- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
merhaba. akşamdan dağınıklık toparlarsın. sabahta herkesten önce kalkıp wc banyo mutfak halledersin. uzun süre kalmayacaklarsa sürekli yanımda temizlik falan yapılması beni gerer mesela :) dağılanı hemen yerıne koyarsın gittiklerınde de dipli yaparsın.Herkese merhaba. Yatılı misafirim gelecek il dışından depremzedeler. Abim eşi ve 2 çocuğu biri 2 yaşında erkek biri bebek 4 5 aylık onlar evdeyken evimi sürekli nasıl düzenli tertipli tutacağım öneri verin lütfen acil ev dağınık olunca cok str3se giriyorum
Bayrama kadar kalacaklarmerhaba. akşamdan dağınıklık toparlarsın. sabahta herkesten önce kalkıp wc banyo mutfak halledersin. uzun süre kalmayacaklarsa sürekli yanımda temizlik falan yapılması beni gerer mesela :) dağılanı hemen yerıne koyarsın gittiklerınde de dipli yaparsın.
uzunmuşBayrama kadar kalacaklar3 hafta falan yani
Ne kadar kalacaklar? Yemek yaparken çıkanları hemen yıkayın ya da makineye koyun. Aynı şekilde yemek sonrası hemen makineye atın bulaşıkları. Sabah uyanınca wc banyo yıkayın evi havalandırın tamam.Herkese merhaba. Yatılı misafirim gelecek il dışından depremzedeler. Abim eşi ve 2 çocuğu biri 2 yaşında erkek biri bebek 4 5 aylık onlar evdeyken evimi sürekli nasıl düzenli tertipli tutacağım öneri verin lütfen acil ev dağınık olunca cok str3se giriyorum
3 hafta kalacaklar yetiskinlerden ziyade cocuklardan cekincem bahar temizliğim yeni bitti halilarim yeni geldi o yüzdenNe kadar kalacaklar? Yemek yaparken çıkanları hemen yıkayın ya da makineye koyun. Aynı şekilde yemek sonrası hemen makineye atın bulaşıkları. Sabah uyanınca wc banyo yıkayın evi havalandırın tamam.
nasıl oldu yavrunDaha o gün dedim dip köşe yaptığım için salmıyorum diye. Onu diyen ben değil başkasıymış ev aldı başını gidiyor öyle böyle değil. Aşırı bi dağınıklık var
Kızın yazlıklarını çıkardım salonda kanepe de yığılı duruyor askı az geldi onlar orda kaldı. Dün benim kız yatağa yorgana kustu oturma odasında yorgan kanepenin üzerinde 2 posta yıkanmış çamaşırlar ile duruyorbugün huni takıp gezecem o durumdayım
Halıların üzerine örtü vs bişey serin küçük çocuklar çünkü mutlaka bişey dökülür eder3 hafta kalacaklar yetiskinlerden ziyade cocuklardan cekincem bahar temizliğim yeni bitti halilarim yeni geldi o yüzdenpeki öyle yapayim yine her zamanki gibi anında yapmak gerek
Valla anlayamıyorum iyi gibi kafası falan baya sıcak ateşi yok. Diş mi geliyor anlamadim. Bugün bide parmağını soktu yine az balgam kustu. Uykuya direniyor huyu değişti çocuğun resmen. Sanırım diş, atak, aşı, dolunay hepsi bir araya geldinasıl oldu yavrun
Allah şifa versin canım dişse de çabucak cıkar inşallah. Allah sana da kolaylık versin salmazsın bidaha :))Valla anlayamıyorum iyi gibi kafası falan baya sıcak ateşi yok. Diş mi geliyor anlamadim. Bugün bide parmağını soktu yine az balgam kustu. Uykuya direniyor huyu değişti çocuğun resmen. Sanırım diş, atak, aşı, dolunay hepsi bir araya geldionun genel durumu iyi şükür ama ben bugün bittim
Amin Allah razı olsun loramAllah şifa versin canım dişse de çabucak cıkar inşallah. Allah sana da kolaylık versin salmazsın bidaha :))
kızlarımız yaşıt bende haziran annesiyim benim kızda aynı ateşi yok ama huysuz uykuya geçemiyor atak haftası veya diş diye düşünüyorumValla anlayamıyorum iyi gibi kafası falan baya sıcak ateşi yok. Diş mi geliyor anlamadim. Bugün bide parmağını soktu yine az balgam kustu. Uykuya direniyor huyu değişti çocuğun resmen. Sanırım diş, atak, aşı, dolunay hepsi bir araya geldionun genel durumu iyi şükür ama ben bugün bittim
Bazen bende öyleyim huni takıp gezesim var.Daha o gün dedim dip köşe yaptığım için salmıyorum diye. Onu diyen ben değil başkasıymış ev aldı başını gidiyor öyle böyle değil. Aşırı bi dağınıklık var
Kızın yazlıklarını çıkardım salonda kanepe de yığılı duruyor askı az geldi onlar orda kaldı. Dün benim kız yatağa yorgana kustu oturma odasında yorgan kanepenin üzerinde 2 posta yıkanmış çamaşırlar ile duruyorbugün huni takıp gezecem o durumdayım
Evet ya tam atak haftası bide pazartesi 1 yaş aşısı oldu. Diş de olabilir feci salyası akıyor ateşte 37.5 u geçmiyor. Uykusu özellikle geceleri çok güzeldir normalde, pazartesiden beri kalkıp duruyor. Gündüzleri de dalamıyor uyuyor 5 dk sonra kalkıyorkızlarımız yaşıt bende haziran annesiyim benim kızda aynı ateşi yok ama huysuz uykuya geçemiyor atak haftası veya diş diye düşünüyorum
Valla 4 gündür fenayım bende eşime bugün dedim erken gel dayanamıyorumBazen bende öyleyim huni takıp gezesim var.Akşam namazı vaktinde azıcık uyudum 5 dk.izin vermediler tabi ama resmen cinlendim o kadar sinirliydim Bi saatten sonra çocuk sesi duymak istemiyorum herkes yatağında olsun istiyorum. Çünkü çok geç uyuyorlar.
Bebiş hasta mı?
Benim de kışlıklar katlı bir şekilde ütü masasının üzerinde duruyor.