Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hep dediğim gibi terazi ile anlaşamayan sorunu kendinde arasın😏
En yakın dostum terazi çok iyi anlaşırız.Cok hareketli biri bütün işleri yapar.Hatta bi yerde uzun süre asla oturmazdı en belirgin özelliği🤔🤣
Bonus Bonus enişte mi terazi eş olunca farklı oluyor ne burç olursa olsun zıtlık hep var🤣🤣

Akşama misafirimiz var ve benim birkaç gün önce yaptığım bayat bir kekim var dolapta. Ispanaklı böbrekten artan yufkam var bir tane. Harika bir kriz yönetimi sayesinde birazdan o kekin bir kısmı ile tek porsiyonluk kremalı meyveli pasta ve kenar kalanlarını rondodan geçirip ikramlık çikolata topları yapcam. Yufkayı da minicik börekler olarak peynir ve maydanoz ile sardım.
Biraz da zeytinli poğaça. Mayasız, beş dk'lık tarif. Bir de ne mevsimi ise, birkaç günden beri eve dışarıdan kanatlı karıcalar giriyor sürekli süpürmeme rağmen, gene bugün evi süpüreceğim.

Günaydın, hayırlı, mutlu günler kızlarr💐

🗣️Sabah işleri bitti.
🗣️Sonra dr gittim kadın doğuma muayene oldum, doğumdan sonra gitmemiştim, iyi oldu aklımdaydı ne zamandır.
🗣️Çamaşır topla, katla, kaldır

Şimdilik bu kadar. Sonrasını bilmem, evi süpürürüm sadece sanırım.

Demin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdim 🫠Telefonum çaldı müdür yardımcısı arıyor aha saniyeler içinde ne senaryolar kötü birşey oldu çocuğuma diye 🤦‍♀️
Resim çantasını unutmuş meğer arayan çocuğum
Eksiği var fazlası yok kukriş benim büyük olan arıyor akşam babası açtı bi an sesini alamadı diye 10 saniyelik neler düşündüm zor durumda kaldı da yardım mı istiyor diye tövbe est

Böyle sorunca yuttum hepsini :KK70:

Seviyoruz terazileri herkes bir olmaz ama çoğunluk az çok benzeşiyor.

Genel olarak becerikliler ortamda aranan eksikliği hissedilen insanlar çalışkanlar düzenliler.
Benim tanıdığım teraziler hep etrafına faydası dokunan insanlar bi tanesi farklı sadece o çalışkan faydalı kısmına hiç uymuyor.

En yakın dostum terazi çok iyi anlaşırız.Cok hareketli biri bütün işleri yapar.Hatta bi yerde uzun süre asla oturmazdı en belirgin özelliği🤔🤣
Bonus Bonus enişte mi terazi eş olunca farklı oluyor ne burç olursa olsun zıtlık hep var🤣🤣
Terazileri bi rahat birakin artik :rolleyes:

Ya sanırım eğitimde iyi olan ülkelerin eğitim sistemi şuan takip ediliyor ülkemizde de bence iyi birşey sistem daha iyi ama veliye çok iş düşüyor daha çok yük yüklendi.
Olsun çocuklarımız başarılı olsunda ilgileniriz bizlerde umarım bizimde eğitim sistemimiz bir gün bi Finlandiya gibi örnek gosteririlir.☺
Yapma gozunu sevdigim bizim egitim.iyice sarpasariyor. Dunyada en iyi egitimi finler veriyor uzak dogu veriyor. Benimsemeleri icin 40 firin ekmek yemeleri lazim. Bizim onlarin yolunda gitmemiz icin gayri safi milli hasilayi arttirip insanlarin refah duzeyini yukseltmemiz lazim. Bi osmanli vardi bin cihana bedeldi. Alimi ogretmeni hekimiyle dunya bizi takip ediyordu. Simdi halimiza bak. Olan da kaçıyor zaten

X