Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

günaydın
spor günlüğümün 2. gününü işte şöyle geçirdim...

05 nisan salı
Akşam
41dk/4.22 km/207 kcal yürüyüş
Nivea bady ısınma hareketleri 10dk
Gece
cal egzersizleri ve bacak hareketleri

arkadaslar dun ozon sauna yaptılar bana arkasındanda powerplat yaptım cok yoruldum butun kol kaslarım agrıyobugun ıtıbarı ıle 1kılo daha verdım
65 oldum herkese kolay gele.bırde son bırsey sorucam göbek bolgesının ve kalcanın erımesı ıcın yuruyus bandı ve bısıklet yeterlımı sızce??mekık sadece 20tane cekebılıyorum.forumdakı arkadaslar 200mekıkden falan bahsedıyolar bendemı bı garıplık var anlamadım????

merhaba spor günlüğümün 3. günü

Sabah
ısınma hareketleri 10dk
Akşam
40dk/4.24 km/208 kcal yürüyüş
Nivea bady ısınma+karın+basen
Gece
cal egzersizleri

güzel bir gün oldu...

1 kilo için tebrik ederim umarım su değildir yağdan vermişsindir..
bence yağları eritmek için kardiyo yapmak lazım yani en az 30 dk süren yürüyüş, bisiklet vs..
ondan sonra sıkılaşmak kasları çalıştırmalı ve çekmek lazım. kardiyosuz isterseniz 2000 mekik çekin bir şeye yaramaz...

Son düzenleme:
spor günlüğümün 4. günü

Akşam
20dk turbo jam
10dk zumba

gece
cal egzersizleri

bugün moralim bozuk çünkü tartı günümdü ve yine 62 çıktım. yok böyle bir şey. ama yılmak yok devam edeceğim..

bende sız gıbı once yürüyüş bandı sonra bisiklet en son mekık çekiyorum.ama 20mekıkde kesılıyorum ara verıp tekrar cekmeyı hıc denemdım.evde dızı ızlerken yarım mekık hareketlerı yapıyorum tavsıye ederım oturdugun yerde spor yapmak zeklı oluyor.faydasını goruyorum.karın kaslarım baya sertlestı.su an ıtıbarı ile 65e dustum (toplamda 2kılo verdım)su dııldır dıye tahmın edıyorum umarım yanı:))gunde de mutlaka 2 lıtre su ıcıyoprum.
4gundur spor yapıyorsanız eger 7gunden ıtıbaren baslıyor etkısını gostermeye sabırlı olun bence.kolay gelsııın...

evime geldim :) hemen bi mezro bulup olculerımı yazıyorum..

bel: 93 , kalça: 109 , göğüs: 89 (bu ne için gerek onu bilmiyorum işte)

yarın nivea bady cdsine baslıyorum .. umarım yılmak yok olur benımde sloganım

Cok sıkıcı spor yaparken cok sıkılıyorum ama kosu bandım var mesela koşmak ıstıyorum ama sıkıcı ufff havalardanmı ne hıc canım ıstemıyo

45 dk nivea bady ile egzersizlerimi tamamladım bugun
dün yanı 13.de dip köse temızlık yapmıstım evi oyuzden spora halim kalmamıstı
Cok sıkıcı spor yaparken cok sıkılıyorum ama kosu bandım var mesela koşmak ıstıyorum ama sıkıcı ufff havalardanmı ne hıc canım ıstemıyo

canım soyle dusun zayıfladıgın zaman giyecegın dar kotları dusun mini etekleri sortları vs (dısarda gıyemıyorsan bile evde gıyecegın zamanları dusun) yuksek tempolu muzıkle yuruyus yap yada sporunu yap derim..
havalar iyi olsun ben yuruyse cıkıcam kulagımda mp3üm yuksek tempolu olunca daha akıcı oluyor yuruyus yapmak..ve yoruldugum zaman kendı kendıme hadi aslanım hadi kasvetlım az kaldı biraz daha diye kendımi gaza getırıyorum

