Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

dün 90 dk tempolu yürüdüm

bugünde 30 dk cardio 10 dk slim programiyla karin egzersizleri yaptim

bende dogumdan sonra 15 kilo verdim arkadaşlar düzemli spor yaptım ve internet yardımıyla topladıgım bilgilerle 1000 col diet uyguladım su an 40 38 beden arası giyiniyorum kilo almaktan çok çekiniyorum

arkadaşlar nivea body cd indirebileceğimiz link adresler verirseniz seviniriz herkes bu durumdan muzdarip cd indirmeyi bırakın siteleri bulamıyoruz lütfennnn duyun sesimizi.yada cd nin kopyasını özel msj dan gönderin.teşekkür ederim şimdiden...

tebrik ederim yerimseniben

her gün bunları yapabiliyorsanız gerçekten müthişsiniz harikasınız delikafadulden bayıldım ben size

kızlar yha bna fıkır verebilcek olan var mı? haftada 6 qun plates yapıorum ebru sallı nın dvd2 ıle bır ıle baslamadıqım ıcın zorlanıorum ama top konusunda oldukca basarılıyım kaydirigubbakcemile3 sorunum su bnım sorunum karın qobek ve yan karın bolgelerı .s ertebılcmı dusunmuorum hıc sıkı deqıller ve dvd de cok fazla yer verılmemıs karın hareketlerıne .s nıvea body cdsı oldukca cok yorum almıs topıkte işe yara mı sizce ? karın egzersızlerı var mıdır? solemıyıde unuttum 50 kılyum hersey super mankenlerden eksıqım yok tek sorun gobek portluo nalet olası sey Çok üzgünüm çoook

bende bi ara kiloluydum.benim yaşadğım yerde 1 km'lik yürüme yeri var hergün 5-6 tur yürüdüm.yediklerimide azaltarak.çok faydası oldu yani rahatım şuan :):)

bende zumba dansı videosu buldum. bayram sabahları dışarıda yürüyemediğim zamanlar açıp zumbaladım... :d. çok ritmik ve hareketli bir dans tüm kasları hareket ettiriyor.
temmuz ayından beri dans ediyorum çok güzel enerji mutluluk veriyor. 61 kiloyu buldum ama şimdi 56 kiloyum. hiç bir yemekten kaçınmadım. sadace az ve öz yedim.
şimdi akşamları spor salonuna gidiyorum. aerobik yapıyorum görenler zayıfladın diyor ama tartıda fark yok. önemli olan incelmem oda oluıyor kazaklar pantolunlar çok güzel duruyor.
hersabah yürüyüş yapıyordum ama havalar nedeniyle çıkamıyorum ama evde dans ediyorum. zumba power tavsiye ederim.. 1 saat te yaklaşık 1000 kalori diyor. ama ancak 30 dk yap yeterli . 15 dk dayanan :d anlayacak :d

Aranızda yeniyim, bende doğumdan kalan kilolarımı vermek için ilkbaharda yürüyüşe başladım, her sabah 80 dk tempolu yürüyüş yapıp, ayrıca düzenli ve sağlıklı beslenerek 19 kilo verdim, havalar serinleyince açık havada yürüyüşü bıraktım koşu bandıyla yürüyüş yapmaya başladım, havalar ısınınca tekrar açık havada yürüyüşe devam edeceğim inşallah, şuanda doğum yaptığım kilodan daha zayıfım, bu harika bir duygu, kendimi çok sağlıklı ve mutlu hissediyorum ...

nivea body cdsi dün elime geçti başladım bakalım neler değişcek hergün düzenli yazıcam buraya inşllah kilo veririm de kurtulurum:))

canım maşallah çok güzel vermişsin.ben bişey sormak istiyorum ben koşu bandı aldım fakat 80 dk yı bırak 20 dk iflas ediyo bacaklarım yarı koşu yapıyorum yarı çok hızlı tempo yürüyüş müthiş ter atıyorum.sen nasıl yürümüştün acaba

senin 44 beden olman imkansız.çünkü boyun 1.74 kilon 68.ben 1.65 boyundayım 68 kiloyum ve 42 beden giyiyorum.nasıl oluyor anlamadım.sen 40 42 bedensindir.

doktorlar bel ölçünüz 80 cm i geçerse kalp krizi riski yüksek olur diyolar.aslında görüntümüzü değil sağlığımızı düşünerek zayıflamaya çalışalım kıslar!

kıslar spordan ve yemekten önce L- carnitine içmek gerekiyomuş.acaba kullanan var mı bu hapı.ender saraç da tavsiye ediyodu.yağ parçalıyomuş bu hap.zararı var mı ki vücuda kullanan var mı?

yüzün için olay ya da loreal gençlik şifresi kullan.loreal gençlik şifresi 35-49 yaş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…