- 11 Nisan 2007
- 83.113
- 482.333
Levaiz noldu kuzum sana geçmiş olsun kopuk kopuk girdim bu ara kaçırmışımİlk günler diye ağrı daha da arttı canım
Kürek kemiğim yapışmış en çok ona yaptıkları müdahale acıtıyor ama inşallah iyi gelecek:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Levaiz noldu kuzum sana geçmiş olsun kopuk kopuk girdim bu ara kaçırmışımİlk günler diye ağrı daha da arttı canım
Kürek kemiğim yapışmış en çok ona yaptıkları müdahale acıtıyor ama inşallah iyi gelecek:)
Sen de ele sivayip kollari kendini aldin kenara baş delirtici sensin sennnnn
İçimin desenine şöyle bi bakıyorum efendim tık geri çeviriyorum kafamıİnsanın içinde olacak o desen he heyyyy
Tık güneşimiz içimizde oysakiİçimin desenine şöyle bi bakıyorum efendim tık geri çeviriyorum kafamı
Saol canım:)Levaiz noldu kuzum sana geçmiş olsun kopuk kopuk girdim bu ara kaçırmışım
Gecmis olsun canimSaol canım:)
Omzum sorunluydu ya ona fizik tedavi alıyorum, bir de kürek kemiğim yapışmış onu açmaya çalışıyorlar biraz ağrılı oluyor. Düzeleceğiz inşallah
Saol canım:)
Omzum sorunluydu ya ona fizik tedavi alıyorum, bir de kürek kemiğim yapışmış onu açmaya çalışıyorlar biraz ağrılı oluyor. Düzeleceğiz inşallah
Ahh yaa omuzda yapışıklık biliyorum da küreği duymamıştım şifa olsun inşSaol canım:)
Ben de kız bire başladı yaBu aralar ödev vermek istemiyorum, arada veririm belki. Herkes pek hamarat zaten maşallah
Enerjim yok hiç yorgun hissediyorum hep.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@B bstnc
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Bende hic bitki cayi yesil cay icemem.Bende hiç sevmem midem bulanır bitki çaylarının kokusundan tadından. Limon sıkıyorum içine bolca içmem gerektiği zaman
Birinci sınıf zorBen de kız bire başladı ya
Neyse bugünü de atlattık
Tuvalet banyo temizliği
Nevresim dolabını düzenledim
Çamaşır yıkayıp ,katladım
Süpürdüm sildim
Yeşil çay tansiyonumu düşürüyor, onu maalesef içemiyorum. Oturduğum semt baharda ıhlamur kokar, bayılırımBende hic bitki cayi yesil cay icemem.
Hele ihlamur tuylerim diken diken olur kokusundan.nasil iciyorlar hic anlamam
Ela lale el eleBen de kız bire başladı ya
Neyse bugünü de atlattık
Tuvalet banyo temizliği
Süpürdüm sildim
Yok taşınma oluyor ama asansör rezerve ediyorsun yönetim sana uygun zamanı veriyor arabayı kendin kiralıyorsun kişileri kendin buluyorsun bir kere yaşadık onu zor negom ondan dolayı dedim.Nasıl yav eşya senin olsada ev değişince götüremiyor musun eşyanı
Yav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inanBen de kız bire başladı ya
Neyse bugünü de atlattık
Tuvalet banyo temizliği
Süpürdüm sildim
Kesinlikle katılıyorum ablamlar da asla esyaya emekli olana kadar para vermeyiz diyor. Dogu su sunu bunu derken mahvoluyor tayinlerdeYok taşınma oluyor ama asansör rezerve ediyorsun yönetim sana uygun zamanı veriyor arabayı kendin kiralıyorsun kişileri kendin buluyorsun bir kere yaşadık onu zor negom ondan dolayı dedim.
Yerleşik bir hayatın varsa burada ev eşyası tamam ama yoksa kesinlikle eşya almamak en güzeli başa belaaa
Çözemen daha yaş kaç olmuşYav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan