Bulaşık makinesini boşalttımBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Makinalara 2 posta çamaşır attım
Çamaşır katladım
Robot salon ve mutfağı süpürdü
Robotun filtresini temizledim
Buzdolabını düzenledim
Bozmaya ramak kalmış biberleri doğrayıp dondurucuya attım
Mutfak lavabosunu çamaşır suyu ile yıkadım
Akşam yemeği yaptım:Un çorbası,kremalı Fırında patates,Kuskus salatası
Bittin sen bugün, daha ne işi acaba Bonusss? Otur dinlen, canının kıymetini bil azıcıkAkşam işine gelecek var mı?
Yaa demek ki benzer bişey bizde şaşırıyoruz hani o anı geri nasıl hatırlıyor diye. Amin aminKp e de öyle olmuştu konuşamamış sonradan dedi bize o an duyuyodum konuşamıyodum diye Allah beterinden korusun
Çok sevindim daha iyi haberlerini alırız inşallahHerkese hayırlı akşamlar
Ben bugün tekrar kan verdim çok şükür değerim iyi çıktıduanızdan eksik etmeyin beni keseyi hayırlısıyla görebilirim inşallah sağlıkla
Geçmiş olsunSağol penyezim
Ay yazdığını kaçırmışım aklımdaydın soracaktım bendeHerkese hayırlı akşamlar
Ben bugün tekrar kan verdim çok şükür değerim iyi çıktıduanızdan eksik etmeyin beni keseyi hayırlısıyla görebilirim inşallah sağlıkla
İnşallah efserimKuzum gelmiş geçmiş olsun inşallah daha iyi olacak
Şekerçiğim mahsuru yoksa yaşı kaç ?
Sabah uyanır uyanmaz 4 bardak kesin içerim gece içim yanıyo resmenAy bugün resmen hiç su içmemişim köye gittim dedemin yanına ordan hastane falan eve geldim içtim suyumu saat 10 gibi falanbaşım ağrıyor susuzluktan muhtemelen
Bittin sen bugün, daha ne işi acaba Bonusss? Otur dinlen, canının kıymetini bil azıcık
Yaaa maşallah ben uyanınca 1 bardak ancak. Yani garip bi şekilde bugün asla susadığımı anlamadım. Yazın içiyorum güzel de kışın yok yaSabah uyanır uyanmaz 4 bardak kesin içerim gece içim yanıyo resmen