Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

arkideşler avrupa ülkelerinde ki bayanlar nasıllar incecikler.neden?düzenli spor yaptıkları için.biz türk hanımları sporla haşır neşir değiliz.bu yüzden evlendikten sonra şişiyoruz.her gün spor yapıp da kilo veremeyen kimse olamaz bence.

Bende dün düzenli spor yapmaya niyetlendim ve başladım Ben videoyla beraber yapıyorum . ılk yapışta zorlandım arka bacak ve popo kısmım cok agrıyor acaba bıraz daha basıt egzersizlerle mi baslasam ???

Tatlim acimasi iyidir iyi Acimadigi zaman esas yeterli degil demekmis heleki yeni basladigin zaman 1 hafta falan agri olmasi normal ben duzensiz yaptigim icin her yapisimda canimi cikarana kadar yapiyorum ki en azindan arada sirada yaptigim ise yarasin diye...
bir sure sonra acimamaya baslayacaktir o zaman da vucudunu fit tutmus oluyorsun diye biliyorum ben sevgilimden cocuk yillardir kasli vucut calisiyo. Aciyinca birakma daha da hirslan der hep

BENDE başladım spora işten çıkıorum koştura koştura spora gidiyorum. yarım saat yürümüye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama.

Canim benimde oturmaktan cok belim agrir ebru sallinin bikac videosunu izleyip strech hareketlerinden bazilarini yaptim mesela kedi strecth i ve deniz kabugu strecth i bunlari ve bunlar gibi birkac hareket daha isimlerini bilmiyorum ne yazik ki yapmadigim zaman kambur duruyorum ve de surekli bel omuz agrisi cekiyorum..
Belki seninde isine yarar Pilates videolarina bakabilirsin iyi gelecegini dusunuyorum ben :)

Son düzenleme:
selam kızlarrrr...bu başlığı ben çoktan unutmuşum yahu

bu foruma saç renklei için girmiştim..tesadüf bu başlığı gördüm...

goldenmoon vallahi canım benim ben 2008 de 44 beden giyiyodum...psikolojim bozulmuştu artık ..şişman değildim..ama çok iriydim yani böyle biçimsiz bir vücudum vardı..çok sporlada aram iyi değildir...öyle spor merkezlerine gideyim...ya da voleybol, basketbol,tenis kursuna gideyim gibi olaylarım olmuyo malesef...

bi kere bacaklarım çok kalındı..çok şükür bi verdinizmi bacaklardan bi daha almıyosunuz tecrübeyle sabittir haha...

belim benim ortaokuldan bu yana hep çok kalındı...sırtım filan aynaya baktığımda kafam küçücük kalıyodu resmen ya......çok şükür o günler geçti...benim şu an tek sorunum göbek....

ama 2008 de vücudumu incelttiğimde..göbeğimde düzleşmeye başlamıştı ..ben 1 yıldır filan o hareketleri yapmıyorum...kpss ile uğraşmaktan içimden gelmio..şimdi bilgisayarıma kayıtlı mesela nivea videosu...üşeniyorum soğukta sabah kalkmak içimden gelmio...

kızlar zayıflamak ve incelmek istiyosanız diyet tek başına kesinlikle yeterli değil !!!...diyet dediğimde yani tatlıyı çok çok azaltıcaksınız ekmeği kesiceksiniz biraz...o yani...o listeler filan hikayee..onları sallayın...tatlıyı ve hamur işini azaltın...bi de bu nivea body i her gün yapın...1 ay sonra vücudunuzdaki bölgesel incelmeleri görünce sürekli aynaya bakmak isteyeceksiniz...

ben 2008 de öğretmenlik yapıyodum...öğlenleri mesela meyveyle geciştiriodum diğer öğünleri normal yiyodum..tatlıyıda çok çok az yiyodum...1 ay deneyin..ne kaybedeceksiniz..tam tersi çok şey kazanacaksınız...ben şu an 44 değilim ama yine 40-42 beden arası gidip geliorum...ben 38 bedene düşmüştüm o hareketleri yapınca yaaaa...şaka gibi dimi ...

çok konuştum ...beni dinlediğiniz için tşkler...kolay gelsin

Son düzenleme:
Ben 65 kiloyum ama 38/40 bedenim değişiyor giysisine kalıbına göre.ama her akşam özellikle bölgesel çalışınca çok fark ediyor ben koşu bandı aldım bir 15 dk koşmak bile sımsıkı yapıyor vücudu kemiklerim esniyo resmen çok rahatlıyorum ama her zaman yapmak çok zor geliyo ya biraz motive etmem lazım kendimi şafak ta bitiyo canım çok da tatlı istiyo ooff ooff

bende spora gıdıyorum kızlar cok sıkıldım ama ya bıktım hatta böööö geldı yani(( ama olsun benım vucut zaten iri kemıklerım ınsallah yaslılıkta işe yarar Allah ömur verırıse tabı...mekık cekmeyınce kendımı spor yapmaktan saymıyorum...yapalım kızlar yoksa bu göbek düzleşmez özellıkle bend ebu yeme ıstegı varken çok iştahlıyım çokkkk

