Düzenli Evimiz & Hayatımız

wake-up.gif

Bende bugün yattım da yattımm 😂😂😂 tünaydınlarr😍

Selam hanımlar bu gün 12 ye kadar keyif yaptım :kahve:

🌹evi havalandırdım
🌹Yatağı topladım
🌹kahvaltı sonra mutfağı topladım
🌹mutfakfa 4 çekmece düzenledim kaşıklık bize gel diye bağırıyordu
🌹erzak dolabını düzenledim
🌹2 kilo nohut haşladım buzluğa attım akşam için şehriyeli nohut çorbası yaptım bir kısmını da çayın yanında yemek için kavurdum
🌹yemek yaptım
🌹2 tencere ovuldu yıkandı
🌹Kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim
🌹ütü yaptım

Bu haftalık benden bu kadar :super:

Artık dinleneyim :süslü:

🍎Yatakları düzelttim.
🍎Evi topladık.
🍎Kahvaltı hazırladık beraber.
🍎Mutfağı topladım.
🍎İki makine çamaşır toplandı katladım yerleştirdim.

🍎Mutfak koltuğunun arkasına çöp doldurmuş küçük, onu çektim temizledim.
🍎Mutfağa girdim 2 tatlı 1 tuzlu kurabiye, poğaça yaptım.
🍎Tavuk pişti fırında battı fırın temizledim fırını.
🍎Elde yıkadığım bulaşıkları yerleştirdim.
🍎Bulaşık makinesini boşalttım
🍎Evi üstten süpürdüm.
🍎Eşim ödev yaptırdı çocukları yıkadı.
🍎Yemek yedik mutfağı topladım.

Bgüün konu başlığına hiç uymuyorum. Sabahtan beri düzensiz bir şekilde ne bulduysam yedim, yediklerim yerlere döküldü diye evi süpürdüm. Gene acıktım. Dedim bu kez terasta yiyeyim de eve dökülmesin. Bu kez de teras masasına takıldım ayran döküldü örtü masa yerler hepsi battı. Hiç istifimi bozmadan masanın kalan temiz yerinde yemeğimi yedim ve sonra terası ve masa örtüsünü yıkadım. Akşam Yargı başlayana kadar biraz daha kitabıma devam ederim. Dün başladım bugün yarıladım neredeyse. Sonra da çay demler, dizimi izlerim. Yarın sabah erkenden üniversite hastanesinde diş dolgusu randevum var. Sonra işte İstiklal marşı, kapanış.

Yorgunluk kahvemle geldim, yaptığım işleri yazayım :kahve:Eki Görüntüle 3149846
Afiyet olsun. Bende kahve fincanı fetişi var ya. Hatta yıllardır şöyle saçma bir hayalim var.
Düşümde bir ev alıyorum. Evime hayırlı olsun demeye gelen arkadaşlarım da, ev hediyesi olarak bana çeşit çeşit fincan takımı getiriyorlar, çok mutlu oluyorum.
Sonra da, ev alabildiğimi düşleyiayal edebilirken, kahve fincanı alamıyor olup bunu arkadaşlarımdan beklediğini fark edince, ne kadar vizyonsuz olduğumu anlayıp tekrar üzülüyorum ve bu paradoks asla son bulmuyor. Ruhum fakir galiba.
Evet, kendi evimiz var şimdi ama halen fincan almadım. Almayacağım, o iyi insanlar, o güzel fincanları bir gün getirecekler 😅🤦

Bgüün konu başlığına hiç uymuyorum. Sabahtan beri düzensiz bir şekilde ne bulduysam yedim, yediklerim yerlere döküldü diye evi süpürdüm. Gene acıktım. Dedim bu kez terasta yiyeyim de eve dökülmesin. Bu kez de teras masasına takıldım ayran döküldü örtü masa yerler hepsi battı. Hiç istifimi bozmadan masanın kalan temiz yerinde yemeğimi yedim ve sonra terası ve masa örtüsünü yıkadım. Akşam Yargı başlayana kadar biraz daha kitabıma devam ederim. Dün başladım bugün yarıladım neredeyse. Sonra da çay demler, dizimi izlerim. Yarın sabah erkenden üniversite hastanesinde diş dolgusu randevum var. Sonra işte İstiklal marşı, kapanış.

Afiyet olsun. Bende kahve fincanı fetişi var ya. Hatta yıllardır şöyle saçma bir hayalim var.
Düşümde bir ev alıyorum. Evime hayırlı olsun demeye gelen arkadaşlarım da, ev hediyesi olarak bana çeşit çeşit fincan takımı getiriyorlar, çok mutlu oluyorum.
Sonra da, ev alabildiğimi düşleyiayal edebilirken, kahve fincanı alamıyor olup bunu arkadaşlarımdan beklediğini fark edince, ne kadar vizyonsuz olduğumu anlayıp tekrar üzülüyorum ve bu paradoks asla son bulmuyor. Ruhum fakir galiba.
Evet, kendi evimiz var şimdi ama halen fincan almadım. Almayacağım, o iyi insanlar, o güzel fincanları bir gün getirecekler 😅🤦
Hayırlısı

Günü bitirdim hamdolsun

✔️Yataklar toplandı
✔️Mutfak toplandı, bulaşık boşaltıldı
✔️Bu akşam için köfte,piyaz, patates yaptım. Yarın için nohut ve bulgur pilavı pişirdim
✔️Erzak dolabını düzelttim
✔️Tencere dolabını düzelttim, sildim
✔️Yeni aldığım yorgana nevresim diktim
✔️İki banyoyu da derin temizledim
✔️Akşam yemeği yendi, sofrayı topladım
✔️Mutfak tekrar toplandı
✔️Şimdi bir makina çamaşır atıp çay faslına geçeceğim

Kızım yeni yorganı deniyor gidip göbeğinden öpeceğim sabahtan beri kalkmadı ordan😂

Eklentiler

• IMG_20221023_154042.jpg
    IMG_20221023_154042.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20221023_154026.jpg
    IMG_20221023_154026.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20221023_120606.jpg
    IMG_20221023_120606.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 37
Günü bitirdim hamdolsun

✔️Yataklar toplandı
✔️Mutfak toplandı, bulaşık boşaltıldı
✔️Bu akşam için köfte,piyaz, patates yaptım. Yarın için nohut ve bulgur pilavı pişirdim
✔️Erzak dolabını düzelttim
✔️Tencere dolabını düzelttim, sildim
✔️Yeni aldığım yorgana nevresim diktim
✔️İki banyoyu da derin temizledim
✔️Akşam yemeği yendi, sofrayı topladım
✔️Mutfak tekrar toplandı
✔️Şimdi bir makina çamaşır atıp çay faslına geçeceğim

Kızım yeni yorganı deniyor gidip göbeğinden öpeceğim sabahtan beri kalkmadı ordan😂
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 🌹

X