Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

Daha çok yanlardan ve sırttan gidiyor ama göğüsten de gidiyor biraz.
Ama mesela diyelim ki Nivea body cd'sini çalışıyorsun.
Ordaki göğüs hareketlerini yapmazsın sen de.
Yani nerden kilo vermek istiyorsan o bölgeyi çalıştıran sporlar yapmalısın.yerimseniben

Sıkılaşmak istiyorsan kesinlikle Nivea body işe yarayacaktır.Tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5
Günün hangi saatinde yaptığının bir önemi yok bence.
Ben o dönemde düzenli bir saat olsun ve kaytarmıyım diye seçmiştim sabah saatlerini.
Sen spor yap yeter ki,saat önemsiz.yerimseniben

bende spora yazılıcam plates aerobik fitness hepsini yapacakmışız ama benim merak ettiğim konu sabah 10.30da başlıcak benim seansım acaba tokmu gidicem aç karnınamı yada hafif şeyler yeyiptemi gidicm kafam karıştıfisfisfis

Spordan en az 1,5 -2 saat önce yapın kahvaltınızı yerimseniben

ben günde 30dk bısıklet sürsem 50mekik ceksem nası bı faydası olur bana acaba????

merhabalar

bende spor salonuna yazildim ve haftada iki gün gitsem mantiklimi? yani sadece hafta sonlar, bölgesel spor kursuna gircem birde cardio fit dedikleri birseye girsem ve hafta icin diger günler tempolu yürüyüs ve piltes yapsam yarim saat iyi olurmu?

Kollarim cok yumusadi, ve kilomdan dolayi cok kalinlasti, nerden nasil baslasam acaba?

Benim bölgesel sorunlarim kalca, bel ve kollar.

Yardimci olabilirseniz sevinirimzemuszemus

merhaba kizlar bnde araniza yeni katiliyorum..spor salanona gidiyorum..ama yaz tatili girince 2 ay gidemedim..ilk yazildigimda 3 hafta duzenli olarak neredeyse hergun gidiyordum.ve baya yol sarf etmistim...1-1.5 saat arasi kaliyordum..bugun tekrardan basladim..

kilo.60 Boy:1,58 Yasim 18 ideal kilom 51 ama ben 50 olmak istiyorum..suan 59 kilo civari falanim ama ben 60 diyorum düz hesap kaydirigubbakcemile3 Göbegim ve yanlarim var ne kadar zayiflarsam zayifliyim yanlarimi eritemiyorum gobegimde iniyo ama yanlar basima bela..Bel cevreniti nasil ölcüyorsunuz göbegin ustundenmi yoksa Gögüs ve Göbek arasindanmi orasi genelde ince oluyor amadelikafaduldendelikafaduldenfisfisfismirmirmirmir
yardimci olun nolurr..bende ideal kilomda olmak istiyorum artikk

ben geldim....
ben birazcık tecrubeliyim bu konuda size yardımcı olmaya çalışabilirim:))))tabi isterseniz

SEVıMLıCıM kollarından ve kalçalarından şikayetçisin ve haftada 2 gun spor ayrıca plates yapacağım demişşsin kolları sıkılaştırmak için plates ideal bir spor zaten platesin amacı esneklık sağlamak ve sıkılaştırmak
kalça ve bel içinse normal aerobık step çok iidir ben 4-5 yıldır spor yapıyorum ve inanın beli en ii şekilde inceltmenin yolu aerobık....