Kizlar karnim 3 cm inceldi ama daha cok vucudumun sekli degisti simitler yokoldu (tam degil ama olsun) ayva gobekse hala gozumun icine bakiyor :84:duzenli yapabilmek icin spor ajandasina yaziyorum hergun yaptiklarimi:) Hissediyorum bu sefer olacak s
Karin icin 3 4 dk hizli sopa hareketleri mekik ve pilates sartmis Bu ara herkes belime bakiyormus gibi geliyo

koşmak çok hızlı kilo verdiriyo ama bacaklar çirkin bir şekilde kas yığınına dönüşüyo

Kizlar burda da sormak istiyorum.. Evde mekik cekiyorum ben hergun 200 civari.. Bu hafta belimi incittim sopa hareketleri de yapiyorum sanirim o da tetikledi. Ilk gun yuruyemedim hicbisey kaldiramadim tasiyamadim fln belimde kemik kuturduyodu bicak batiyo gibi bi his oldu falan cok korktum. Simdi hala kuturduyo belimin o aciyan kismina yuk bindimi (oturus seklinden dolayi fln) aciyo.. Bu yuzden mekik cekmeye ara verdim 1 haftaya gecer umidiyle. Belliki biseyleri yanlis yapiyorum.. Bunu nasil cozerim ki
Ikinci olarak da mekik ve sopa cok ise yaradi ama 1 hafta yapmayinca sisiyo gobek bunlar yerine aletlerle karin kaslarini guclendirebilir miyim okulun gym indeki aletlerle? sizce ise yarar mi bilincsiz yapmakta istemiyorum ama daha fena olmasindan korkuyorum ama gobek de istemiyorum.. Kilo verince bacaklardna kalcadan gidiyo gobegimdeki yaglardna kurtulmam icin kas yapmam sart anlayacaginiz.
Birisi fikir verebilir mi acaba? tesekkur ederiim

dans edin dans fazla yağlardan kurtulmanızı sağlar... eğlenirsiniz..
mesala zumbafitnes diye bir dans var.. ben yaklaşık 8-9 aydır canım sıkıldığında veya fazla yemek yediğimde açıyorum zumba dansını zumbalıyorum... hem çok zevkliii.. dün bir yabnacı kanalda izledim acayip kilo vermişler canlı canlı anlatıyorlar vücultlarını bir görsen imrenirsin.. gidip cd lerini alasım geldi keşke türkiyeye gelse gider alırım.

Netten takip ediyorum o bile yetiyor latin müziği zaten yetiyor keyfini yerine getirmeye
:118::119:

arkadaşım bende 200 civarı mekik çekiyorum ama birden bire 200ünü bir çekmiyorum bunu 2 saate sığdırıyorum.mesela 25 mekik çekip 5 10 dk dinlenip sonra diğer 25leride 100 kadar dinlenip dinlenip çekiyorum.100 ü tamamladıktan sonra 200 e geçmeden önce yarım saat daha bekledikten sonra 25+5 dk. dinlenip bu böyle gidiyor 200 olmak üzere tamamlıyorum.
sen hepsini bir arada mı çekiyordun yoksa kısaca anlatır mısın.bi de ellerini boyun altında olarak mı yoksa öne doğru uzanmış çekildemi çekiyosun

30 ar 30 ar canimi cikararak 30 dk da yapiyorum ne yapmisim ben yahuuu:26::26: ay canim cok sagooll sen soylemesen belimi sakatlayana kadar devam edecektim demekkii:85: cunku bu gobek bu yaza kadar dumduz olacak hirs yaptim... su an mekik cekemiyorum nasi icim icimi yiyo bi bilsen... Senin dedigin gibi yaparim canim bundan sonra.
Ben duz mantik hazir oraya kan akisi artmisken daha iyi calisir diye ha babam cekiyodum valla

Kizlar erimesi laziim eski sevgilim dalga geciyodu bu yaz onu gorme ihtimalim var.. Eski sevgililerini gorunce yolda ne kadar cirkinlesmisler diye geciriyomus icinden ole anlatiyodu ben onlardan biri olmicam Kendisinin 8 packs var da kendini begenmis...

Yani durum vahiim eriyecek eriyecek baska yolu yok

Tenise baslamayi planliyorum ama hoca bulmak zor bekliyorum simdilik

Tesekkur ederim tatlim tekrar:81:

Canim ayaklar pilates topu ustunde eller gogus ustunde yariya kadar kalkiyorum...
200 mekik yapiyormussun ise yaradi mi gitti mi gobek ya da gidiyomu? baska neler yapiyosun??
Nolur canim ya erimiyo sinir oluyorumm...

