- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Kesin dönüş mü canım?❤Dönüş tarihi net değil ama eşim her seferinde eli kulağında diyor negoşummmbiz şimdiden hazır edelim kenarda kalsın dedik çünkü ev çok küçük olduğu için valizler eşyalar evi doldurdu. Ama var ya bir düzenlemişz gör çiçek çiçek
Hepsi aynı erkek milletinin hep gülücez o surat hiç asılmayacakDaha niye suratın asık diyo zalımın oğlu
Suratına ... çarptığımın tövbe yaHepsi aynı erkek milletinin hep gülücez o surat hiç asılmayacak
Evet kuzum görev süremiz bitiyorr Allahın izniyleKesin dönüş mü canım?❤
Hayırlısıyla inşallah dönersinizEvet kuzum görev süremiz bitiyorr Allahın izniyle
Benim de eşim silmişti ne güzel ama bir halta yaramadı 1 gün bakabildikKız o nasıl tabir öldürcen sen beni
Güldüm vallahi...Keşke gelip silebilsem canım arkadaşım hamileyken camlarına yardım etmiştim.Sen sandalyeye çıkma söyle ben yaparım demiştim.
Onu da al ama gerek yok yav evde olanda bardak sonucta. Zaten bardaktan sen icir biberonlari eline ver. Gerej yok ona.Heee tamam o zaman. Şu renkli plastik gibi küçük bardaklar var onlardan da alıyım o zaman bardağa da alışsın
Sen bakma inan benim gida muhendisi arkadasim 3 saat nutuk atti bana gecende evine gittik. Buzlugu ebesinin nikahina kadar doldurmus.Sağlıkla mutluluk en çoğu da kolaylıkla büyüt insaAllah çok zor oluyoryeşil biber mevsimi yaz diye kısın pek tüketmiyoruz buzluğa atayım dedim kimyagerin birinde duydum buzluğa atılan şeylerün vitamini gidiyormus dedi bende şüpheyle bakmaya basladım buzluk yiyeceklerine
Şu minnaktan var bizde de. O zaman dediğin gibi ucuzundan alıyorum 1 tane. Philips in var da ebesinin nikahı sanki kendi su üretiyor 200 lira mı neydiOnu da al ama gerek yok yav evde olanda bardak sonucta. Zaten bardaktan sen icir biberonlari eline ver. Gerej yok ona.
Bak ben bunlarla verdim. Minikle basladim sonra fincan disarda da su buyuk turuncuyu. Ama suan turuncu en sevdigi. Fakat alistigi icin biz pet ile ictikce susadiysa oda istiyor illa pettenbirde suyu az az ver sisirmesin kendini bir anda. Yani gune böl. Sicakta disarda bol bol az az. Evde de 2 satte bir icir. Hicbiri pahali marka degil mycey bebedor filan.
Eki Görüntüle 3147566
Hic gerek yok hemde hic. Dedim ya yavrum bir sekilde icecek bu cocuklar suyu. Sacma paralar verilmezŞu minnaktan var bizde de. O zaman dediğin gibi ucuzundan alıyorum 1 tane. Philips in var da ebesinin nikahı sanki kendi su üretiyor 200 lira mı neydi
Sakin ol şampiyonSuratına ... çarptığımın tövbe ya
Ne guzel bur tecrube oldu size de minnosum. Saglikla gelirsiniz insallah. Tc nin havasi suyu yarayacak sana gör bak seneye beraber bebe moku temizleriz artikEvet kuzum görev süremiz bitiyorr Allahın izniyle
Siz gelince ev esyalar ne olacakEv havalandırılıp yataklar toplandı.
Kahvaltı yapıldı.Bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Buzdolabının içi şöylee bir düzenlendi silindi.
Ocak fırın temizlendi.
Mikrodalganın içi silindi.
Buzdolabı bulaşık makinesi fırının dış yüzeyleri silindi parlatıldı.
Ev süpürülüp silindi.
Yerler silindi.Aynalar silindi. Tozlar alındı
Giyilmeyen kıyafetler ayarlandı.İhtiyaç sahiplerine verildi.
Çamaşır makinesi deterjan gözü temizlendi. 2 posta makineye çamaşır atıldı.
Kurutmadan sonra yerleşirildi.
Akşam yemeği yapıldı.
Çöp kovaları yıkandı.Poşetleri yenilendi
Ütü yapıldı.
Aynen jesikomm güzel deneyimler kazandık.Ahh be mesajını 273773 kere okudum çok hoşuma gittiNe guzel bur tecrube oldu size de minnosum. Saglikla gelirsiniz insallah. Tc nin havasi suyu yarayacak sana gör bak seneye beraber bebe moku temizleriz artik
Soylenirsen totonu keserim. Baktim cok mutlusun benim moklu sipayi da sana yollarim seninkine abilik yapar ahahhahahhahaAynen jesikomm güzel deneyimler kazandık.Ahh be mesajını 273773 kere okudum çok hoşuma gittiEğer söylenirsem bu moklara bana bugünleri hatırlatın dadlusuu
Bu arada dil işini ilerlettin degil mi ?Aynen jesikomm güzel deneyimler kazandık.Ahh be mesajını 273773 kere okudum çok hoşuma gittiEğer söylenirsem bu moklara bana bugünleri hatırlatın dadlusuu