- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Ben pembe kullanmistim daha once aldim valla o yüzden, birde mutfak spreyini alcaktim ama yokmus. High genik kopuk aldim ama elimi mahvetti soydu hepDün 101 de bende baktım viking için pembe sanki istediğim gibi değildi yada ben iyi anlayamadım.
Mavi yoktu beyaz vardı.
Şoktan indirimli vernel aldım aynı paraya
Bunu burdan alınİstanbul ne taraftaymış Efser
İstanbul deyince hep bu iğrenç replik geliyor aklıma çocukluk travması Türk filmleri işte
Sen de ele sivayip kollari kendini aldin kenara baş delirtici sensin sennnnnBitirdiniz ulan kadını
İnsanın içinde olacak o desen he heyyyyÇıkarıp bakınca ilham geliyor
Ya fırın için olan mı o çok iyi kız aslındaBen pembe kullanmistim daha once aldim valla o yüzden, birde mutfak spreyini alcaktim ama yokmus. High genik kopuk aldim ama elimi mahvetti soydu hepacil viking mutfak almam lazim
Negooooooooommmm canimmmm burdamiydin sen yaNey neyyy
Ya iyi temizliyor ama ellerim soyuldu hepYa fırın için olan mı o çok iyi kız aslında
Verme Negocum çünkü ben yapamıyorum aklımda kalıyorBu aralar ödev vermek istemiyorum, arada veririm belki. Herkes pek hamarat zaten maşallah
Enerjim yok hiç yorgun hissediyorum hep.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Benimde ellerim hassas iyice sertleşti parmak uçlarımYa iyi temizliyor ama ellerim soyuldu hepdokundu sanirim bana
Nasıl gidiyor canım tedavi?Selamlar:)
Verme Negocum çünkü ben yapamıyorum aklımda kalıyor
Eldivenle hic is yapamıyorum benBenimde ellerim hassas iyice sertleşti parmak uçlarım
Güzel temizliyor fırını eldivenli kullan bari
İlk günler diye ağrı daha da arttı canımNasıl gidiyor canım tedavi?
İnşallah şifa olurİlk günler diye ağrı daha da arttı canım
Kürek kemiğim yapışmış en çok ona yaptıkları müdahale acıtıyor ama inşallah iyi gelecek:)
Sempozyum vardı canım ondan biraz yoğun:)C Capanin Gururu Teyom merak ettim iyice nerdesin?
İyi olsunda :)Sempozyum vardı canım ondan biraz yoğun:)