selam kızlarrrr...bu başlığı ben çoktan unutmuşum yahu
bu foruma saç renklei için girmiştim..tesadüf bu başlığı gördüm...
goldenmoon vallahi canım benim ben 2008 de 44 beden giyiyodum...psikolojim bozulmuştu artık ..şişman değildim..ama çok iriydim yani böyle biçimsiz bir vücudum vardı..çok sporlada aram iyi değildir...öyle spor merkezlerine gideyim...ya da voleybol, basketbol,tenis kursuna gideyim gibi olaylarım olmuyo malesef...
bi kere bacaklarım çok kalındı..çok şükür bi verdinizmi bacaklardan bi daha almıyosunuz tecrübeyle sabittir
haha...
belim benim ortaokuldan bu yana hep çok kalındı...sırtım filan aynaya baktığımda kafam küçücük kalıyodu resmen ya...
...çok şükür o günler geçti...benim şu an tek sorunum göbek....
ama 2008 de vücudumu incelttiğimde..göbeğimde düzleşmeye başlamıştı ..ben 1 yıldır filan o hareketleri yapmıyorum...kpss ile uğraşmaktan içimden gelmio..şimdi bilgisayarıma kayıtlı mesela nivea videosu...üşeniyorum soğukta sabah kalkmak içimden gelmio...
kızlar zayıflamak ve incelmek istiyosanız diyet tek başına kesinlikle yeterli değil !!!...diyet dediğimde yani tatlıyı çok çok azaltıcaksınız ekmeği kesiceksiniz biraz...o yani...o listeler filan hikayee..onları sallayın...tatlıyı ve hamur işini azaltın...bi de bu nivea body i her gün yapın...1 ay sonra vücudunuzdaki bölgesel incelmeleri görünce sürekli aynaya bakmak isteyeceksiniz...
ben 2008 de öğretmenlik yapıyodum...öğlenleri mesela meyveyle geciştiriodum diğer öğünleri normal yiyodum..tatlıyıda çok çok az yiyodum...1 ay deneyin..ne kaybedeceksiniz..tam tersi çok şey kazanacaksınız...ben şu an 44 değilim ama yine 40-42 beden arası gidip geliorum...ben 38 bedene düşmüştüm o hareketleri yapınca yaaaa...şaka gibi dimi
...
çok konuştum
...beni dinlediğiniz için tşkler...kolay gelsin