Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

az önce niveamı yaptımmmm biraz geç oldu ama anca nasıl ter attım anlatamamm offffffffff

ben düzenli olarak nivea yı yapsam ama yediklerime pek dikkat etmesem sonuç alabilirmiyim ki kızlar? böle yapan varmı CADIARZU

elbette sonuç alırsın ama ne kadar sürede sonuç almak istediğin ile iligli bir durum bu!

ama diyet yapmadan spor yapacaksan; en azından iki şeye dikkat et!

1) akşam 7den sonra ağzına bir lokma alma. dondurma dahil!!! sadece su! ve illa lazımsa bitki çayı.

2) nivea cdsine 2 hafta içinde alışacaksın. o zaman ya hareketleri artır yada cdden önce 30 dakka yürü.

...

muhakkak sonuç alırsın!:lepi:

aslında zaman önemli benim için bi ay içinde altı kilo vermek istiyorum ama bu sadece sporla pek mümkün degil sanırımm...daha önce hiç diyet yapmadım nasıl yapmalı ne sekilde beslenmeliyim bilmiyorum...

aslında zaman önemli benim için bi ay içinde altı kilo vermek istiyorum ama bu sadece sporla pek mümkün degil sanırımm...daha önce hiç diyet yapmadım nasıl yapmalı ne sekilde beslenmeliyim bilmiyorum...

cnm ben hayatımda ilk defa diet yapıorum aslında diyette demiyelim benim sorunum tatlı we colaydı sadece bunları hayatımdan cıkardım we tabii ki spor ögününü 5-6 ya böle as we sık ye tatlı hamur isleri ws usak dur we sporuna mutlaka dwm et ilk sıralar hemen kılo werıorsun cünkü wücut önce suyu atıor 4-5 kılo kadar arada kılo wermen duruor sakın pes etme sonradan tekrar kılo wermeye dwm edıor cnm hic zor deil inan ben yapıorsam inan herkes yapabilir sadece iste

canım

sadece spor ile bir ayda 6 kilo sanırım oldukça zor olur ve bıraktığında sıkıntı yaratır.

daha önce kilo problemin olmamışsa, sert bir diyet yapmak yerine 4 kilo vermeyi hedefle, hani en az 4 kilo vermeyi amaçla. kiminin metabolizmasını aynı diyetle 4 kiloverdirir kimininki 6 kilo!

sen normal sağlıklı öğünler koy kendine.
ne yiyorsan onu azalt. sıkıntıya gelemiyorsan. ama nivea'yı 2 haftadan sonra muhakkak ya sabah akşam yapacak şekilde zorla kendini. yoksa vucdun alışır etkisi kaybolur!

kararlı ol, diyetinde su+ yoğurt/süt+ meyve muhakkak olsun ama ölçülerine dikkat et.

şimdiden başarılar!

ben bu ara bir kaç şeyi aynı anda yapıyorum!

bri yandan günde 2 öğün cornflakes yiyerek bir diyet yapıyorum.aama bu çok sıkı değil, zaman zaman esnetiyorum! öğlen yemeklerim çok güzel bir şekilde yiyorum. öğleden sonra zaman zaman meyve, dondurma gibi şeyler de yiyorum. ama çok küçük porsiyonlar.

akşamları kimi kez jane fonda, kimi kez nivea body yapıyorum. şimdi de şu callenic egzersizleri ile evde yürüme programına başladım mesela.

çok katı bir amaç koymadım kendime. ööle takılıyorum! bir kaç kilo da verdim!

bir ara 64 -65 gördüm. şu an 62 oldum. ama 60 olana kadar tartıya bakmak gibi bir niyetim yok! nerden anlıcam 60 olduğumu derseniz? elbetteki pantolonlarımdan. olursaaaaaaa 60ım demektir!!!

bu sefer kararlıyım. 55 olana dek bööyle takılcam.

hepinizi öpüyorum!

not:30 yaşına gelmeden bu kilo meselesini varsa çözün! yoksa giderek zorlaşıyormuş! haklılarmış. 32 yaşın laf dinlemeyeni olarak söylüyorum bunu!

yardımların için çok saol zamansız..yediklerime dikkat etmeye basladım niveayı yapacagım birazdan dedigin gibi tempoyu artırmaya calısacagımm..haberlerimi paylasırımmm....

wittedmemory

yukarıda hikayeni buldum okudum.

söyleyecek söz yok, aşmışsınız! tebrik ediyorum!

valla sadece bunu demek için geldim! pes! muhteşem filan!

arkadaşlar!

