- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Afiyet olsun. Bende kahve fincanı fetişi var ya. Hatta yıllardır şöyle saçma bir hayalim var.Yorgunluk kahvemle geldim, yaptığım işleri yazayımEki Görüntüle 3149846
Oyy ellerine sağlık çatlarım valla bakmasam canımda çekse
Ohoohohooo böyle içmişsin bitmiş ceset fincanın dibindeBitki çayında güve olur mu
Agzimin suyu akti
Ayyy ellerinee sağlıkk negoşum başkanımm.
Bgüün konu başlığına hiç uymuyorum. Sabahtan beri düzensiz bir şekilde ne bulduysam yedim, yediklerim yerlere döküldü diye evi süpürdüm. Gene acıktım. Dedim bu kez terasta yiyeyim de eve dökülmesin. Bu kez de teras masasına takıldım ayran döküldü örtü masa yerler hepsi battı. Hiç istifimi bozmadan masanın kalan temiz yerinde yemeğimi yedim ve sonra terası ve masa örtüsünü yıkadım. Akşam Yargı başlayana kadar biraz daha kitabıma devam ederim. Dün başladım bugün yarıladım neredeyse. Sonra da çay demler, dizimi izlerim. Yarın sabah erkenden üniversite hastanesinde diş dolgusu randevum var. Sonra işte İstiklal marşı, kapanış.
HayırlısıAfiyet olsun. Bende kahve fincanı fetişi var ya. Hatta yıllardır şöyle saçma bir hayalim var.
Düşümde bir ev alıyorum. Evime hayırlı olsun demeye gelen arkadaşlarım da, ev hediyesi olarak bana çeşit çeşit fincan takımı getiriyorlar, çok mutlu oluyorum.
Sonra da, ev alabildiğimi düşleyiayal edebilirken, kahve fincanı alamıyor olup bunu arkadaşlarımdan beklediğini fark edince, ne kadar vizyonsuz olduğumu anlayıp tekrar üzülüyorum ve bu paradoks asla son bulmuyor. Ruhum fakir galiba.
Evet, kendi evimiz var şimdi ama halen fincan almadım. Almayacağım, o iyi insanlar, o güzel fincanları bir gün getirecekler
Ay yok içmeden Allah'tan farkettim ceset olmadan önceOhoohohooo böyle içmişsin bitmiş ceset fincanın dibinde
Ay yok içmeden Allah'tan farkettim ceset olmadan önce
Dogal antibiyotik iste ya jagsjsbsIhlamurun dibinde sinek görmüşlüğüm var.
Sen hemşireyi duydun mu burnuna sarımsak koyuyomuş
Doğal yoldan hemde anlıyorumDogal antibiyotik iste ya jagsjsbs
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşGünü bitirdim hamdolsun
Yataklar toplandı
Mutfak toplandı, bulaşık boşaltıldı
Bu akşam için köfte,piyaz, patates yaptım. Yarın için nohut ve bulgur pilavı pişirdim
Erzak dolabını düzelttim
Tencere dolabını düzelttim, sildim
Yeni aldığım yorgana nevresim diktim
İki banyoyu da derin temizledim
Akşam yemeği yendi, sofrayı topladım
Mutfak tekrar toplandı
Şimdi bir makina çamaşır atıp çay faslına geçeceğim
Kızım yeni yorganı deniyor gidip göbeğinden öpeceğim sabahtan beri kalkmadı ordan
Kulağın ucuna da koyuluyor iltihap içinIhlamurun dibinde sinek görmüşlüğüm var.
Sen hemşireyi duydun mu burnuna sarımsak koyuyomuş
Yok deniycem bunu ilk hastalığımdaDogal antibiyotik iste ya jagsjsbs