Canim ayaklar pilates topu ustunde eller gogus ustunde yariya kadar kalkiyorum...
200 mekik yapiyormussun ise yaradi mi gitti mi gobek ya da gidiyomu? baska neler yapiyosun??
Nolur canim ya erimiyo sinir oluyorumm...

gidiyo gidiyo gitmez mi hiç boşuna mı yapıyorum ayol :))
ben de kanepe üzerine uzanarak eller kollar uzunlamasına öne doğru dik gelecek şekilde tam olarak kalkıyorum bu gün akşam üzeride çektim 300 e tamamladım
sen de sağlığına kavuşunca inş. çekersin ama benim gibi dinlene dinlene
bi de yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama canım istemiyor ):

lise dönemimde hep ağır rejimler yaptım sonuçsa genç yaşımda tansiyon çıktı.hasta oldum vıtamin eksikliği çıktı kansızlık ve demir eksikliği tabi ilaç takviyeleri 70 kiloya kadar çıkmıştım.depresyona girdim.spora başladım latın dansları eğitimi alıyordum.ama kafama kilolarımı takmayı unuttum.baktım ki 50 kiloya düşmüşüm.etrafımdaki insanlar bile şaşırdı tabi bende şuan kılo almıyorum.öyleki bazen çok ama çok yiyorum bazen inanmazsınız 1 ekmek bile yiyorum,gece makarna yapıp yıyıorum,peşpeşe 3-4 çikolata yediğim oluyor v.s eee bunlarıda vücut istiyor.bazende hiç ekmek yemem aylarca tatlı yemem.kilo almıyorum sadece 1-2 kılo oda bı alıyorum bı verıyorum ama isteyerek değil tabi anladım ki kafaya takmamak lazım.önceden ben sorardım nasıl kılo verdınız dıye millete şimdi onlar bana soruyor nasıl zayıf kalıyosun diye bilinçli spor arkadaşlar hem vücudunuz şekle giriyor hemde verdiğiniz kıloları zor alıyorsunuz.ha bırde söylemeden gecemem dans bacaklarımıda şekle soktu zaten düzgünler ama dansla daha bi şekillendi.koşmak ve yürümekte faydalı tabi ama maraton koşucuları gibi saattlerce koşmayın sonra bakmışsınız kas yapmışsınız

kızlar ya tesadüfen bu topiği gördüm benimde üst kısmım cok ince ama basenim kalcam cok var acaba bu nivea body gidermi üst kısmım yok göğsüm gitsin istemiyorumnivea body yapıp baseni incelen varmı

kızlar evde yürüyüş bandım var yürüyorum ama ben koşamıyorum koşsam bacaklarım kalınlalır mı?bu bir zayıflayıp br kilo almalar bacaklarımı şekilsiz yaptı eridiler resmen.spora başlicam ben de pazartesi bakalım bir ay sonra yazarım durumu bu göbek yaza kadar gidecek

merhaba
ben 62 kiloyum diyetle pek bir yere varılamayacağını çoktan öğrendim. çok düzenli olmasada hep spor yapmaya çalıştım. 57 kilo hedefim.
şuna ölçülerim
88/69/98
spor günlüğü tutmaya karar verdim bugün. sizlerlede paylaşıp motivasyonumu arttırmayı umut ediyorum.

04 nisan pzt
25 dk/1.78 km/87 kcal yürüyüş
cal egzersizleri

bugün daha spor yapmadığım için yarın bildireceğim.. bana katılmak isteyen olursa biribirimizi destekleyebilirz..

kızlar bende 10 gundur rejım yapıyorum ve duznlı gun asırı spor yapıyorum yurus bandı ve bısıklet kullnıyorum ama maalesef sadece bır kılo verebıldım ama kalcalarım sıkılastı bıraz.
bendegun asırı 120 kalorılık yuruyus yapıyorum(20dakka)rıtımlı kosuda dhıl buna,20kalorılıkda bısıklet calısıyorum bakalım ne olacak??
benkm boyum:1.73 kılom:66 belım:74 kalcam 104 anlasılacagı uzere tavuk gıbıyım:))))umarım ıse yarar cok hırslı basladım.
haaaa unutmadan bırda su fırsat sıtelerınden bırınden powerplate aldım ama 5seans bır ıse yararmadı bence.kımseyede o sıtelerden bırsey almayı tavsıye etmem.ucuz etın yahnısı herzaman yavan oluyor...
:2:

bu zamana kadar cok baslayıpta bıraktım maalesef... ama artık gercekten kendım adıma bişiler yapmak isitorummm
44 beden bile dar gelmeye basladı (( 183e 75 kılom var..basen ve gobek kısmım acayıp genısleme yaptı yedıgım çikolata , cips ve içtiğim kolalardan ötürü..şuan diyet dersenız onları bıraktım en azından..
ve temmuzdan sonra bebıs calısmalarına baslıcaz kısmetse hamile kaldıgım kılom 60 olmasını inanın çok isitorum umarım basarırımmm
beden ölçülerimi 4 gün sonra evime gidince yazarım bende spor gunlugum olsun ıstıyorumkı kaytarma durumum olmasın
yada yarın bi mezro bulup bi yere not edim -buraya yazem- ki ne kadarla basladıgım belli olsun..
bendekı cdler 1 saat suruyoo hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…