- 2 Ağustos 2013
- 34.141
- 101.605
Halledersiniz inşallah sıkma canınıBirinci sınıfta canım ilk yılımız ilk dönem gayet iyiydi.Hayatımızdan çıkarmak imkansız gibi ama kısıtlama yapacağım.
Yazdığın için sağol Loracım.Bizim hocamız da biraz fazla sıkan biri bence şimdiden sürekli yazılı yaptırıyor birinci olanları Whatsapptan paylaşıyor şu kadar yanlış yapanlar çok kötü diyor.
Henüz birinci sınıf öğrencisi ne kadar konsantre olabilir ki dikkat süreleri bile çok kısa.
Ben çocuğum okula giderken isteyerek gitsin böyle yarış atı gibi eğitim sistemine zaten karşıyım yaparak görerek öğrenmeliler bizimkiler en klasik yöntemlerle
Ben pimapenin beyaz yerlerini cifliyorum geneldeYa kizlar bizim kiraci sağolsun çıkacam diye heralde eve hiç dokunmamis.camlar cok pis .ben hangi deterjanla silsem camları bana bi fikir verin.ilk defa bu kadar pis bi cam silecem
Evet oda güzel olur parlatirBen pimapenin beyaz yerlerini cifliyorum genelde
Amin canim insallah❤O1deren87 derenim çok sevindimmm çok şükür. RABBİM sağlıkla sıhhatle huzurla evinizde oturmayı nasip etsin
Hasta olanlara çok geçmiş olsun havalardan herkes hasta
Yine bu hesabımla takip ediyordum takip et tuşu var ya öyle takibe almıştım girdikçe bakıyordum cok aktif değildim ama arada motive olmak için bakıyordum okuyordumUzun süredir takip ediyorum demişsiniz dışardan mı takip ettiniz? Eski üye miydiniz?
Kuruyorlar şuan 3 saat sonra yetişirim fazla çıkmaz ütü hafta içi yaptımÜtüsü olan kapsın gelsin
Yine bu hesabımla takip ediyordum takip et tuşu var ya öyle takibe almıştım girdikçe bakıyordum cok aktif değildim ama arada motive olmak için bakıyordum okuyordumNego verdiği ödevleri yapmaya çalışıyordum odak noktaları vermişti onlardan bakip yapmaya çalışıyordum takip etme amacım 2 yıllık evliyim temizlikle pek aram yok öyle düzenli yapmıyorum motive amaciylaydi daha önce yazmama nedenimde hamilelikti kızım küçüktü kolik ve zor bi bebekti katılırsam devamlılık sağlayamam diye katılmadım hic artk katılmak istedim araniza
HoşbuldummAnladım hoş geldin o zaman
Benimde mutfak toplanacakKuruyorlar şuan 3 saat sonra yetişirim fazla çıkmaz ütü hafta içi yaptım