- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.955
Öyle yapmaya çalışıyorum abla mikroplarımdan arınmak içinCanım sık sık elini yüzünü burnunu su ile yıka geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun sildikçe daha kötü oluyor sık sık su ile yıka
Geçmiş olsun bonusum
Ben pecete tikiyorum cok akinca ahshshsgO yönden iyi de valla şarıl şarıl yoruldum silmekten
Sana da geçmiş olsun aynı valla yara olcak acıyor bir de
Teşekkür ederim. Çay pek sevmem de ara ara ıhlamur içiyorum
Sağolasın bonuscum
Allah şifa versin canımKüçük kızım biraz hasta iyi durdu yine okul açıldığındam beri
Hamd olsun canım, iyiyimÇok şükür sen nasılsın?
O yönden iyi de valla şarıl şarıl yoruldum silmekten
Sağolasın bonuscum
Canım sık sık elini yüzünü burnunu su ile yıka geçmiş olsun
Geçmiş olsun bonusum
Allah şifa versin canım
Mantıklı valla yaBen pecete tikiyorum cok akinca ahshshsg
Geçmiş olsunGünaydın. Geçmiş olsun.
Bende aynıyım. Burnumun kenarları silmekten kıpkırmızı oldu.
Geçmiş olsun canımAslinda iyileşmiyor kimse sadcee kendimizi ufaktan bı kaç gün iyi hissediyoruz başa tekrar döngece de küçük oğlum ağlıyordu kollarım boğazım ağrıyor diye bitmiyooor
Geçmiş olsun canımKüçük kızım biraz hasta iyi durdu yine okul açıldığındam beri
Çok akınca peçete tıkıyordum benO yönden iyi de valla şarıl şarıl yoruldum silmekten
Sağolasın bonuscum
Su ile yıkamak en iyisi ama benim cildim çok kuru öylede yine soyuluyor meselaCanım sık sık elini yüzünü burnunu su ile yıka geçmiş olsun
Geçmiş olsun bonusum
Maskenin üstüne ağız çizÖyle yapmaya çalışıyorum abla mikroplarımdan arınmak içinkıza mama verirken maske takıyorum zaten mama reddi yaşıyoruz çocuk şaşkın şaşkın bakıyor hiç içmiyor
Gecen sene bende oyleydim ya hastanede milyon tane kaydim var, hepside bogaz enfeksiyonuGeçen kış çocuklar ve ben o kadar hasta olduk ki ben kaç kutu antibiyotik içtim hatırlamıyorum. Her ay sil baştan hasta oluyorduk yılın yarısı böyle geçmiş resmen. Bu sene de alıştık artık diyorum
A ha ha aklın yolu birBen pecete tikiyorum cok akinca ahshshsg
Yaa hem boğaz hem burun ay birde öyle fena sinüzit olmuştum ki en son o kadar gribe felaketti o. Alerji ilacı da kullandım ben yoksa tıkanıyordumGecen sene bende oyleydim ya hastanede milyon tane kaydim var, hepside bogaz enfeksiyonu
saglıkcıdan bir tavsiye olarak not aliyorum bunu kenaraBen pecete tikiyorum cok akinca ahshshsg