RAZIY ERKANCIMM....

eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan kesinlikle düzenli sporu bırakmamalısın spor sabır ister.... herşeyde olduğu gibi...herkesin bunyesine göre kilo verme zamanı farklıdır çünkü her vucud tipi aynı olamaz...bizlerde genelde sabırsız insanlar olduğumuz için beklemek zor geliyor....
anladığım kadarıyla yanlarından şikayetçisin buun için çok güzel bir hareket var ama bunu yazı yolula nasıl anlatsam bilmiyorum
ayaklarını birleştireceksin(ayakta dururarak)
yana doğru esneyeceksin bir sağ bir sol ilk zamanlar yanların çok ağrıyor ama inan çok işe yarıyor özelikle gece yatmadan yapacaksın...
bir de bu işin puf noktası hızlı yapmak ve en aşağı 50 -100 kere yapacaksın inş yardımcı olabilmişimdir:)))

başka sorunuz olursa cevaplayabilirim arkadaşlar...

benim de boyum 1.73
yediklerime dikkat edip ortalama 1.5 2 saat sporla 40 günde 77.5 kg düstüm belim 90 80 düştü 42 beden pantolonlarıma sığabiliyorum artık hedef 60 kg

merhaba arkadaşlar .......
4 gündür azimle kızımdan fırsat buldukça topikteki tüm yazılanları okudum:))
ve ilk gün okuduklarım kadarıyla sayenizde ufaktan ufaktan egzersiz yapma iştahı geldi:))
ilk önce topik sahibi seli 'ye teşekkürler...bu arada doğum oldu mu?
ve ikinci teşekkürüm antrenör'e...uzman bilgisiyle yardımcı olduğu için....
ben 34 yaşındayım ve 2.5yaşında bir kızım var.hamilelikte 20kg aldım 70kg ile doğuma gittim.22 aylığa kadar bebeğimi emzirdim ve sadece bitkisel çay o da emzirdiğim için kızıma zararı olmasın diye ısırgan rezene ve yeşil çay içtim.ne egzersiz ne diyet hiçbirşey yapmadım.doğumdan sonra 1 ay içinde sadece 8 kg gitti.veee 1.5 sene 12 kg bende kaldı.kızım 1.5 yaşına gelince artık bol kıyafetlerden sıkıldım .eski 36-38 beden kıyafetlerimi kaldırılmış vakumlu poşetlerde görüp üzüntü yaşamaktan aynaya bakamamaktan bıktım ve sadece günde toplam 1 saati bulan tempolu yürüyüş(30-45 dak)ve 15 dak egzersiz yaptım toplam 3 ay.sadece 5 kg verdim.çünkü diyet yapmadım yapamıyorum.ve yaşım dolayısıyla metabolizma artık çooookkkkkkkkkkkkk yavaş çalışıyor.sporun etkisini bile 2 ay sonra görmeye başladım.vücudum çok dirençli kilo vermemeye:)))) ve ben yaz döneminden sonra maalesef sporu bıraktım tam yanıt almaya başlamışken.daha sonra yememe dikkat ettim .
sonuç olarak tam 2.5 yılda 20 kg verdim.şu an hamilelik önce olan 50 kilodayım.eski kıyafetlerimi giyebiliyorum:))) şimdi diyeceksiniz sen ne istiyorsun kilolarını vermişsin..ammaaaaaaaaaa....sezeryan olduğum için oturur pozisyonda 3 e katlanan bir göbek ve mide sorunum çok az da basenlerim var.
2 haftadır haftada en az 3 gün egzersiz yapmaya çalışıyorum.anne olanlar bilir küçük çocuk olunca ne salona ne de kapımızın önünde ki spor aletlerine istediğin zaman gidemiyorsun(o yüzden önerdiğiniz nivea body cd aklıma yattı en azından evde kızımla yapabilirim inşallah:)
bana tek fayda gösteren şey spor oldu.ne ortalıkta ki jeller kremler ne bitkisel yöntemler fasa fiso.....
işin en gıcık tarafı o kadar kiloyu verip eski formunda olamamak.belki kilosu fazla olanlar hemen bir aktivite yaptığında çabuk etkisini gördükleri için onlara çok güzel moral oluyor.amaa ben her olumsuz faktör nedeniyle(yaş ,sezeryan,metabolizma) çooooookkkkkkk uzun vadede sonuç almaya başlıyorum.işte tam o sırada da bir aksilik oluyor ya yatılı bir misafir ya benim alemin yanına gitmem ve evdeki düzeni orada uygulayamayışım.ya da sonuç alamadığım için bıkkınlıktan dolayı tekrar eski düzene yani pasif bir yaşama dönüyorum(o yüzden kilosu biraz fazla olanlar şanslı bence çünkü yaptığınızın karşılığını en azından bir süre sonra alıyorsunuz.benim durumumda olanlar ve eski yağları en zor olan kısımla uğraşanlara bezginlik geliyor..lütfen yazdıklarım sakın kilosu biraz fazla olan arkadaşlar açısından yanlış anlaşılmasın.ruh halimi anlatmak, emeğinin karşılığını 2 kat daha fazla sürede alanların da duygularını aktarmak istedim:))) ama bu topikteki herkes çokkk destek birbirine .daha ilk sayfayı okuduğumda şevke geldim.hepinize teşekkürler:))

