Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

merhaba hepinize,bende 7 haftadir yürüyüs yapiyorum 45 dk,yediklerimede dikkat ettim aralarda kacamaklarda yaptim,7 kilo verdim.77 kilodaydim su anda 70 kiloyum,hedefim 67 kilo olmak,3 kilom daha var,onuda yavas yavas veririm artik,kendimi o kadar iyi hissediyorumki anlatamam.hepinizi öpüyorum.sevgiler

Merhaba kizlar,bende varim:emir_bebek:

3Haftadir hafta ici her gün en az 3saat spor yapiyorum.

Spor salonuna yazildim,program cikarttilar bana,ilk iki üc gün onlara uyuyordum.Sonra git gide gelistirdim kendimi. Bsikleti 10dakika sürmem gerekiyormus,ben artik 75dakika sürüyorum ve 29km yapmis oluyorum. Sonra kas calismasi,vs vs..

Dün bide hocalarin derslerine girdim,dogru nefes alip vermekte cok önemliymis.

Görenler kilo verdin diyor,herhalde sIKILastim,ama kilo verdigimi düsünmüyorumbilmiyorumkismile
Ayrica tiroid hastasiyim,bu da tabiiki zorlastiriyormafoldumben

merhaba kızlar 10 gün önce diyetisyene başladım hergün sabah 1 saat hızlı bi şekilde yürüyorum gelince koca bi bardak limonlu sıcak suyumu içip titreşimli bel kemerimi kullanıyorrum yarım saat yediklerime dikkat ediyorum ayrıca 2 gündür gece yatarken biberiye yağını sürüp çöp posetiyle sıkıca sarıyorum gece onunla yatıp sabah korsemide giyerek yürüyorum ve çokda güzel terletiyo 2 günde baya bi incelme var vücudumda ama sadece 1700 gr verdim bu on günde ama sıkılaşarak veriyorum sanırım pazartesi günü tartılcam bida ve ölçülerimide o gün alıcam tekrar

bende 1 ay ı geçdi spor salonuna gidiorum çok eğlenceli bir ortam gerçekden sewerek gidiorum en az 2 saat spor yapıorum en fazla 3 saat=)=) ama diyet yapamıorum sahip olamıorum boğazıma
.S:S:S:S ama olcam ve şöle bişi de var asla sporu bırakmıcam 3 sene önce diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo verdim ama sonra sporu bırakdığım için 15 kiloyu aldım işte 3 sene de.tekrar başladm artk

oo gerilerden bulup bu sayfayi cikarmistim aktüel tutunca demekki ilgili arkadaslar olucakmis
ben kilodan ziyade spor yapmak istiyorum siklasmaya cok ihtiyacim var
düzenli spor yapip paylasalim mi arkadaslar?

ben spor salonuna gidemiyorum gecen ay bir salon ziyaret etmistim begenmedim..benim begendiklerim bana pahali geldi acikcasi
fiyati uygun olanlarida ben begenmedim

yani doga beni bekler:)

eskiden söyle bir uygulamam vardi
mutlaka bir saat yürür ardindan vucudum isinmisken mekik ip atlama ve 15 dk kalca hareketleriyle sonlandirirdim ..ha birde bisiklete binmeyi cok seviyorum

degisik fikirleri olan varsa bekliyorum, ihtiyacim var

BENDE başladım spora işten çıkıorum koştura koştura spora gidiyorum. yarım saat yürümüye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama.:KK43:

prenses fb ben normal bisiklete biniyorum aslinda sayacim var ama aklima gelmedi hic bisikletle kullanmadim 1 saatte 500 kalori süper bence

ben dün 75 dakika bisiklet sürdüm inisli cikisliydi yollarim..ama tarifi imkansiz (yo mümkün aslinda ) :) bir keyif yasadim

bugün sabahda 90 dk yürüdüm

oh ne güzel arkadaşlar kararlıyız inşallah istedigimiz kiloya ulaşirız hepimiz bende grip oldum bu hafta hiç bisiklete binemedim başlayacam benim evde bisiklet hem vucudun her yerini caliştırandan voitin yarım saat sabah akşam yapıyordum bir haftada sıklaştım inaki benim anlayamadıgım yarım saate 1242 öyle kalori yakıyorum cok degilmi öyle gösteriyor yanlişmı nedir bilen varmı yavas yavaş cevirıyorum kas oluşmasın diye inşallah başlayacam pazertesi kendimi iyi hissedim