arkadaşlar ben 2 sene aralıksız spor yapmştm daha sonra işe başladgm için bırakmak zorunda kaldm.spor ile kilo vermek ıstıyorsanız mutlaka protein ağırlıklı beslenmenz ve tatlı,kuruyemiş,aburcuburu hayatnzdan tamamen çıkarmanız gerekıor. ki bunları yemeye devam etsenız dahı vucudunz sıkılaşatgı için bedende küçülme yınede oluor.ben yedıklerime çok fazla dıkkat etmeden spor yaptm ve dıyetle bırlıkte uygulayanlar benden 3 kat hızlı ılerledi.ayrıca ewde yapan arkadaşlara twist onerıorum.fiyatı çok uygun 10-15 tl civarında.bel için harıka ve sıkıcı bir egzersiz diil. tw karşısında kolaylıkla sıkılmadan yapabılırsnz.unutmadan şunuda soylym eğer belirli bi sure spor yaparsnz sakın bırakmayn çünkü bıraktktan bir sure sonra vucudunuz pamuk kıwamında oluor hepimize kolay gelsn..

aslında açık havada spor yapmak gerekiyor.. kapalı küçükück odalarda istediğimiz kadar koşalım.. bence hiç faydası olmaz.. temiz havayla desteklemeliyiz : )

bende 77 kiloyum 3 yıldır bu durumdayım. artık dur diyorum. 81 den 77 ye 2 haftada düştüm. şimdi hedeflerimi haftalık dilimler şeklinde tutacağım. idealim haftaya çarşamba 75 olmak. spora 20 nisan itibariyle başlıyorum. buraya yazacağım. hergün ne kadar yapmışım bir otokontrol olsun benim için burası. hepinize kolay gelsin arkadaşlar

2 aydır spor yapıyorum aynı zamanca bölgesel zayıflamaya da gidiyorum...Yediklerime dikkat ediyorum.İş yerinde öğle yemeği arasında dambıl ve twist çalışıyorum (30-45 dakika) Bakalım şimdilik güzel gidiyor.İlerleyen günlerde sonucun daha da iyi olacağına eminim.Herkese iyi bir gün diliyorum..Buralarda yeniyim ilk mesajım bu..
Hadi kızlar yaza fit giriyoruz.Yansınnn yağlar..:)

bazı sebeblerden dolayı ara vermek zorunda kaldım (( ama ınanın vicdanen hiç rahat etmedi gınlum..yarın ıtıbarıyle baslıyorum yenıden..
bu arada 71e dusmusummm ve birazcıkta olsa sıkılasmısım ..goguslerım filan dkleşmiş fark ettım :))

şu nıvea badıynın kol hareketlerını elıme yarım litrelık ıkı tane içi su dolu pet şişeyle yapıyorumda çok iyi geldi..
süperrr olalımmm kızlarrrrr....

selam kızlar ya ben nivea bodynin bbg aliyle olan aerobik videosunu arıyorum ama bi türlü bulamadım netteki bütün linkler ölmüş sanırım elinde olan biri bana mesaj atabilirse çok sevinirim

bn daha ıkı qun once ındırdım 2 qundurde yapıorum ınternete dırkt nıvea body ıle dınmk sbhlar yazınca lınkler cıkıo ındrmek ıcın ındırdım yptım bast ama ındrmesı uzun suruo brzck

en yararlısı yüzme diye biliyorum ama ona da vaktim yok. evde yapılabilecek ne gibi egzersizler önerebilirsiniz?

daha önce yaklaşık 2 sene kadar oldu. 78 kilodan 60a düştüm ama 3 ayımı sıkı bir yüzmeye verdim. aynı zamanda unlu ve şekerli gıdaları tamamen kestim. fakat kışın tekrar 10 kilosunu geri aldım. o yüzden tekrar forma girmek için evde yapabileceğim egzersizler nelerdir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…