antrenör arkadaşım sana sorum olacak.yukarıda anlattığım kendimle ilgili bilgilere ek olarak yazacaklarımın ardından bana önerilerde bulunursan çokk sevinirim.
yaşım 34:)
boy:1.50 cm:))))) bu yüzden 1 kg bende 3kg gibi duruyor
bel:70 cm
göbek 80 cm
kalça: 90(standartlara birtek burası uyuyor:))) )
bacak:52cm
ölçülerdende anlaşıldığı üzere yağlar mide ,göbek ,yanlar da yoğunlaşmış durumda.dar badi giyince katlanan bir karın görmekten muzdaribim:)
benim ikinci ve önemli sorunlarımdan birisi de düzenli beslenmemek......
hiçbir zaman diyet uygulayamadım .bir iki sefer denemem oldu ama en uzunu 15 gün sürdü.baktım sonuç yok hemen bıraktım.ve bir daha diyet uygulamamak için karar verdim.nefret ediyorum o kelime ve psikolojiden.
ben düzenli beslenme alışkanlığı edinmek istiyorum.bunu yapamamamın nedenleri:
çok geç yatıyorum en erken 02:00 yada 03:00 gibi.dolayısıyla da sabah 9 engeç 10 gibi kalkıyorum .ekmekle sadece kahvaltıda buluşuyorum diğer öğünlerde alışkanlığım yok.kahvaltıda da ennnn fazla 2 dilim .ama margarinli.margarinsiz yiyemiyorum maalesef,4-5 yeşil zeytin belki 1 çorba kaşığı kadar reçel ve ya çokokrem:))) ve beyaz peynir yarım yağlı.......
geç kahvaltı ettiğim içinöğle öğünü hiç olmuyor......
meyve yeme alışkanlığım yok .bu alışkanlığı edinemediğim için ara öğün kavramı yada arada elma yemeyi unutuyorum.aralarda yeşil çay zencefil çayı ya da diğer karışım çaylarından içiyorum.su desen 2 hafta öncesine kadar hiçç yoktu..2 haftadır ilaç içer gibi günde 2 lt su içmeye kendimi alıştırıyorum.
saat 4-5 gibi olunca çok acıkmışsam k flakes 1 kase yiyorum.eşim eve geç geliyor işten o geldiğinde en erken akşam 9 ya da 10 da akşam yemeği yiyor bazen eşlik ediyorum bazen onu da yapmıyorum.
vee asıl bundan sonrası benim için tehlikeli saatler başlıyor.genel türk ailesi yapısında olduğu gibi çay faslı başlayınca bütün gün yemediğim saatleri dolduruyorum..çayın yanında o gün yaptıysam kek ,pasta hangisi varsa,cips.çerez,ve bağımlısı olduğum çikolata allah ne verdiyse...:)))) vee geç yatınca da atıştırma yapmadan olmuyor...
şimdi anlıyor musunuz neden diyet yapamadığımı?:)))
çünkü herkesin öğle öğünü yediği saatte ben kahvaltı yapıyorum ara öğünler sıfır,akşam çok geç saatte yemek onu yapmadığım zamanda da çay faslında kaçırdıklarım ve meyve su alışkanlığımın olmaması(neyse ki suyu içmeye başladım alıştım:)) )
