Rezil olmayak sonabu konu da o kadar bilgisizim ki bilir gibi yapacak kadar cahilim. Edebiyatçılardan özür dilerim en nefret.ettiğim dersti
Benim yol yapmaya ihtiyacım mı var ula devlet gibi kadınımNegooooooooo yol yapma kendine Negooooooooo
Ne zaman camları silip cillop gibi etsem ya kuş sıçıyo ya yağmur yağıyo. Küstüm artık silmemBurda iyiydi tatlı bir sonbahar havası yarın öbür gün yağış varmış camlar duruyor benimde bu sefer en sona bırakcam onları
Amcanın biri allah affettisinmemilli bişeydi
Aklın fikrin memede tüh sana
Öhöö ee bugün naptım Allah sizi inandırsın bir esinti vardı ki
Fesatım fesatsın fesat. Faılün mefailün mefuula mıydı neydiSelizay
Mefulu mefailü mefailü feulünayyy bende bilmiyom bana da öğretin
Biber sürecem senin ağzına haaaNe zaman camları silip cillop gibi etsem ya kuş sıçıyo ya yağmur yağıyo. Küstüm artık silmem
Aydınlandım tişikkirlirMefulu mefailü mefailü feulün
Kafaya vurma yavBiber sürecem senin ağzına haaa
Ben pasta yapam sizeEvi topladım bende
Yemek yaptım
Mutfağı topladım ocağı sildim davlumbazı sildim
Süpürmedim zaten halı yok direk sildim mutfak koridor
Çamaşır katladım
Oğlanın odasını topladım
Eşim erken geldi başka bişey yapmadım yemek yendi sofrayı topladım çay içtik.
Mutfak duruyor makine boşalcak pasta yapılcak
Yüce terazilerin doğum günleri bitiyor artık eyvallah yapmış kadar oldunBen pasta yapam size
Ahsgsjsh gok tengriye sukurler olsun ahahahaYüce terazilerin doğum günleri bitiyor artık eyvallah yapmış kadar oldun
Ahsgsjsh gok tengriye sukurler olsun ahahaha
Benim kardeşimle kocamin doğum günleri bile ayni, birinden kurtuldum derken yuce rabbim sinavin bitmedi dedi ahsgsjsbbabası kızı Rabbimin lutfu ikiside
Hiçbir kalıba uymuyor yeni kalıp icat etnek lazım bunaFesatım fesatsın fesat. Faılün mefailün mefuula mıydı neydiSelizay
Mefulaa hariç evet ahahaFesatım fesatsın fesat. Faılün mefailün mefuula mıydı neydiSelizay