- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim uyku sıkıntımız hep var sabaha kadar 50 kere uyanır ona alıştım artık ama şimdi dalamıyor tam uyudu diyorum bakıyorum yok gözler açılıyor uykuya geçemiyor eli sürekli ağzında huysuz . ahsen bu ara baya sıkıntılıymıs hepsi üst üste gelmis minik kuşa Allah şifa versinEvet ya tam atak haftası bide pazartesi 1 yaş aşısı oldu. Diş de olabilir feci salyası akıyor ateşte 37.5 u geçmiyor. Uykusu özellikle geceleri çok güzeldir normalde, pazartesiden beri kalkıp duruyor. Gündüzleri de dalamıyor uyuyor 5 dk sonra kalkıyor bu gece de hırıltı var boğazda sanki balgam var gibi hepsi üst üste geldi
Aynı aynı uykuları dediğin gibi. Amin amin cümlemizin evladına şifa versin rabbimBizim uyku sıkıntımız hep var sabaha kadar 50 kere uyanır ona alıştım artık ama şimdi dalamıyor tam uyudu diyorum bakıyorum yok gözler açılıyor uykuya geçemiyor eli sürekli ağzında huysuz . ahsen bu ara baya sıkıntılıymıs hepsi üst üste gelmis minik kuşa Allah şifa versin
Köy havası yazın muhteşem oluyorSoğuk havada temizlik yaptım taşınmadan once şimdi esiyo ama güneşli en sevdigin
Gölgecim çok geçmiş olsun hayırdır inşallah kötü bir şey yok dimi?Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Son zamanlarda bazı sağlık problemlerimiz üst üste geldi hem benim ailemde hem eşimin ailesinde. Üstüne bir de oğlum hasta oldu. Kanda enfeksiyon çıktı derken epeydir giremedim. Şükür şimdi herkes iyi toparlanıyor.
Nego Bonus Aktif Lora gelmişsiniz çok sevindim. Hoş geldiniz
Yok şükür bonuscum hastalıklar üst üste geldi sadece.Gölgecim çok geçmiş olsun hayırdır inşallah kötü bir şey yok dimi?
Kötü günler geride kaldı şimdi sırada tatil var gölgeYok şükür bonuscum hastalıklar üst üste geldi sadece.
Sorma daha bahar temizliğimi de yapamadım adam evdeyken nasıl olcak hiç bilmiyorumKötü günler geride kaldı şimdi sırada tatil var gölge
canım cok gecmıs olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Son zamanlarda bazı sağlık problemlerimiz üst üste geldi hem benim ailemde hem eşimin ailesinde. Üstüne bir de oğlum hasta oldu. Kanda enfeksiyon çıktı derken epeydir giremedim. Şükür şimdi herkes iyi toparlanıyor.
Nego Bonus Aktif Lora gelmişsiniz çok sevindim. Hoş geldiniz
Tubişim seni görmek güzel özlediydimSelam canlar eltimler geldi gitti
2posta daha çamaşır yıkadm
Kuruyanlari katladim yerleştirdim hafta sonu yoğun geçecek sanjrkm bağ bahçe isleri dolaşıyla gelenler olur
Yarına yemek işim var
Ama kahve icemedim umarım yarın içerim hava guzel olucaga benziyor
Geçmiş olsunYok şükür bonuscum hastalıklar üst üste geldi sadece.
canım cok gecmıs olsun
Sağolun canlarımGeçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun çabucak çıksın o dişler inş.huzursuzluğu geçer biraz soğukta almış muhtemelen benim oğlanda duş alınca ateşleniyor hırıltısı da var hafif öksürükte var.Valla 4 gündür fenayım bende eşime bugün dedim erken gel dayanamıyorum valla canım hasta mı değil mi bilmiyorum. Aşıdan sonra oldu huysuz huzursuz. Diş de geliyor sanırım aşırı salya arttı iştah azaldı yine. Ateş 37.5 a kadar çıkıyor en fazla. Dün mamayı içer içmez kustu bugün parmağını soktu balgam kustu. Şimdi de yarım saatte bir kalkıyor sanırım balgam var hırıltı geliyor boğazından sanki. Hem de atak haftasında. Bide dolunay var halimiz harap
Eline sağlık afiyet olsunIspanak kavurdum evde yufka vardı börek yaptım. Dünde börek bugün de böyle oldu ama börek çok severim.