bi krem kullanıyorum..

bacaklarıma ve göbeğime sürüyorum sıklaşmak için iyi oluyor..

bir de sana tavsiyem tartıya çok çıkma...seli cim de öle demişti bana hafta bir iki kez ve sbah kalkar kalkmaz çıkıyorum sırnaşık şey

şu an 63 kiloyum mucize gibi yhaaa 68 deilim çok şükür Allahım çok şüküüüüür :teytey:

ben verdiysem 5 kilo herkes verir valla :sm_cool:

merhaba kızlar bende nıvea body cd sini indirdim hareketleri cd deki gibi iki 8 olarakmı yapıyorsunuz yoksa daha fazlamı.ben cd nin aynısını uyguluyorum.sizce faydası olurmu cevabınızı bekliyorum

bu dedğim krem sıkılaşmak için değil slim krem diye bişey ve kalori yaktırarak zayıflatıyomuş sporla beraber ve kolun içine sürülüyor sen ne kadar zamanda verdin beş kiloyu ben kendime inanamadım hiç bişey yapmazken kilom sabitti spor yapamaya başladım bi haftadır kilo almış görünüyorum yada ödem var çözemedm bu işi

acil yardım acil yardımmmmm ben bu nivea body cdsini nereden indirebilirim yada bulabilirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…