canim benimm sorma bende 64 yaklastimm bakalim cuma tartilcam ne kadar gitmis gorcem gulum sinirimi bozan pantolanlarim kiyafetlerim olmuyo ya sinir oluyoummm
aynen canım hepsi dar gelmeye başladı moreli bozmak yok tam gaz devam bırakmak yok verecez 55inecez bi tam olarak iyileşim ben spor yaparken poşette giyiyorum eşofmanımın altına cok terliyorum süper oluyordu başlayacam 2ayda veririz bitanemmmm

aynen canım hepsi dar gelmeye başladı moreli bozmak yok tam gaz devam bırakmak yok verecez 55inecez bi tam olarak iyileşim ben spor yaparken poşette giyiyorum eşofmanımın altına cok terliyorum süper oluyordu başlayacam 2ayda veririz bitanemmmm

canim benim insallah verririz hayatimmm destek cikalim hep
kac saat cevirdin bugun canim?bide pedalin sermi normali yoksa cok raahat cevrilir haldemi tatlim?

10 Dakikada Ne Kadar Kalori Yakarım?

Faaliyet & Kalori / 10 dakika
55 Kg Bayan
77 Kg Erkek

Yürümek (3.50 mil/sa) 45 59
Koşmak (6.00 mil/sa) 77 101
Koşmak (8.75 mil/sa) 113 148
Futbol Oynamak 76 102
Basketbol Oynamak 77 106
Voleybol Oynamak 28 39
Tenis Oynamak (tekler) 61 81
Yüzmek (sırtüstü) 95 130
Yüzmek (serbest) 91 125
Yüzmek (kurbağalama) 87 120
Yüzmek (kelebek) 95 130
Yüzmek (yan) 68 90
Yüzmek (su içinde yürümek) 35 48
Bisiklete Binmek (5.5 mil/sa) 36 49
Bisiklete Binmek (9.4 mil/sa) 56 74
Dans Egzersizleri (Aerobik Egzersiz) 87 115
Step Aerobik (10cm. Step) 48 66
Step Aerobik (15cm. Step) 58 80
Step Aerobik (20cm. Step) 67 92
Step Aerobik (25cm. Step) 75 104

canim benim insallah verririz hayatimmm destek cikalim hep
kac saat cevirdin bugun canim?bide pedalin sermi normali yoksa cok raahat cevrilir haldemi tatlim?
daha başlamadım hayatım bi bıraktım başlayacam ama kendimi iyi hissedim eşim kızıyor hastasın ordada terliyorsun iyileş öyle başla diyor haklıda mevsim degişikligi zaten berbat etti bizi polenler arlerjim var gözlerimi yaktı kavurdu:)). pedal ayarlanıyor canım düşük ayarda yapıyorum yumuşak cevriliyor serltlik yok ama en üst ayara getirsem bayagı sert burdan devam sen ne yaptın bugün cevirdinmi

Bende dün düzenli spor yapmaya niyetlendim ve başladım Ben videoyla beraber yapıyorum . ılk yapışta zorlandım arka bacak ve popo kısmım cok agrıyor acaba bıraz daha basıt egzersizlerle mi baslasam ???

daha başlamadım hayatım bi bıraktım başlayacam ama kendimi iyi hissedim eşim kızıyor hastasın ordada terliyorsun iyileş öyle başla diyor haklıda mevsim degişikligi zaten berbat etti bizi polenler arlerjim var gözlerimi yaktı kavurdu:)). pedal ayarlanıyor canım düşük ayarda yapıyorum yumuşak cevriliyor serltlik yok ama en üst ayara getirsem bayagı sert burdan devam sen ne yaptın bugün cevirdinmi

canim benim hergun duzenli ceviriorummm ama sert deil normal ayarda benimki canimcim

arkadaşlarr ya şu Nivea body aerobik cd'sini her cd marketten temin edeblrmyz acaba ? :1rolleyes: internetten indirirken kotadan çok gidiyo diye çekiniyorumm :dance:

X