Bir zamanlar kortizonlu bir tedavi görmüştüm ve 15 kilo kadar almıştım. Bilirsiniz kortizonla alınan kilolar zor verilir, rejim filan pek işe yaramaz ki zaten çok yiyen bir insan olmadığım halde kilolar gitmiyordu. Sonra spor yapmaya başladım. Berbat bir şehirde öğrenci olduğumdan ne salonlara verecek para, ne de dışarda spor yapabilecek ortam vardı, bende evde koşmaya başladım. Koşu bandı filan da yoktu :roflol: Arkadaşlar gülerdi o zamanlar bana. Komik görünmesine rağmen, çok işe yarayan bir yöntem olduğunu anladıklarında ben tam 15 kilo vermiştim, onlarsa evde oturup çerez yemekten epey kilo almışlardı tabi. sengözlerimebaksanab 1 senede filan verdim o kadar kiloyu. Hergün bir saat koşu ve 100-150 kadar yere sırt üstü yatarak bacaklarınızı kırmadan kaldırma hareketleri yapıyordum. (birden yüklenmedim elbette, zamanla arttırdım) Şimdi 53 kiloyum, boyum 168. Kilo problemimi hallettim ama inanın spor yapmaya alışınca insan bırakmak istemiyor. Hala haftada en az 3 gün evde spor yaparım. İş güç bile engelleyemiyor. Gerekirse aksam 9'dan sonra bile olabilir.
Kısacası arkadaşlar şok diyetler filan sadece palavra. Birkaç kiloyla birlikte sağlığınızı da alıp götürüyorlar. Ne varsa sporda var, hem sıkılaşıyor, hem kilo veriyorsunuz.