Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan
Valla benim annem zaten evde yoktu jes gerçekten bir günden bir güne ödev sorduğum,ödevimi bilen biri olmadı hiçsadece bir gün bir uçurtma ödevi vardı onda annem marangoza gitmişti çıtaları çaktırmaya onu da tam okula gitmek için kapıdan çıkarken kırmıştım yanlışlıkla hiç unutamıyorum
Bilmiyorum şimdi niye böyle oluyor

Yav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan
Eski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.

Eski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.
En çok kullanılan harfler ilk grupta verildiğinde çocuk daha çabuk okuyor aslında.
E,l,a,t grubunu çözünce isim mantığını da çözmüş oluyor

Bende aynıydım bir gün ödevimi bilmezdi annem, ablalarım abimde vardı yani ama kendi kendime büyüdüm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…