Düzenli Evimiz & Hayatımız

Levaiz noldu kuzum sana geçmiş olsun kopuk kopuk girdim bu ara kaçırmışım
Saol canım:)
Omzum sorunluydu ya ona fizik tedavi alıyorum, bir de kürek kemiğim yapışmış onu açmaya çalışıyorlar biraz ağrılı oluyor. Düzeleceğiz inşallah🥰

👽Sabah işleri, yataklar, kahvaltılar vs
👽Wcler temizlendi
👽Banyo lavabosu ovuldu
👽2 parti çamaşır asıldı, askıdan kuruyanlar alındı (şükür kurumuşlar, kurumaz oldular havadan)
👽Öğle yemeği hazırlandı çocuklara
👽Mutfak süpürüldü, her bir yeri temiz
👽Oğluşla bol bol ilgilenildi (wc sürecindeyiz, yamacımdan ayırmıyorum 😁🙃)
👽Yemek yapmak için mutfağa girildi
👽Kitap okundu
Evet bu saate kadar yemek düşündüm, hala düşünüyorum 😁
Kocama balık aldıracam en sonunda başka zerre fikrim yok

Ne yaptığımı anlamadığım bir gün oluyor,zaman çabuk geçti bugun nedense.

Ben de kız bire başladı ya🫠
Neyse bugünü de atlattık
Tuvalet banyo temizliği
Nevresim dolabını düzenledim
Çamaşır yıkayıp ,katladım
Süpürdüm sildim 🤔

Bende hic bitki cayi yesil cay icemem.
Hele ihlamur tuylerim diken diken olur kokusundan.nasil iciyorlar hic anlamam
Yeşil çay tansiyonumu düşürüyor, onu maalesef içemiyorum. Oturduğum semt baharda ıhlamur kokar, bayılırım 😍

Nasıl yav eşya senin olsada ev değişince götüremiyor musun eşyanı😳
Yok taşınma oluyor ama asansör rezerve ediyorsun yönetim sana uygun zamanı veriyor arabayı kendin kiralıyorsun kişileri kendin buluyorsun bir kere yaşadık onu zor negom ondan dolayı dedim.
Yerleşik bir hayatın varsa burada ev eşyası tamam ama yoksa kesinlikle eşya almamak en güzeli başa belaaa

Ben de kız bire başladı ya🫠
Neyse bugünü de atlattık
Tuvalet banyo temizliği
Nevresim dolabını düzenledim
Çamaşır yıkayıp ,katladım
Süpürdüm sildim 🤔
Yav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan

Yok taşınma oluyor ama asansör rezerve ediyorsun yönetim sana uygun zamanı veriyor arabayı kendin kiralıyorsun kişileri kendin buluyorsun bir kere yaşadık onu zor negom ondan dolayı dedim.
Yerleşik bir hayatın varsa burada ev eşyası tamam ama yoksa kesinlikle eşya almamak en güzeli başa belaaa
Kesinlikle katılıyorum ablamlar da asla esyaya emekli olana kadar para vermeyiz diyor. Dogu su sunu bunu derken mahvoluyor tayinlerde

X