Benim yolum yol degilde senden beklemezdimİkimizinde meme anlaması bizde boş değiliz hacı
Hic elleme onu basuru simdi iyice ilerlemistir her sirkeyi caldiginda bana sovuyordurFesatım fesatsın fesat. Faılün mefailün mefuula mıydı neydiSelizay
Negooooooooo varya biliyom beni dovecen ama bir terazi burcuda kendini ovmesin beeeBenim yol yapmaya ihtiyacım mı var ula devlet gibi kadınım
Sende dunden raziymissinNe zaman camları silip cillop gibi etsem ya kuş sıçıyo ya yağmur yağıyo. Küstüm artık silmem
ayyy bende bilmiyom bana da öğretin
Benim kardeşimle kocamin doğum günleri bile ayni, birinden kurtuldum derken yuce rabbim sinavin bitmedi dedi ahsgsjsb
Yaşar bile hep doğru yolda gitmemiştirBenim yolum yol degilde senden beklemezdim
Mefulaa hariç evet ahaha
Hiçbir kalıba uymuyor yeni kalıp icat etnek lazım buna
Yaşarı karistirma simdi memeli abdullahYaşar bile hep doğru yolda gitmemiştir
Ben içerim severim ıhlamuru covit geçirdiğimde içmiştim kokusu falan hoştu.Bende hic bitki cayi yesil cay icemem.
Hele ihlamur tuylerim diken diken olur kokusundan.nasil iciyorlar hic anlamam
Bende bitki çaylarını çok seviyorum aklım mavi çayda kaldı onuda bi alıp içeydim gözüm açık gitmemBen içerim severim ıhlamuru covit geçirdiğimde içmiştim kokusu falan hoştu.
Melisa içiyorum arada.Papatyayı çok seviyorum çayımı içerken bardağıma 2 adet papatya atardım aroması çok iyi oluyor
Arada uyku sorunum oluyor bunlar iyi geliyor bana.
Emzirirken de ısırgan, rezene,kimyon tohumu bol bol içtim.
Affedin hocamEmsile bina maksut hey yavrum arapçamı kimse sorgulamasın
Emsileye geçemedim ki risalede kaldımAffedin hocam
Evet ya biz kkk' dayızEski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.
Zaten desen seni bozar kk diyeEvet ya biz kkk' dayızkorkudan ke diyemiyorum oğlana.
Valla sardı beni izliyorum şuana
Restorasyon yapılmış o kadar eski
NapimSende dunden raziymissin
OlurTenceresiz kaldim anne minik sana ogretsin bilmedigi halt yok zaten
Bende ilk defa duydum ve merak ettim kızımi yatirdim izledim.dini filmleri cik severimValla sardı beni izliyorum şuanaBonus güzel filmmiş ☺
Ben ilk defa duydum Minyeli Abdullahı belki biraz daha yaşımın küçük olmasındandır hiç duymamıştım.
Yarın gündüz izlerim inş. oğlanı okula gönderdikten sonra.