Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben düzenli olarak nivea yı yapsam ama yediklerime pek dikkat etmesem sonuç alabilirmiyim ki kızlar? böle yapan varmı CADIARZU
aslında zaman önemli benim için bi ay içinde altı kilo vermek istiyorum ama bu sadece sporla pek mümkün degil sanırımm...daha önce hiç diyet yapmadım nasıl yapmalı ne sekilde beslenmeliyim bilmiyorum...
aslında zaman önemli benim için bi ay içinde altı kilo vermek istiyorum ama bu sadece sporla pek mümkün degil sanırımm...daha önce hiç diyet yapmadım nasıl yapmalı ne sekilde beslenmeliyim bilmiyorum...
ben bu ara bir kaç şeyi aynı anda yapıyorum!
bri yandan günde 2 öğün cornflakes yiyerek bir diyet yapıyorum.aama bu çok sıkı değil, zaman zaman esnetiyorum! öğlen yemeklerim çok güzel bir şekilde yiyorum. öğleden sonra zaman zaman meyve, dondurma gibi şeyler de yiyorum. ama çok küçük porsiyonlar.
akşamları kimi kez jane fonda, kimi kez nivea body yapıyorum. şimdi de şu callenic egzersizleri ile evde yürüme programına başladım mesela.
çok katı bir amaç koymadım kendime. ööle takılıyorum! bir kaç kilo da verdim!
bir ara 64 -65 gördüm. şu an 62 oldum. ama 60 olana kadar tartıya bakmak gibi bir niyetim yok! nerden anlıcam 60 olduğumu derseniz? elbetteki pantolonlarımdan. olursaaaaaaa 60ım demektir!!!
bu sefer kararlıyım. 55 olana dek bööyle takılcam.
hepinizi öpüyorum!
not:30 yaşına gelmeden bu kilo meselesini varsa çözün! yoksa giderek zorlaşıyormuş! haklılarmış. 32 yaşın laf dinlemeyeni olarak söylüyorum bunu!
yardımların için çok saol zamansız..yediklerime dikkat etmeye basladım niveayı yapacagım birazdan dedigin gibi tempoyu artırmaya calısacagımm..haberlerimi paylasırımmm....
slm arkadaşlar,yaa bende bir türlü bulamıyorum nivea cd sini nerden temin edebilirim.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar herkese...
slm cnm bende niweanın hem aerobik hemde dinamik sabahlar cd si war istersen yardımcı olurum