Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

arkadaşlar bende nivea cd sini indirdim ama dgorumu yanlış mı bilmiyorum nasıl başlıyor mesela ve kaç saat sürüyor. bir de ben tugba özay ın fitnessi var onu da denemyi düşünüyorum bgnden itibaren.64 kiloyum verebildigim kadar vermek istiyorum boyum 1.64

Merhaba musmer,
Nivea cd'si toplam 58 dk. sürüyor.Benim bahsettiğim cd ,BBG Ali'nin olduğu cd canım.yerimseniben
Umarım bir an önce istediğin kiloya inersin.:içelim:

Tatsi'cim,gerçekten tebrik ederim.
Aslında sen kilonu yavaş yavaş vererek çok büyük bir şey başarmışsın..Çünkü bir sene boyunca o azim ve kararlılığı korumak gerçekten çok zor.Bravo.:hooray:

Bide önemli olan kilo vermek değil önemli olan nerden verdiğin 2 günde 5 kilo bile verilir ama hepsi sudan verilirr önemli olan yağdan vermek vücudumuzdaki yağ oranını azaltıp kas oranını arttırmamız gerekiyor bende spora başladım 20 gün flan oldu vücudumdan 4 kilo yağ verdim 2 kilo kas yaptımm 1 kiloda su aldım yani 20 gün öncesine bakarak yani 1 kilo vermiş gibi gözüküorum fakat ölçülerime baktırdım belimden 6 cm bacaklarımdanda 4 cm incelme var olmayan pantolonlarım olmaya başladı yani 1 kilo verdim ama 1 beden inceldimm çünkü vücudumzda yağın ve kasın yer kapladıgı alan çok farklıdır örneğin bir kilo yağ büyük servis tabağı kadar yer kaplıosa bir kilo kas kçük bir kase kadar yer kaplar o yüzden daha zayıf gözükürüz bide şöle bişey burda kas yaptım fln diormmm ama ölee görünen kas deil bunlar yanlş anlaşılmasın hani öle erkekler gibi vücut fln çalışmıorum plates yapıorum koşu bandı- bsiklet- eliptik bisiklet- step- cranch ... bu tip şeyler yapıorum paylaşmak istedimm kızlar :):)

keske ben de azimli bi sekilde devam edebilsem, birkac gun devam ediyorum ara verince tekrar baslayamiyorum:KK43:

kizlar zayiflamak e vucudunuzu sikilastirmak icin ne gibi sporlar yaptiniz veya yapiyorsunuz? sadece yürüyüs yeterlimidir?:uhm:

kizlar bu nivea body cd sini nasil ndiriyorsunuz ben aradim google bir türlü bulamadim 6 kilo fazlam var bana ltfen yardimci olun

Merhaba kızlar. Ben de 55.3 kilo ile 5 temmuzda spora başladım.
Fitness ve kardio çalışıyorum.
Yıllardır veremediğim vücuduma yapışan yağlardan kurtulup sıkılaşmak için...
Dün tartıya çıktım ve 53.2 kiloyu görünce çok mutlu oldum. 3 haftada 2.1 kilo vermişim.
Ayrıca az önce ölçülerimi de yeniledim. Veee...
Belim 9 cm;
Kalçam 4 cm;
Bacaklarımın üstü 3 er cm;
Kollarım da 3 er cm
i n c e l m i ş . . .
Çok mutluyum. Spora devam...

Merhaba kızlar. Ben de 55.3 kilo ile 5 temmuzda spora başladım.
Fitness ve kardio çalışıyorum.
Yıllardır veremediğim vücuduma yapışan yağlardan kurtulup sıkılaşmak için...
Dün tartıya çıktım ve 53.2 kiloyu görünce çok mutlu oldum. 3 haftada 2.1 kilo vermişim.
Ayrıca az önce ölçülerimi de yeniledim. Veee...
Belim 9 cm;
Kalçam 4 cm;
Bacaklarımın üstü 3 er cm;
Kollarım da 3 er cm
i n c e l m i ş . . .
Çok mutluyum. Spora devam...

tebrikler tatlım bende dün tartıldım 54çıktım neden anlamadım hiç bi spor yapmıyorum son zmanalarda gayet üzelde yiyorum tartımı bozuk acaba dedim diğerleri tartıldı hepsi bu benim kilom doğru dedi anlamadım :sinifsinif:

Teşekkür ederim. Bu hafta hocam programımı iyice ağırlaştırdı.
Artık hem yürüyor hem de koşuyorum. Bel bölgesine ağırlık verdik.
Bacaklarım ağrıyooorrr...
Bir de yağ yakıcı bir ürün aldım, bugün başladım kullanmaya.
Bakalım nasıl bir etkisi olacak! Buradan yazarım sizlere...
İnşallah kısa bir zamanda istediğim gibi incelebilirim...

