Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

voit_Bk-07.jpg
gunde iki kere ceviorum toplam iiki saat

ben koşu bandında koşuyorum ama nivea body nin cdsinden spor yapanları gördüm.bu cdyi nasıl temin edebilirim,yardımcı olabilecek hanımlar var mı?

ben koşu bandında koşuyorum ama nivea body nin cdsinden spor yapanları gördüm.bu cdyi nasıl temin edebilirim,yardımcı olabilecek hanımlar var mı?

nette niveanın sitesine üye ol.sonra sitede ulaşım bilgilerinde verilen ücretsiz danışma hattını arıyorsun ve cd yi nasıl temin edebilirim diye sorunca üyelik bilgilerinde belirttiğin adresine ücretsiz gönderiyorlar.....

canlarin sporunda fazlasi zararliymis haberin olsun uc saat sporda bi gunde cok bence doktorlarda dior

canlarin sporunda fazlasi zararliymis haberin olsun uc saat sporda bi gunde cok bence doktorlarda dior

Vücut çok yorulduğu için kendini iyi hissetmez insan böyle haklısın...
Ben hafta 3 gün 70 dakika filan spor salonunda kalıyorum...
Kendimi iyi hissediyorum.
Hayat Su'nun sitesinden her saat su içmemi hatırlatan bir program indirdim...
Her saat beni uyarıyor.
Bu da su içmemde cidden çok etkili deneyin derim.
a.s.
Ayrıca; her gün türk kahvesi için kızlar.
Metabolizmayı hızlandırıyormuş...
Bir de çayınızda şeker kullanmayın... Çaya atılan şekerde çok kalori varmış...
:1no2:
Ben bıraktım mesela...
Şu an çok mutluyum.
:lepi:

Vücut çok yorulduğu için kendini iyi hissetmez insan böyle haklısın...
Ben hafta 3 gün 70 dakika filan spor salonunda kalıyorum...
Kendimi iyi hissediyorum.
Hayat Su'nun sitesinden her saat su içmemi hatırlatan bir program indirdim...
Her saat beni uyarıyor.
Bu da su içmemde cidden çok etkili deneyin derim.
a.s.
Ayrıca; her gün türk kahvesi için kızlar.
Metabolizmayı hızlandırıyormuş...
Bir de çayınızda şeker kullanmayın... Çaya atılan şekerde çok kalori varmış...
:1no2:
Ben bıraktım mesela...
Şu an çok mutluyum.

canim benim bende bisiklet ceviriorum onu aliskanlik haline getirdim senelerdir suya onem veriorum her gun bi fincan turk kahvem var ama yaninda bi ufak kacamak ya naneli cikolata ya sakizlik yada naneli lokumm:)))

Prensesim FB m
opuyorumnanaktan
Olacak arada tabii tatlı yeme olayları.
Ben de yapıyorum o kadarını.
Vur dedik diye öldürmek olmaz şimdi.
kaydirigubbakcemile3
Vücut istiyor bazen tatlıyı öyle durumlarda atacaksın ağzına 3-5 birşey abartmadan.
kaydirigubbakcemile3

ay kızlar yaa bende spor yapmak istiyorum kilo vermek için deolabilirde asıl amaç daha zinde olmak ve sıkılaşmak..spor konusunda fena saldım kendimi..doğum yapmıştım 9 ay önce..hemen spora başladım..yürütüş bel sırt basen mekik hareketleri falan
sağlılıda beslendim bu arada..
4 ayda hepsini verdim (18 kilo)
sonra verdim diye bıraktım kendimi..kendi kendimede 1-2 kilo daha verdim ama şimdi o gücü kendimde bulamıyorum acaba o zaman çokmu yüklendimki kendime..bir silkelensem kendime gelsem off süper olacak yaa..

bende yeniden spor yapmaya başladım ve çok mutluyum daha bi enerji dolu oluyosunuz çünkü:)))

Prensesim FB m
opuyorumnanaktan
Olacak arada tabii tatlı yeme olayları.
Ben de yapıyorum o kadarını.
Vur dedik diye öldürmek olmaz şimdi.
kaydirigubbakcemile3
Vücut istiyor bazen tatlıyı öyle durumlarda atacaksın ağzına 3-5 birşey abartmadan.
kaydirigubbakcemile3

dogru diosun sekercim kacamaksiz olmazz canim kaydirigubbakcemile3

karnımdan kurtulmak istiyorum yan mekik yapıyorum ama banamısın demiyor offf bıktım yaaakaydirigubbakcemile2

hemen araştırcam canım çok teşekkür ederim bakalım inşallah bir faydasını görürüm çünkü sadece karnım var benim onuda veremiyorum.platesin bir faydası olur mu

hemen araştırcam canım çok teşekkür ederim bakalım inşallah bir faydasını görürüm çünkü sadece karnım var benim onuda veremiyorum.platesin bir faydası olur mu

insallah canim benimm platesde yarar aslinda daralma saglio inceltio bi arastir dilersen plates icin karin egzersizleride var

X