Bonbon şuan sana bisey yapmak istiyorum eger tahmin edersen dogum gununde sana supriz edeceğummmmÇözemen daha yaş kaç olmuş
Susam sokağı duydum bak ama sadece duydum ahahhahhhaBen susam sokağı ile okumayı sökmüşüm herkes ben mi ey gidi
Susam sokağı duydum bak ama sadece duydum ahahhahhha
Ela lale el ele
Allah kolaylık versin hepimize
FenaBirinci sınıf zor
Minyeli abdullah kim laVideomuz vardı ona kaydetmeyi öğrenmiştim kaydederdim. O zaman dini filmler çok var minyeli abdullahın kasetini almış babam onu izleyip ağlıyodum ablam okulda
Cahil yaMinyeli abdullah kim la
He anasini satim minyeli abdullahi bilmiyom diye cahil mi oldumCahil ya
Valla benim annem zaten evde yoktu jes gerçekten bir günden bir güne ödev sorduğum,ödevimi bilen biri olmadı hiçYav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan
Eski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.Yav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan
Neyyy bilmiyor musun kitabı da var taaa ortaokulda okudum ben onu hatta çok eski yırtık baskısı var bendeMinyeli abdullah kim la
En çok kullanılan harfler ilk grupta verildiğinde çocuk daha çabuk okuyor aslında.Eski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.
Bende aynıydım bir gün ödevimi bilmezdi annem, ablalarım abimde vardı yani ama kendi kendime büyüdüm işteValla benim annem zaten evde yoktu jes gerçekten bir günden bir güne ödev sorduğum,ödevimi bilen biri olmadı hiçsadece bir gün bir uçurtma ödevi vardı onda annem marangoza gitmişti çıtaları çaktırmaya onu da tam okula gitmek için kapıdan çıkarken kırmıştım yanlışlıkla hiç unutamıyorum
Bilmiyorum şimdi niye böyle oluyor
Buyurunuz hey gidiiii tamir edeyim bir daha okuyayım şimdiki aklımlaEki Görüntüle 3147847
Valla sacmalik ötesi danki isi nasil yokusa sureriz derdindeler. Kkkkkkk ne yaEski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.
Negooooooooo bu ne dinozor mevsiminden miBuyurunuz hey gidiiii tamir edeyim bir daha okuyayım şimdiki aklımlaEki Görüntüle 3147847