ürünün adınıda verebLirmisn acaba..?

üRünün adını verebLrmsn acaba..?

arkadaşlar bu başlıkta yazılanların çoğunu okudum hekesin bu kadar azimli olması gerçekten de çok güzel..beni de daha hırslandırdı..:) ben de geçen sene düzenli olarak fitness yapıyordum tam 1 sene devam ettim giderken hiç kilo problemim yoktu sıkılaşmak için başlamiştim ancak bu sene şubat ayından bu yana yurtdişinda kalmak durumunda kaldım ve orda açıkçası pek dikkat edemedim kendime spor da yapamadım geri geldiğim de 55.5 kilo olarak döndüm bu arada boyum 1.60 önceleri hep 50 51 kilolarda olduğumdan benim görünüşümü baya etkilemişti 5 kilo..yaklaşık 1 aydır gün aşırı tempolu yürüyüş yapıyorum(yaklaşık 5km) 2 haftadır da egzersizlere başladım yürüyüşten döner dönmez egzersizlerimi yapiyorum son günlerde tartıldığım da 51.5 kilo olmuştum ki bunu sadece yürüyerek yediklerimi çok kısmadan ancak miktarlarına dikkat ederek ve ekmeği azaltarak yaptım şu an tek sorunum yanlarımı şekillendirmek kaldı :uhm:

Kusura bakmayın, birkaç gündür nete girmedim. Ürünün adını tabii ki veririm ama serbest mi bilemiyorum?
Yani bana spor hocam getirtti. Piyasada nerede bulabileceğinizi bilemiyorum yani.
Bu arada Yöneticilerden biri ürünün adını yazmamda bir mani olmadığını
söylerlerse buraya yazabilirim.

nivea body cd sinin nerden indirebilirimm yardımcı olabilirmisinizz nasıl olucagını tşk ler ilginize

Ben 17 yaşındayım Boyum 1.80 kilo problemim yok yani boyuma göre iyi ama göbeğim var biraz ve de bacaklarımın incelmesini istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz (=

Ben 17 yaşındayım Boyum 1.80 kilo problemim yok yani boyuma göre iyi ama göbeğim var biraz ve de bacaklarımın incelmesini istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz (=

düzenli, plates yap çok güzel forma girersin

valla plates yetiyo bence ama gerçekten isteyerek ve düzenli yaparsan

yaa çk gaza geldim bende spora başlıycam,zamanım olmadığı için sabahları erken kalkmam lazım,ama bende nivea bady yok,ebru şallının cd si vardı yapmamıştım,onu yapsam sizin kadar incelir miyim bilmiyom,neyse gelişme olursa yazarım

ya göğüsten incelenlere bi sorum olcak..göğüs derken bu incelmeler sırttan filan mı oluyoki acaba?yada yanlardan filan??yok yani göğüslerdense küçük göğüslüler napacak-tatlicadiarzu- göğüssüz kalmayı göze mi alacak :uhm:delikafadulden

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu form u uzun zamandır takip ediyorum. Nivea cd ni indirdim.. :)
Bu akşam başlamayı düşünüyorum.Bir sorum olacaktı bir kaç arkadaş dışında herkes sabah yapıyo cd yi anladığım kadarıyla.. Ben akşam yapsam etkisi olur mu aslında sadece sıkılaşmak istiyorum. Bi kaç kilo da verirsemm coık mutlu olurum tabii :) Bacaklarım lımbır lımbır deli oluyorum. Boyun 1,68 kilom 59
Off vucudum sıkılaşır, fıt bi görünüm kazanırmıyım sizce kızlarrr..

X