Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

ya aslında ben doğum kilolarından sonra kan serumlarındanda kilo aldım bi anda 7 kilo fırlayıp 70 kilo oldum boyum 1.67 ama işin güzel tarafı hala 40 beden iyiyorum inş azimle zayıflayacağım nivea cdsi daha elime geçmedi ama geçince zayıflama günlüğümü paylaşacağım

selam arkadaşlar

ben diyete de başladım... ama hastalıklar nedeniyle spora ara verdim.. sanırım ancak ayın 20sinden sonra başlıyabileceğim tekrar..

diyetimde çok kolay bir diyet oldu! sabah cornflakes öğlen yemekhane yemeği akşam cornflakes.

hehe!

bazı akşamlar normal yemek de yiyorum kasmıyorum yani kendimi.ama spor şart! yoksa ne selilütlere çözüm var ne de gelen yaz mevsiminde bikinilerden görüneceklere...

Merhaba arkadaslar, bugün fitness salonunda, grup halinde bisiklet calismasini yöneten Alman hocaya danistim, kilo vermek istiyorum, bisiklet kursuna kac kez geleyim, ne yemeli, ne yememeliyim diye sordum. Önerisine göre haftada 2 kez 1'er saatlik bisiklet antrenmanina gelmeliymisim, karbonhidratlardan kacinmaliymisim. Ekmek, pirinc, makarna, patates filan bunlardan uzak dur, et, sebze, meyve, salata ile 2 hafta boyunca beslen, dedi. Bu sekilde 2 haftada 5 kiloya kadar verebilirmisim. Yarindan itibaren bu önerisine uyacagim, gelismeleri yazarim. Siz de beni motive edin, nolur, aslansin sen, yaparsin sen, yürü be! filan diyin bana... Bu arada boyum 1.70, kilom 67.

sagolun ilgilendiginiz icin, gidiyorum burdan.

yok canım nereye gidiyosun hiç biryere bırakmayız seni, tabi yaparsın sen nolcak zaten beyinde bitiyo böyle şeyler, bende seninle aynı boydayım ama kilom malesef 71 bende büyük bir azimle zayıflıyacağım sende inşallah sakın biyere gitme

arkadaşlar niveanın cd sini bulamıyorum.küçük bir ilçedeyim ve yok burda netten sipariş edemem kargo yok napcamı şaşırdım internetten indireyim dedim onu da yapamadımyasal değil biliom ama napabilirim
bana yardımcı olun

ben bir sitede buldum, link vermek yasak mı? yasak değilse yazayım.alkisalkisalkis

valla yasak olup olmadığını bilmiyom arkadaşım ( bilen biri varsa söleyebilir mi lütfen).çok iyi olurdu canım ya .teşekkür ederim ilgilendiğin için

selam arkadaşlar

ben jane fondaya takılıyorum! dün sadece aerobik bölümünü yaptım, bugün aerobik+ alt beden çalışmasını yaptım. yarın misal üst beden +aerobik yapcam?

yada belki tamamı 65 dakka bu cdnin, haftanın 3 günü yapın diyor bir gün ara vererk?

ptesi, çarşba, cuma.. aralarda da sadece aerobik yapın!

bakalım işe yarayacak mı?

öpüyorum hepinizi...

merhaba kızlar yazılarınızı beğenerek okudum. valla süpersiniz hepiniz. bende 1 haziran itibari ile yürüyüşe başladım. işten eve giderken servisten erken iniyorum ve 45-55 dakika arası yürüyorum kulağıma da mp4 takıp çıstak çıstak yürüyorum delikafadulden bide benim nivea bady ile dinamik sabahlar cd si var şimdiye kadar tembelliğimden yapmamıştım ama görüyorum ki bayağı işe yarıyo bu akşamdan itibaren kullanıcam onuda. buraya sonuçları yazarım sositososito haaa bu arada 63 kiloyum 55 olmak istiyorum çünkü boyum 1.60

Son düzenleme:
slm kızlar.. bu nivea cd si gerçekten işe yarıyormu ya?? benim kalçalarımda sorun varda acilenn kurtulmak istiyorummm mafoldumben.. ara sıra pilates yapıyorumm ebruli ile ama herzaman olmadığı için fayda sağlamıyoo..bu cd işe yarıyormu basen bölgem zayıflarmı?*

bide kafama takıldı kızlar..bu pilates bırakılınca kilo yapıyo ya bu nivea cdsinde böle oluyomu?? sağlık açısından bi sorun yaşatırmı bu cd?* off çok kafam karıştı kızlar ya-tatlicadiarzu-

Merhaba yağmurgüzeli,
Nivea body cd'sinde vücudun her bölgesini çalıştıracak hareketlere yer verilmiş.En büyük yararı hızlı bir tempoyla yapıldığı için bol bol terletmesi ile vücudu sıkıştırarak sağlıyor.
Zaten cd'de de söylenen şu: Vücudunuzun en çok çalıştırmak istediğiniz bölümüne ait hareketlerin sayısını kendi isteğinize göre arttırarak daha çok fayda görebilirsiniz,deniyor.
Benim önerim bu cd'ye ilaveten bol bol yürümen.Kalça ve basen için yürümek çok etkili.
Mesela en azından cd öncesi evde de 20 dk yürüyerek ısınabilirsin.yerimseniben

selicimm cok saol yardımın için... sen faydasını gördünmü?? özelliklede kalçalar için etkili oluyormu?? çogu günlerde bir saat yürüyorum zaten..insallah cdninde etkisi olurda bi an önce kurtulurumm....

selicimm cok saol yardımın için... sen faydasını gördünmü?? özelliklede kalçalar için etkili oluyormu?? çogu günlerde bir saat yürüyorum zaten..insallah cdninde etkisi olurda bi an önce kurtulurumm....

Ben faydasını gördüm canım..Zaten bu konuyu da o yüzden açmıştım..Benim sıkıntım daha çok üst bölgelerdeydi ama sonuçta Nivea cd'siyle tüm vücuttan kilo kaybetmiştim..
İlk sayfaları okursan bütün ayrıntıları paylaşmıştım zaten..yerimseniben
Umarım sen de faydasını görür ve istediğin kiloya ulaşırsın canım.:içelim:

nivea cd si gerçekten çok yararlı bencede ama tabi düzenli bişekilde yapmaya devam edilirse bende bel bölgemdeki yağları eritmek istiyorum bana yapılan tavsiye eline bi oklava al kollarını ger yukarı sağa sola dön dendi henüz başlamadım yürüyüş ve onu yapmayı düşünüyorum bakalım ne kadar fayda sağlar

kızlarr ilk defa yaptım bugünn nivea programını..uzun zamandırr hiç bu kadar terlememiştim hihoyyyt...inşallahh etkilii olacakk öyle umuyorumm..çok saoll seli a.s.

slm kıslar bende spor yaparak 1 ayda 5 kilo werdim sadece tatlıyı we colayı hayatımdan cıkardım baskada bisi yapmıorum 6 dan sonra sadece meywe yiorum ögünlerimi 5 e böldüm istediim herseyden yiorum ama as we sık 73 kıloyla basladım suan 68 kıloyum bu sıralar kılo durdu regl dönemim yaklastı 4-5 gün kaldı regl bittikten sonra yine tartılcam ben sabahları plates yapıorum 30 dk we leden sonrada aerobik yapıorum 40-45 dk sonrada stretching yapıorum 20 dk wermem gerekn bi 7 kilo daha war

ben düzenli olarak nivea yı yapsam ama yediklerime pek dikkat etmesem sonuç alabilirmiyim ki kızlar? böle yapan varmı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…