böyle düzensiz besleniyorum işte.
hergün kendimce karar alıyorum erken kalkıcam diye ama akşam maalesef bizde geç başlayınca kıım gece 12 -1 den önce yatmayınca bende kendime 1 saat bari kafa dinleyeyim diye nete takılınca geç yatıyorumm ve ne kadar saat kurduysam duymuyorum en erken 9 dan önce kalkamıyorum.bu yüzden sabah sporu yapamıyorum(( devlet hastanesinde diyetisyene gittim beslenme şeklimi anlattımçok ilginç bir beslenmeniz var diyince kendimi tuhaf hissettim.çünkü bekarken ailemde de geç kahvaltı ve sadece akşam yemeği ,sonrasında da çay faslı olurdu.ben herkesi böyle zannederdim:))birtek babam meyve yerdi.ama ben şimdi düzenli beslenme alışkanlığı ilk önce kızım sonra kendim için istiyorum.o da benim gibi düzensiz beslenmesin istiyorum...sizler nasıl besleniyorsunuz?tavsiye edildiği gibi düzenli mi?diyetisyende öyle deyince kendimi tek zannettim uzaylı gibi :)))
öfff çokk yazdım ne olur kusura bakmayın.kimseyle paylaşmamıştım bu düşüncelerimi .böyle sıcak bir topik arkadaşları okuyunca dayanamadım söküldüm .:)9kusura bakmayın
antrenör benim gibi bölgesel sorunu az ama zor olan birisine önereceğin egzersizler neler?cd yi temin edeceğim ama dediğim gibi çok eski yağlar olunca artı eklememde fayda olacak hareketler neler ve süreleri?
ben en fazla 1 saat ayırabiliyorum gün içerisinde.
yarından itibaren tekrar karar alıyorum erken güne başlamak için.geç yatınca metabolizma da yavaşlıyor.sabah kalktığımda artık 400 gr vermiş oluyorum sadece.heee yukarıda anlattığım beslenme biçimini 4gündür uygulamıyorum 9 dan sonra ne çay faslına ne de abur cubura fırsat vermiyorum:))ve egzersiz yapıyorum 45v dak ama vücut daha alışmadı herhalde sadece 400 gr gidiyor..ve her sene daha da azalıyor..metabolizmamı nasıl daha hızlandırabilirim.?
birde ben bu düzenli beslenme alışkanlığını nasıl kazanıcam yaaaa?((((((((((
saat kurucam nerdeyse meyve ye su iç diye .....bunu uygulayanlar hep sabah erken mi kalkıyor anlayamadım...
bulunduğum şehirde özel diyetisyende yok bana özel bir uygulama istesem..çıkamadım içinden.
neyse arkadaşlar bu yazdıklarımı tanışma faslına verin bir daha bu kadar uzun yazmam inşallah:)))

