Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kesin dönüş mü canım?❤

Herkese merhaba
Robotu calistirdim butun evi supurdu
Yerleri sildim
Tv tozunu aldim
Ocagi ve firini detayli temizledim
Kedimin kumunu temizledim
Bir odam bos duruyordu orada kendime calisma kosesi yaptim
Benim makyaj cekmecem duzenliydi esiminkini duzenledim
Kizlar son konuma bakar misiniz 4 aylik bebegim cok huysuz dis mi cikariyo acaba

Merhaba. Nego kızım doğduğundan beri tek kullandığım çanta sırt çantası. Onda da yedek kıyafet, bez güncellemesi yapıyorum duruma göre. Düzenli denebilir son durumu. Makyaj malzemelerim de düzenliydi. Zaten pek makyaj yapamıyorum son zamanlarda. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızım ufak bir çiş kazası yaşadı. Odasında o bölgeyi güzelce temizledim,
Banyonun yerini elimle sildim, duşun önüne serdiğim ayak havlusunu değiştirdim,
Duşu temizledim, gerekli yerleri çamaşır suyu ve diş fırçası ile fırçaladım,
Lavaboyu ve tuvaleti dezenfekte ettim,
El havlularını değiştirdim,
Teyzem kuzenimin oturağını vermişti. Temizdi ama yine de güzelce çamaşır suyu ile temizledim. Sabaha kadar beklesin dedim,
Çöpleri attım,
Yemek yaptım,
PTT de işimiz vardı onu hallettik, hava çok güzel olunca bir saat kadar da yürüyüş yaptım,
Yemekten sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Ocağı üstünden sildim,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp ütülenecekleri ayırdım,
İki makina çamaşır yıkandı.

Salonu ve oturma odasını eşim topladı bu akşam. Mutfak da şimdilik toplu sayılır. İyi geceler diliyorum.

Heee tamam o zaman. Şu renkli plastik gibi küçük bardaklar var onlardan da alıyım o zaman bardağa da alışsın
Onu da al ama gerek yok yav evde olanda bardak sonucta. Zaten bardaktan sen icir biberonlari eline ver. Gerej yok ona.

Bak ben bunlarla verdim. Minikle basladim sonra fincan disarda da su buyuk turuncuyu. Ama suan turuncu en sevdigi. Fakat alistigi icin biz pet ile ictikce susadiysa oda istiyor illa petten birde suyu az az ver sisirmesin kendini bir anda. Yani gune böl. Sicakta disarda bol bol az az. Evde de 2 satte bir icir. Hicbiri pahali marka degil mycey bebedor filan.

Sen bakma inan benim gida muhendisi arkadasim 3 saat nutuk atti bana gecende evine gittik. Buzlugu ebesinin nikahina kadar doldurmus. Nego Nun dedigi gibi dogal olan bile dogal degil artik. Sen ver biber kemirsin.

Şu minnaktan var bizde de. O zaman dediğin gibi ucuzundan alıyorum 1 tane. Philips in var da ebesinin nikahı sanki kendi su üretiyor 200 lira mı neydi

Ev havalandırılıp yataklar toplandı.
Kahvaltı yapıldı.Bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Buzdolabının içi şöylee bir düzenlendi silindi.
Ocak fırın temizlendi.
Mikrodalganın içi silindi.
Buzdolabı bulaşık makinesi fırının dış yüzeyleri silindi parlatıldı.
Ev süpürülüp silindi.
Yerler silindi.Aynalar silindi. Tozlar alındı
Giyilmeyen kıyafetler ayarlandı.İhtiyaç sahiplerine verildi.
Çamaşır makinesi deterjan gözü temizlendi. 2 posta makineye çamaşır atıldı.
Kurutmadan sonra yerleşirildi.
Akşam yemeği yapıldı.
Çöp kovaları yıkandı.Poşetleri yenilendi
Ütü yapıldı.

Siz gelince ev esyalar ne olacak ben ozlerim be insallah bebeyle donmek nasip olur tekrar

Ne guzel bur tecrube oldu size de minnosum. Saglikla gelirsiniz insallah. Tc nin havasi suyu yarayacak sana gör bak seneye beraber bebe moku temizleriz artik
Aynen jesikomm güzel deneyimler kazandık.Ahh be mesajını 273773 kere okudum çok hoşuma gitti Eğer söylenirsem bu moklara bana bugünleri hatırlatın dadlusuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…