şimdi ben bir de sizin fikrinizi alayım!

1) jane fonda var.2 ) nivea body var.

3) yürüme programı var. 4) callen egzersizleri var 5) ebru şallı var...

yaw hepsini yapamıyorsun ama hepsinin de ayrı ayrı faydaları var. ben zamanı nasıl bölem?

bir gün yürüme bir gün nivea body yapsam dönüşümlü, (bunlar yağ yakmak için?)

callen esneme hareketi ve ona 48 saatten fazla ara veremiyorsun. bir gün callen bir gün ebru şallı mı yapsam?onların ikisi de sıkılaşma için

ne dersiniz?

jane abla kaldı! hadi bakalım!

merhaba arkadaslar bir sorum olacak umarim yardimci olabilirsiniz.

Ben hergün tempolu yürüyüs yapmayi planliyorum yaklasik bir saat. Sadece bunu yaparak vucudumdaki yaglari yakarmiyim? Birde bende strech bandlari var onlarla egzersiz yapsam sikilasma acisindan faydasi olurmu?

BIrde herkes sik sik az az beslenmekten bahs ediyor, ama benim doktorum bunun yanlis oldugunu söyledi, simdi kime inanmali? Doktorum günde sadece üc ögün beslenin diyor...

61 kiloyum, 5 kilo verip 56ya inmek istiyorum ama bu süreçte göğüslerim de küçülür mü diye endişeleniyorum

slm arkadaşlar,yaa bende bir türlü bulamıyorum nivea cd sini nerden temin edebilirim.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar herkese...

slm arkadaşlar,yaa bende bir türlü bulamıyorum nivea cd sini nerden temin edebilirim.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar herkese...

slm cnm bende niweanın hem aerobik hemde dinamik sabahlar cd si war istersen yardımcı olurum

bende kalçalarım ve basenlerimden şikayetçiydim zaman bulamıyordm spora ev iş ev iş ve dün başladım sporaa umarım zayıdlarım sağlıklı bir şekilde sonçlarıda buraya yazarım

arkadaşlar bende nivea cd sini indirdim ama dgorumu yanlış mı bilmiyorum nasıl başlıyor mesela ve kaç saat sürüyor. bir de ben tugba özay ın fitnessi var onu da denemyi düşünüyorum bgnden itibaren.64 kiloyum verebildigim kadar vermek istiyorum boyum 1.64

slm cnm bende niweanın hem aerobik hemde dinamik sabahlar cd si war istersen yardımcı olurum

lütfen bana da yardımcı olurmusunuz :Saruboceq:

ben netten indirdim ama olmadı malesef. bir de nivea body diye iki cd varmış sanrım yani farklımı bunlar birsi bbg alininmiş sanrım hangisini yapmak gerekiyor lüyfenn bana da yardım edermisin

Bir zamanlar kortizonlu bir tedavi görmüştüm ve 15 kilo kadar almıştım. Bilirsiniz kortizonla alınan kilolar zor verilir, rejim filan pek işe yaramaz ki zaten çok yiyen bir insan olmadığım halde kilolar gitmiyordu. Sonra spor yapmaya başladım. Berbat bir şehirde öğrenci olduğumdan ne salonlara verecek para, ne de dışarda spor yapabilecek ortam vardı, bende evde koşmaya başladım. Koşu bandı filan da yoktu :roflol: Arkadaşlar gülerdi o zamanlar bana. Komik görünmesine rağmen, çok işe yarayan bir yöntem olduğunu anladıklarında ben tam 15 kilo vermiştim, onlarsa evde oturup çerez yemekten epey kilo almışlardı tabi. sengözlerimebaksanab 1 senede filan verdim o kadar kiloyu. Hergün bir saat koşu ve 100-150 kadar yere sırt üstü yatarak bacaklarınızı kırmadan kaldırma hareketleri yapıyordum. (birden yüklenmedim elbette, zamanla arttırdım) Şimdi 53 kiloyum, boyum 168. Kilo problemimi hallettim ama inanın spor yapmaya alışınca insan bırakmak istemiyor. Hala haftada en az 3 gün evde spor yaparım. İş güç bile engelleyemiyor. Gerekirse aksam 9'dan sonra bile olabilir.

Kısacası arkadaşlar şok diyetler filan sadece palavra. Birkaç kiloyla birlikte sağlığınızı da alıp götürüyorlar. Ne varsa sporda var, hem sıkılaşıyor, hem kilo veriyorsunuz.

Tatsi
Azminizden dolayı sizi kutlarım
Bol sporlu günler dilerim
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…