aynen canım hepsi dar gelmeye başladı moreli bozmak yok tam gaz devam bırakmak yok verecez 55inecez bi tam olarak iyileşim ben spor yaparken poşette giyiyorum eşofmanımın altına cok terliyorum süper oluyordu başlayacam 2ayda veririz bitanemmmmcanim benimm sorma bende 64 yaklastimm bakalim cuma tartilcam ne kadar gitmis gorcem gulum sinirimi bozan pantolanlarim kiyafetlerim olmuyo ya sinir oluyoummm
aynen canım hepsi dar gelmeye başladı moreli bozmak yok tam gaz devam bırakmak yok verecez 55inecez bi tam olarak iyileşim ben spor yaparken poşette giyiyorum eşofmanımın altına cok terliyorum süper oluyordu başlayacam 2ayda veririz bitanemmmm
daha başlamadım hayatım bi bıraktım başlayacam ama kendimi iyi hissedim eşim kızıyor hastasın ordada terliyorsun iyileş öyle başla diyor haklıda mevsim degişikligi zaten berbat etti bizi polenler arlerjim var gözlerimi yaktı kavurdu:)). pedal ayarlanıyor canım düşük ayarda yapıyorum yumuşak cevriliyor serltlik yok ama en üst ayara getirsem bayagı sert burdan devam sen ne yaptın bugün cevirdinmicanim benim insallah verririz hayatimmm destek cikalim hep
kac saat cevirdin bugun canim?bide pedalin sermi normali yoksa cok raahat cevrilir haldemi tatlim?
daha başlamadım hayatım bi bıraktım başlayacam ama kendimi iyi hissedim eşim kızıyor hastasın ordada terliyorsun iyileş öyle başla diyor haklıda mevsim degişikligi zaten berbat etti bizi polenler arlerjim var gözlerimi yaktı kavurdu:)). pedal ayarlanıyor canım düşük ayarda yapıyorum yumuşak cevriliyor serltlik yok ama en üst ayara getirsem bayagı sert burdan devam sen ne yaptın bugün cevirdinmi