Ya ben topikten bayabi uzak kalmisim..Aksam yazdiklarinizi okuyup cvp yazicam kizlar öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan

Eğer metabolizmanı hızlandırmak ve iştahını azaltmak istiyorsan yemeklerden 10 dk. önce 4-5 dal dereotu ye 1 ay sonra nasıl kilo verdirdiğini kendinde göreceksin.

Sevgili simasimab, benim kilo problemim olmamasına karşın bazı bölgeleri (hadi itiraf edeyim göğüs en çok) ve karın yanları için spora başladım.
Toplam 65-70 dakika süren programa yazıldım.
Hareketler ağırlıklı olarak callenetics hareketlerini içeriyor.
Bu egzersizler kısa zamanda güzel kilo verdiriyor.
Öncelikle 20 ya da 30 dakika yürüdükten sonra bu egzersizleri yaparak düzenli ve güzel kilo verirsiniz.
Kolay gelsin diyeyim...

yazdıklarına katılıyorum .ama maalesef evli olmayı geçtim birde küçük çocuğunuz varsa öyle yarım saat yürüyüş ve sonrasındaki egzersizi ne düzenli ne de istediğiniz saatte yapamıyorsunuz(( üstelik yazdım mı bilmiyorum (o kadar uzun yazmışım ki:)) ) doğum yaş faktörlerinden genç ve çocuk sahibi henüz olmamış birisine göre sporda yapsanız kalan kilolar eski olduğu için vücur direnç gösteriyor.aylardır 1 kg veremedim.üstelik 2 senede 20 kg vermiş birisi olarak(
son 2-3 kg ve 1 beden incelmeye ihtiyacım kaldı ama o da dediğim gibi durdu...offfff bu kadar veripte buralarda saymak sinir ediyor...neyse topik topik araştırmaya devm:)))

Eğer metabolizmanı hızlandırmak ve iştahını azaltmak istiyorsan yemeklerden 10 dk. önce 4-5 dal dereotu ye 1 ay sonra nasıl kilo verdirdiğini kendinde göreceksin.

bunu da denedim .ibrahim saraçoğlundan duymuştum.hatta o yemeklerden 10 dak önce yiyin diyordu onuda denedim ve sonuç sıfır maalesef(( yine de önerin için teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır paylaşımlarınız takip ediyorum ve çok samimi buluyorum. Bana güven veriyor bu site. Bundan dolayı sizlere sormak istedim.
Ben 26 yaşındayım 1.62 boy 67 kilo
Aslında çok yemek yemiyordum fakat abur cubura dayanamıyorum çok yiyordum.
1 hafta önce voitin eliptik bisikletini aldım ve orta ayarda günde 3 kez 20 dk biniyorum. Toplamda 1 saat biniyorum gün içinde. 45 dk ayakta 15 ddk da oturarak biniyorum.Ayrıca twist hareketi de yapıyorum 20 dk.
Öğretmen olduğum için gün içinde çok da hareketsiz değilim. Okul yorucu oluyor.
Sabahları yarım simit,öğlen yarım simit, akşamda sebze yemeği ve az pilav yiyorum. Bol su içip çok da acıkırsam meyve yiyorum.
1 haftada 1.5 kilo verdim. Ve sıkılaşmış gibiyim.
Sizce ayda 5 kilo vermek için yaptıkalrım yeterli mi.
Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar bana cevap yazar mısınız

40 yaşındayım 5 aydır spor salonuna gidiyorum 82 kilo ile başladım şuan 69 kiloyum.rejimde yapıyorum denemez sadece ekmeği biraz azalttım.bol bol su içiyorum.haftanın 3 günü salonda 3 saat kalıyorum.tek kötü yanı yüzümde hafif sarkmalar oldu buna bi çözüm bilen varmı arkadaşlar.

antrenör yardımcı olur musun?sabah kalktığımızda kahvaltıdan 2 saat sonra spor yapılması daha uygun deniliyor.ama benim için her zaman uygun olmuyor.ve sabah sporunun yağları yakma açısından daha faydalı olduğunu duydum ama kahvaltıyı hazmetme süresinde geç saate kalıyorum ve üşengeçlik başlıyor.
acaba sabah kalktığımızda kahvaltı yerine boş mideyle spor yapmak yerine ne önerebilirsin?bir içecek ya da bir meyva yeterli olur mu?ve spor sonrasında kahvaltı yapsak olur mu?
bir de greyfurtun yağ yaktığını okumuştum.acaba spor öncesi mi yoksa sonrası mı etkili oluyor bilgin var mı?
yardımcı olursan sevinirim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…