- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Ben koyuyorum zamanla illa ki soluyor ama çamaşır susuz da olmuyor bezler.Aldim negosum sagolasin, camasir suyu rengini almaz dimi ya cok tatlislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koyuyorum zamanla illa ki soluyor ama çamaşır susuz da olmuyor bezler.Aldim negosum sagolasin, camasir suyu rengini almaz dimi ya cok tatlislar
Bende hiç sevmem midem bulanır bitki çaylarının kokusundan tadından. Limon sıkıyorum içine bolca içmem gerektiği zaman
Maşallah valla.
Ihlamuru bile burnumu kapatarak içiyorum.
Keşke severek içebilseydim isterdim açıkcası hoşuma gidiyor böyle otlar çiçekler falan ama. İçme fikri değil...
Resmini ekler misin bezlerin seni zahmete sokmazsam, mutfakta çok ihtiyacım varAldim negosum sagolasin, camasir suyu rengini almaz dimi ya cok tatlislar
Geldim geleli içimde Burhan Çaçan çalıyorİstanbul ne taraftaymış Efser
İstanbul deyince hep bu iğrenç replik geliyor aklıma çocukluk travması Türk filmleri işte
Oyle oyle buna da sukur diye diye atlatiyoruz cok sukurİki hafta falan sürüyor sağlığı iyi olsunda
Sayende dünden beri benimde içimde çalıyorGeldim geleli içimde Burhan Çaçan çalıyor
Buralar hep duluğdu bacım
Iyiyim asko bende, yaşamaya çalışıyoruz isteAmin sağolasın hemşire ❤ sen nasılsın?
Leke leke olmasinda, valla bende camasir suyu olmadan yapamamBen koyuyorum zamanla illa ki soluyor ama çamaşır susuz da olmuyor bezler.
Eve gecip atayim hemen canimResmini ekler misin bezlerin seni zahmete sokmazsam, mutfakta çok ihtiyacım var
Iyiyim asko bende, yaşamaya çalışıyoruz iste
Leke leke olmasinda, valla bende camasir suyu olmadan yapamam
Eve gecip atayim hemen canim
Yok valla gelmedimSen Efser Le bez muhabbetimize hiç denk gelmedin dimi
Farkettim benYok valla gelmedim
Ne oldu kiz merak ettimFarkettim ben
Desenli bezlerin üstüne derin yaşanmışlıklar hemşire öyle hemen anlatılmazNe oldu kiz merak ettim
Hagsjahs acil gelip anlat ölecemUlan gel yorum yap Efser aha benimkilerden