Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

hööömmm

arkadaslar sanki bu baslik aradigim konuya uygunn

ben hergün yada haftanin bikac günü spor yapip duzenli paylasimda bulunmak istiyoooorrrruuuummm..

ne dersiniz?
burda paylasim oluyormu?

slm arkadaşlar evde bisiklet kullanan varmı nasıl zayıflıyorsunuz bende aldım bisiklet kas yapar diyorlar dogrumu bisiklet kullanarak zayıflayan varmı yardım edermisiniz

sade oturarak bisikletse cok zayiflatirmi bilmiyorum ama fikrim ben sanmiyorum cok etkili olucagini...ama dizler icin süper..özellikle turk hanimlari ayaklarini cok kullanmadigi icin cok ayak agrisi cekerler ve onun tek ilaci bisiklet
ama zayiflamaya cok yardimci olacagini sanmiyorum

benimki voit marka canım oturarakta yapabiliyorsun ayaktada ben ayakta yapıyorum ayrıca kollarıda caliştırıyor vucudun her yeri calişiyor gercekten bir faydası olmazmı dersin kullandınmı yoksa kullanan birindenmi duydun yoksa tahmini fikrinizmi merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

o sekildeyse pelinse tabiki olur bende cok kullandim onlardan sirt dahil bircok yeri calistiriyor
bir dönem cokta kilo vermistim onunla..ben sade oturarak kullanilanlardan diye dusundum ..belirttimde.. elbette onlarinda dizlere faydasi cok ama direk zayiflamaya yariycagini sanmiyorum ..
seninki düzenli yaparsan eminim cok faydasini görürsün

ya ben düzenli sporumu paylasmak istiyorum.. henuz basliyamadim islerimin yogunlugundan ama onumuzdeki gunlerde mutlaka basliycam

benimle basliycak olan varmi?

ben bir haftadır başladım sende başla istersen sabah yarım saat akşam yarım saat bakalım inşallah faydasını görürüm canım bugun kırgınlık var vucudumda yapmadım belki akşam yaparım ben 56da 2senede 63kilo oldum önceden calişiyordum aktiftim evlendim evde oturmaktan kilo aldım bebek olana kadar eski koloma dönsem yeterdi bana benimki yemekle alakası yok tamamen hareketsiz kalmaktan kaynaklanıyor istersen sende başla ikimiz destek olur bakarız kaç kilo verebiliyoruz senin bisiklet nasıl sen kaç kilosun

bisikleti kaldirdim ben hicte cikarmaya niyetim yok
cok yer kapliyordu suan kucuk stepperim var ve bikac spor cdlerim
havalar guzel olmaya basladigi icin ben daha cok disarda spor yapmayi planliyordum
disari cikmadigimda evde fln

olsun biz yine paylasalim sen bisikletine bin bende sporlarimi yaparim
neler yaptigimizi yazariz.. birbirimizden birseyler ögreniriz

sorun olmadı derken canım yan etkisimi olmadı yani kas yapmadı sen nasıl calışma yaptın kaç dakika ne kadar zamanda kilo vermeye başladın yardımcı olurmusun

canimm depresyondan once antidepresanlardan once 10 seneden fazla bisikletle form tuttum hic kilo almadimm yani faydasini cok gordum ama hergun cevirdim hic birakmadim sonra depresanlar kilo aldirdi yine bisiklettle zayifliommm tavsiye ederim
film dizi izlerken falan

öncelikle gecmiş olsun canım ne güzel hergün yapabilmen ben sıkılıyorum sabah yarım saat akşam yarım saat yapmaya calişiyorum 11hafta oldu ama daha1gram veremedim inşallah bende senin gibi her zaman kullanabilirim cok teşekkür ederim canım

saol hayatimm genelde sevdigin film dizi izlerken cevir zaman gecio hemen bitanemm ben bide cok sert pedal yapmiorum asiri hizlida cevirmiomm canim

saol hayatimm genelde sevdigin film dizi izlerken cevir zaman gecio hemen bitanemm ben bide cok sert pedal yapmiorum asiri hizlida cevirmiomm canim
canım devam ediyorum biraz vermiş gibiyim etlerin sıklaştı farkediyorum benim tv karşisında koyacak yerim yok hiç bende müzik acıyorum tempo ile yavaş yaşa yarım saat sürüyorum yarım saatte 1224kolori verdigim gösteriyor dogrumu anlamadım cok degilmi düşünsene sabah akşam 2448 kolori yakıyorum cok degilmi

canim masallahh diyimm sana ben 60 dakika cevirdigimde kalori 500 yazio bende canim
acikcasi bu kalori olayini anlamadim belki pedal ayarin cok serttir yavs cevirsen bile sertlikten kalorun artio olabilir hayatim

canim masallahh diyimm sana ben 60 dakika cevirdigimde kalori 500 yazio bende canim
acikcasi bu kalori olayini anlamadim belki pedal ayarin cok serttir yavs cevirsen bile sertlikten kalorun artio olabilir hayatim
yok bitanem ya bence bir yanlişlık var aldıgım yere gidip soracam imkanımı var o kadar yakmanın ben en düşük ayarda yavaş yavaş ceviriyorum tatlım 2gündürde yapamıyorum bogazlarım cok acıyor grip oldum pazartesi başlarım sen ne yapıyon devam mi azcık inçelmiş gibi olunca hoşuma gitti bende devam edecem hazırana kadar verecem aldıklarımı

Bence arkadaşlar en güzeli pilates yapmak.Ben başlayalı 3 gün oldu ama o kadar sıkılaştım ki ben bile şaşıyorum.Her akşam(işten gelince) netten tv8 Ebru şallı'yı açıp bir saat yapıyorum.Benimki zayıflama isteğinin de ötesine geçti.Yaz gelmeden sıkılaşmam gerekiyor.

gecmis olsun canimmbenimm dikkat et kendine
ben devam ediorum diyetede basladim temmuzda dugun var kuzenin zayiflamam lazim bitanem umarim verebilirimm canim sen kac kilo vermeyi dusunuosun?

gecmis olsun canimmbenimm dikkat et kendine
ben devam ediorum diyetede basladim temmuzda dugun var kuzenin zayiflamam lazim bitanem umarim verebilirimm canim sen kac kilo vermeyi dusunuosun?
canım temmez 26da 2yıl olacak evleneli 53kilo ile evlendim ama ben 55 56 kiloda ilerliyordum evlendikten sonra yat kalk ye iç evin içinde ne kadar hareket olabilir bekarken koşuşturmalı işim vardı gerek kalmıyordu spora perizze şimdi öyle degil şu an 64de yaklaştım dada bebişde yok düşünüyoruz olmuyor şimdilik inşallah en yakın zamanda olur 8 9 kilo versem yeter bana sen kaç kilosun

canim benimm sorma bende 64 yaklastimm bakalim cuma tartilcam ne kadar gitmis gorcem gulum sinirimi bozan pantolanlarim kiyafetlerim olmuyo ya sinir oluyoummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…