Ne sorusu kızsorunuz varsa alayim@JES
herseyi bilen kadin ilan etti ya beni jesNe sorusu kız
Hemşirede söyledi. Ondan sonra azaldı korktu heraldeÇok akınca peçete tıkıyordum ben
Valla ya bişey yapsam diye düşünmedim değil. Zaten şaşkın bebem var iyice garip bakıyor. Hatta bakmıyor bana doğru bileMaskenin üstüne ağız çiz
Sinüziti gecen ay gecirdim cok agirdiYaa hem boğaz hem burun ay birde öyle fena sinüzit olmuştum ki en son o kadar gribe felaketti o. Alerji ilacı da kullandım ben yoksa tıkanıyordum
Ahagsjshs deneyin bak şok olacaksiniz ahahahs. Bir kezde tikandiginda sarimsak koymustum 15dk sonra butun sinuslerim bosaldi hsgshs onuda deneyinsaglıkcıdan bir tavsiye olarak not aliyorum bunu kenara
Düğünde ne giydin onu at sen boşverherseyi bilen kadin ilan etti ya beni jesbana bu videoyu atti
Kokusundan bayılmazsam denerimSinüziti gecen ay gecirdim cok agirdiburnum yokmuscasina tıkalıydi resmen, basimda catliyordu, antibiyotikle gecti zıkkım. Alerji ilacini gecen sene kac kutu kullandım bilmiyorum cok agirdi ya
Ahagsjshs deneyin bak şok olacaksiniz ahahahs. Bir kezde tikandiginda sarimsak koymustum 15dk sonra butun sinuslerim bosaldi hsgshs onuda deneyin
Iste bak bi uyanican baska bir evrendesin ahahsjsKokusundan bayılmazsam denerim
Oyy yine mi ya hasta mı çocuklar? Sen düzelmiştin sankiGeçen kış çocuklar ve ben o kadar hasta olduk ki ben kaç kutu antibiyotik içtim hatırlamıyorum. Her ay sil baştan hasta oluyorduk yılın yarısı böyle geçmiş resmen. Bu sene de alıştık artık diyorum
Ben kusarım kiSinüziti gecen ay gecirdim cok agirdiburnum yokmuscasina tıkalıydi resmen, basimda catliyordu, antibiyotikle gecti zıkkım. Alerji ilacini gecen sene kac kutu kullandım bilmiyorum cok agirdi ya
Ahagsjshs deneyin bak şok olacaksiniz ahahahs. Bir kezde tikandiginda sarimsak koymustum 15dk sonra butun sinuslerim bosaldi hsgshs onuda deneyin
Ne biçin sağlıkçısın sen hele verdiği akıllara linçliyceler seni acımiyceklerIste bak bi uyanican baska bir evrendesin ahahsjsburnun acilmis her sey muko
Ben kusarım ki
Saracoglunun askerleriyiz ahahsgsjsNe biçin sağlıkçısın sen hele verdiği akıllara linçliyceler seni acımiycekler
Geçmiş olsun kızlar ❤
O yönden iyi de valla şarıl şarıl yoruldum silmekten
Sana da geçmiş olsun aynı valla yara olcak acıyor bir de
Teşekkür ederim. Çay pek sevmem de ara ara ıhlamur içiyorum
Sağolasın bonuscum
Canım sık sık elini yüzünü burnunu su ile yıka geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun sildikçe daha kötü oluyor sık sık su ile yıka
Geçmiş olsun bonusum
SağolunGeçmiş olsun
OlabilirBitki çayında güve olur mu
Başka bir evrende olacağım kesinIste bak bi uyanican baska bir evrendesin ahahsjsburnun acilmis her sey muko
Yok değiller bir atlattık işte bekliyorum sıradakiniOyy yine mi ya hasta mı çocuklar? Sen düzelmiştin sanki