Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

canlarım bu nivea body ile dinamik sabahlar cd,si BBG alinin olduğu cd mi acaba

canım;ben internetten niveanın müşteri hizmetleri numarasını aldım,aradım.bir gün sonra cd elimde oldu.hemde bedava....bende bugumn başladım .en az 10 kilo vermem lazım.

arkadaşım bende arıyorum o cd ama heralde ücretliymiş internetten indirince banada o telefonu verirsen sevinirim ve bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim benimde baya kilo vermem lazım bende bir zamanlar egzersizle baya kilo verdim ve çok inceldim bende sadece diyet yaparak kilo veriliceğine inanmıyorum .kilo vermede en önemli şey yürüyüş imkanlar kısıtlı olduğu için bizde evde egzersizle kilo vermeye devam :eek:

arkadaslar bıraz gecte olsa yazılarınızı gordum ve kesınlıkle katılıyorum haftada 3 gun step yaparak ve dıyet deıl sadece dıkkat ederek 1 ayda 4 kılo verdım ve bunun 3 kilosunu yagdan vermısım bılgınıze :)

alla allla hadi ya.ya bende mi bi terslik var.ayda 4 kg kolay değik yahu diyet yapmadan.3 kg da yağdan üstelik.

slm arkadaşlar her kız gibi bendede kilo derdi var gerçi fazla bi kilom yok ama taktım bikere.bende ger sabah bir saat akşam bir saat yürüyüş yapıyorum.yedikelrime dikkat ediyorum ve yeşil çay içiyorum çok ii geldi iştihamı kapattı:) ama acayip gaz yapıyo :)boyum 1.61 59 kiloydum bir ayda 5 kilo verdim 50 olmak istiyorum olucam inş.....

arkadaslar ben 1.62 boyunda 66 kg ım. 3 gundur sabah ve aksam olmak uzere )= 4 sabah 4 aksam ) toplam 8km yuruyorum.(yaklasık 2 saat) onun dısında haftada 3 gun 1.5 saat spor yapıyorum.bunun dısında aksamları 6 dan sonra yememeye ozen gosterıyorum.bol su ıcıyorum.eskı kıloma donmek ıstıyorum.sızce basarırmıyım . bu yontemle 1 ayda kac kılo verebılırım sızce

cnm ya bence bu yöntemle ayda 4 kilo garanti çnkü dzenli spor yapıosun bol su içiosun we akçam yemiosun daha ne olsun hadi bakiim :)

kızlar geçtiğimiz bir ay bende düzenli spor yaptım,hemde kardio çalıştım 5 gündürde yediklerime çok dikkat ediyorum ama verdiğim 1 kilo.annamadım ki normal değil gibi sanki.
bide nivea body cd bana çok yavaş geldi sıkıldım daha kıpır kıpır müzikli bir antreman cd si var mı.tae bo lar hareketli geldi forumdaki ama onlarda kısa.

Spor sağlık serisi diye bir cd var, onu yapmanı öneririm.spor sağlık serisinin hızla incel ve forma giri zayıflamaya yönelik, bir de hızla vücut hatlarını düzelt var, bunun da ilk başında ısınma hareketleri baya hızlı sonra kalça ve basene yönelik sıkılaştırma yapıyor. ıkiside tavsiye olunur . google da aratırsan cd leri satan yer çıkıyor , ordan alabilirsin. Ben de internetten aldım.

kızlar saatlerdir pür dikkatle yzdıklarınızın hepsini okudum..çok şeylerde öğrendim..
hepimizin derdi aynı KİLOOOO...bende 20 gündür yediklerime dikkat ediyorum.spor salonuna yazıldım haftanın 3 veya 4 günü gitmeye çalışıyorum..burayı okuduktan sonra sporsuz bir zayıflamanın olamayacağına daha iyi anladım..ben bazen spora gitmemek için kendimce bir sürü bahaneler uydururdum..o yüzden bu bölüm bana ilaç gibi geldi...:lepi:

ayrıca burdaki arkadaşların hemen hepsi NİVEA BODY cden bahsediyor.bende hemen indirdim.yalnız tek bölüm var içinde burda yazılanlara göre 6 bölümlükmüş..diğer kısımlarını henüz bulamadım..site ismini bana özel msjdan verirseniz sevinirim..alkisalkisalkis

bende kilo verme konusunda oldukça kararlıyım..hep birlikte sporla gidecek fazlalıklar...:dance:

arkadaslar 2 nisanda spora basladım basenlerden4,5cm kalcamdan 6 cm belimden 3 göüsten 4 cm inceldim ,)tabi ydiklerime dkkat ediyorum ama kesnlkle fazla kısmıyorum.hayat böyle daha güzelmiş kesinlikle anladım =) spora gitmek,yağı ve ekmeği azaltmak ve 7den sonra birsey yememek...zayıflamanın yolu=)herkes nekadar incelmişsin diyor.maqşallah nazar değmesinde,)

yaa sizleri okudukça gaza geldim diyebilirim .aslında çok kilolu değilim ama sadece koca bi göbeğim var ve eritemiyorum .pilatesyapanınız var mı? pilates yapmak istiyorum. iyi bi cd bilen var mı?

pilatesi kesinlikl tavsiye ederim vucudunuz hem bicimleniyor hemde gucleniyor..ebru sallinin cd si var video sitelerinde pilates goruntuleri var sabahta tv8de pilates var olmadi tv8 nin sitesinde pilates goruntuleri bol miktarda mevcutkaydirigubbakcemile5

bencede plates diyorum bende diğer spor yöntemlerinide yaptım şimdi platese başladım çok zevkli işkence çekmeden vücudumuz şekle giriyo.hihoyyyt resmen bağımlısı oluyosun bende tv 8 den yapıyorum sabahları şimdilik çok iyi gidiyo tüm arkadaşlara öneririm

bende yarın itibarı ile spor artı diyete başlıcam biliyorum çok zor olucak ama bıktım artık özellikle giyim sıkıntılarından bide tesettur olunca dahada zorlaşıyo :KK43:(
kilom 90 boyum ve dier ölçüleri bilmiyom bakıcam yarın inş guzel haberlerle dönerim

bende yarın itibarı ile spor artı diyete başlıcam biliyorum çok zor olucak ama bıktım artık özellikle giyim sıkıntılarından bide tesettur olunca dahada zorlaşıyo :KK43:(
kilom 90 boyum ve dier ölçüleri bilmiyom bakıcam yarın inş guzel haberlerle dönerim

lila istersen ben sana temin edebilirim yani link fln veririm yeter ki sen azimli ol spor yap kaydirigubbakcemile5yerimseniben

X