- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
Amin canim insallah❤İnşallah canım olur adak da adamışsın zaten Rabbim nasip etsin hayırlısıyla amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah❤İnşallah canım olur adak da adamışsın zaten Rabbim nasip etsin hayırlısıyla amin
çok abarttılar sevınıyoruz tamam da silah nedır dün bızım bura da aynı sekılde oldu müzık ac eglen, karsı bınadan atıp duruyor pisliklerÖyle bir silahlar patlıyor ki yeminle mutfakta zıpladım ya hu
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunOrtalık çok fena oldu iyice yaa. Evet vefat etti
Sen bizim burayı görecektin balkona saçma geldi tam oturduğum yerde kanepedeydim duydum sonra korktum.çok abarttılar sevınıyoruz tamam da silah nedır dün bızım bura da aynı sekılde oldu müzık ac eglen, karsı bınadan atıp duruyor pislikler
Allah korumus canım karadeniz evet orada öyle.Sen bizim burayı görecektin balkona saçma geldi tam oturduğum yerde kanepedeydim duydum sonra korktum.
Aslında Karadeniz taraflarında da böyle sanırım sevinince silah atmalar oluyormuş.
Oyyy kuzum çok yoğunum kusuruma bakmayınSeçim için mi ? şuradan yanımdan gelip geciyon da selâm vermiyon
Perşembe akşam ordayımEfser döndün mü Ankara ya
Okul değişikliği etkiliyor çocuklarıOyyy kuzum çok yoğunum kusuruma bakmayın
Eşim aklımı karıştırıp duruyor
Dünden beri burda ev bakmaya karar verdi sabit bir piskolojiye hiç sahip değiliz
kızlarda Ankarada küçük yazılıdan düşük not almış bunalımda ben burda burayı bir düzene sokayım gitip oranın piskolojisini toplayayım perşembe Ankaraya dönüş yapacağım.
Zaten yarı dönem konuları eksik olaçağı buOkul değişikliği etkiliyor çocukları
Sağolasın yaaPinhan çiçeğim seni gördüğüme sevindim merak ediyordum bu ara girmeyince
Çok vakit alıyor ben girmediğim halde bitmiyor işimGaliba ben kk da çok zaman geçiriyorum
Ne oldu sana süpürgeBen elektrik saçıyorum bu ara
Ben hiç görmedim bizim akrabalarda eş dostta yok çok şükürBizde de düğünlerde çok silah sıkılıyor önceden ölüme de neden oldu ama değişen birşey yok
Merkez ile diğer yerler farklı eşimin de silahı var taşıma ruhsatlı babamındaBen hiç görmedim bizim akrabalarda eş dostta yok çok şükür