Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

herkese merhaba

ben bir yazıp bir kayboluyorum gibi oluyor!

ama hem iş hemde hastanelik vakalar olunca kendime gelmem zamam aldı!

pazartesiden beri yeni bir cd buldum onu yapıyorum. jane fondaya başlamak için bir ara cdye ihtiyacım vardı. 2 gün yaptım. bugün sizi okuyup durdum. tembelik ediyorum.. yarından itibaren de zor spor yapmam tatil filan! neyse!

cddeki hikaye şu: bir dans hocası var. adam bööle ünlülere filan dans dersi veriyor. bu da zaten güya dans ile sporu biraraya getirmiş. bir de bir kızımız var. yani nasıl desem 5-6 kilo fazlalaığı var. kız ilk gün tartıya çıkıyor... sonra 1 hafta sonra, 2 hafta sonra 4 hafta sonra ve 6 hafta sonra.

baştan sona ingilizce ama ööle hani manyak bir ingilizce dğeil. ne diyorlar anlıyorsun. ve zaten izleyince de anlıyorsun... neyse. kız 6 haftanın sonunda süper birşeye dönüştü...

benim izlenimime gelince; acaip terliyorsun.ama acaip!!!!

hani kilo vermek isteyenlerin kardiyo yapması gerekiyor ya bir süre, ondan sonra kas çalışması başlamalıdır. adamda bunu diyor! bir yandan da güya(!) dans etmeyi öğreniyorsun! eğlenceli birşey. 50-60 dakka arası!

bu cdnin adı: the hotpants workout'muş!

jane fondayı da öğrendim..

onun adı da Jane Fonda's Complete Workout!

not: bana bunları bir arkadaşım internetten bulup düzeltip cdye çekip evime getiriyor.. saolsun'

becerikli internetçiler filan bulabilri diye yazıyorum!

hepinizi öpüyorum. iyi geceler!

zamansız sana çok teşekkür ederim a.s. geçen msjında da jane fonda'yla tanışmama ve bi cdsini indirmeme vesile olmuştunyerimseniben the hotpants workout'u da buldum indircem hihoyyyt tekrar teşekkürler...

ya kızlar bende pilates yapmak istiyorummm.banada yardımcı olun.nasıl yapmalıyım.evde yapıcam ama?????

sende bizim gibi tv8 saat 10.15 de sabahları ebru şallıyla yapsana tekrarlarıda varmış ben 15 gündür yapıyorum şimdilik çok güzel gidiyo

bugün üçüncü günüm hihoyyyt
diyet yapmıyorum ama artık asansör kullanmıyorum
9. katta oturuyoruz ve ben her gün 9 kat inip çıkıyorum işe gelip giderken
bakalım bir faydasını görecek miyim?
boğazıma sahip çıkamadığım için böyle bir yöntem deniyorum
umarım bu sefer kilo verebilirim hihoyyyt

benim yaşım daha genç fazla bi kilo sorunum yok 3-4 kilo kadar kendime dert ediyorum ama ben platesi çoksevdim grçkten 5.günüm bugün ve kendimi inanılmaz rahat hissediyorum huzura erdim:roflol:

ya arkadaşlar benşu nivea body cdsini heryerde aradım ama googledaki linkler hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz bana 10 kilo fazlam var :)

kızlar ben şu nivea body cdsini indiremiyorum netten bulduğum linkler hata verior bana yardımcı olabilir misiniz?10 kilo fazlam var:sm_cool:

kızlar ben şu nivea body cdsini indiremiyorum netten bulduğum linkler hata verior bana yardımcı olabilir misiniz?10 kilo fazlam var:sm_cool:

canım özelden yazmışsın bana ama maalesef bende bilmiyorum nasıl indiriliyo :sm_confused:
bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana umarım

kızlar merhabalar
bende 10 gündür düzenli spor yapıyorum
çünkü diyet yapamadım
eliptik bisiklet aldık eve hergün 30 dakika biniyorum
dambıllarla çalışıyorum şinav ve mekik çekiyorum
kilo verdimmi hiç bilmiyorum tartılmadım henüz
başlayalı 10 gün oldu
sizce diyet yapmadan sadece sporla zayıflayabilirmiyim

Kızlar diyet ya da spor bu size kalmış bişey
Mesela ben 52 kiloyum boyum 168cm.Günlük kalori ihtiyacım 1600küsür ve metabolizmamın günlük yaktığı kalori 1300küsür (hiçbi egzersiz yapmasam yatsam bile vücudumun harcadığı enerji bu 1300küsür)
Geriye de 300kalori gibi bi fazla kalıyor eğer 1600ü alırsam.
Bu 300ü harcamazsam yağa dönüşür.1600 alır ve bu 300ü yakarsam(spor vb şeylerle) kilo sabit kalır.Eğer 1600den biraz az alır ve daha fazla yakarsam mesela 1300 alır 400(spor vb) yakarsam k, 1gr yağ =9kalori 50gra yakın yağ yakmış olurum:)
Ya da 1günde 1000 kalorilik yerim geri kalan 300ü yağ yakarak taamamlar vücudum kilo kaybetmiş olurum.

Bayaa bi karışık oldu sanırım ama bu tamamen yediklerimizle alakalı 3 dilim pasta yiyip bu günlük kaloriyi alabiliri ve karnımız doymaz.Ya da kalorisi az bissürü şey yiyebilirz karnımız doyar ve az kalori alırız.Böyle düşünerek zayıflayabiliriz ki ben öyle yapıyorum 57 kiloydum kilo aldığımı farkedip bu şekilde zayıfladım.Her zaman da böyle yapıyorum.

Son düzenleme:

:uhm::uhm::uhm:

ben bunun kanıtıyı canım .her gün 30 dk spor ile 40 bedenden 36ya düştüm.
Spor yaptıkça vücut endorfin yani mutluluk hormonu salgılıyor bu da daha az yemeni sağlıyor çünkü tatlıya ihtiyacın azalıyor .
Ayrıca vucut kas yaptıkça metabolizman da hızlanıyor otururken bile yağ yakıyosun.
Vucut daha sıkı olduğundan daha zayıf görünüyorsun
30 dk spor yapınca o bir dilim çikolatalı pastayı yemek gözüne ihanet gibi geliyor yemiyosun
vazgeçme sakın yola devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…