- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Geçmiş olsunnnn sivitimmmGünaydın herkese. Dün geceden beri şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum parçalanıyor resmen. Umarım ilerleyip kızıma da geçmez
Rabbim yardımcın olsunn canımm.Rabbim daraltmasın aminHerkese günaydın arkadaslar.
Bu dönemlerde aktif olamayabilirimNego ailevi problemlerim var lütfen dua edin bana mağdur olan idare eden taraf ben olmama rağmen hakarete uğrayan kötü olan yine ben oluyorum kimse kendi kusurunu hatasını görmüyor. Haklılığımın gün yüzüne çıkması için lütfen dua edin bana.
Sağol canım evet aklımda bir belli olsa gerekeni yapacaz da bekliyoruz öyleİyi uykular
Türkiye' ye dönüş yakınsa jetlag olmamak için uyku saatlerini öne çekecek şekilde düzenleme yapın.
Biraz daha iyiyim sabah uyandığımda aşırı fenaydı boğazım antibiyotik alıyorum sıcak şeyler içiyorum ilerlemez umarımGeçmiş olsunnnn sivitimmmnasıl iyimisin biraz daha
Rabbim yardımcın olsunn canımm.Rabbim daraltmasın amin
Birde ballı boğaz pastili al kuzum oda çok iyi rahatlatır.Araba kazasıda çook geçmiş olsunn rabbim korumuş siziiBiraz daha iyiyim sabah uyandığımda aşırı fenaydı boğazım antibiyotik alıyorum sıcak şeyler içiyorum ilerlemez umarım
Tamamdır alacaktım pastil de ballıdan alalım bari. Çok teşekkür ederim tinnoşum Allah korudu gerçektenBirde ballı boğaz pastili al kuzum oda çok iyi rahatlatır.Araba kazasıda çook geçmiş olsunn rabbim korumuş sizii
Amin canım Allah razı olsunRabbim yardımcın olsunn canımm.Rabbim daraltmasın amin
İyi akşamlar ❤ aşırı yoğunluğum vardı, hiç uğrayamadım. NasılsınızGünaydınnnn iyi haftasonlarıEki Görüntüle 3149177
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Şükür iyiyiz teyocanım sen nasılsınİyi akşamlar ❤ aşırı yoğunluğum vardı, hiç uğrayamadım. Nasılsınız
Çok teşekkür ederimsweetgirlcandy geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, Allah korumuş.
Kutbettin Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
Mesajları parça parça okudum hatırlayamadım, alıntı yapmamışım. Başka hasta olan varsa geçmiş olsun diliyorum.
Hamd olsun iyiyim canımŞükür iyiyiz teyocanım sen nasılsın