Günaydın negoooooooooooooo bu ne boyle Windows98 masa üstü gibiGünaydınnnnEki Görüntüle 3147600
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Negooooooooo seni iyerim ha NegoooooooooBu aralar ödev vermek istemiyorum, arada veririm belki. Herkes pek hamarat zaten maşallah
Enerjim yok hiç yorgun hissediyorum hep.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
İstanbul ne taraftaymış EfserSon durum
Hadi bakalım az kalmış kavuşmanaDönüş tarihi net değil ama eşim her seferinde eli kulağında diyor negoşummmbiz şimdiden hazır edelim kenarda kalsın dedik çünkü ev çok küçük olduğu için valizler eşyalar evi doldurdu. Ama var ya bir düzenlemişz gör çiçek çiçek
Hanımlar sizlerin fikrine ihtiyacım varev tozu alerjisi ile yıllardır mücadele ediyorum kökten bir çözüm yok maalesef sprey kullaniyorum sadece ... evde fazla eşya olmamasının sebebi de toz olmasın diye, yünlü hiçbir şeyim yok fazla detarjan çam.suyu vs... kullanmıyorum
Kurutma makinesi almak istiyorum yıkanan çamaşırların tozlarını alıyor diye duydum
Kullanan varmı memnun musunuz marka önerileriniz varmı .... tsk
Ben kullanıyorum çıkan havları görmen lazım abla. Ben memnunum Arçelik in en düşük modelini almıştım.
Bir de bu hava temizleyiciler var onlarda iyi diyorlar. Havada toz vs algılayınca çalışanlar falan varmış
Kurutma makinasını bilmiyorum kullanmadım ama alerjiyle yıllardır beraberiz, hem de hayli ağır bir alerji; toz, nem, küf, ağaç, çiçek vs...Naçizane tavsiyem çok temiz olma, hassaslaştırma kendini. Toz alerjim ilk çıktığında bana da battaniye, perde,halı ne varsa at dediler attım bu sefer dışarıdaki tozdan rahatsız olmaya başladım gitgide dozu arttı hassaslığın. Sonra bir gün yeter dedim, normal yaşantıma geri döndüm, sadece periyodik olarak toz alıyorum, eşyalarımı da kullanıyorum. Günde bir kez alerji ilacı gece yatarkende burun spreyi kullanıyorum. Zaten alerjenden soyutlanamıyoruz o yüzden yaşamı zorlaştırmaya gerek yok. Deterjan ve kimyasalları eledim yumuşatıcılar dahil öyle devaö ediyorum
Hepinize geçmiş olsun. Bende hava temizleme makinesi diyorum faydasını gören çok alerji için.Bendede var.agir bi alerji hastasiyim.1 gün ilac icmeyim öluyorum.gecen yillarda 3gün falan içmemistim esim doktora zor yetistirdi.
Ilacimin saati gelse oglum anlar hapsurmaya baslarim anne saatin gelmis der.
Ilacin varsa bence düzenli kullan.yoksa git gide artiyor.ben tozlu bi eve gidersem nefesim tıkaniyor.damağımi kanatirdim kaşımaktan
Büyüme atağı olabilir.Herkese merhaba
Robotu calistirdim butun evi supurdu
Yerleri sildim
Tv tozunu aldim
Ocagi ve firini detayli temizledim
Kedimin kumunu temizledim
Bir odam bos duruyordu orada kendime calisma kosesi yaptim
Benim makyaj cekmecem duzenliydi esiminkini duzenledim
Kizlar son konuma bakar misiniz 4 aylik bebegim cok huysuz dis mi cikariyo acaba
Yav bebedor al gitsin ben kullandım benimkilere. Marka diye bindiriyorlar.Şu minnaktan var bizde de. O zaman dediğin gibi ucuzundan alıyorum 1 tane. Philips in var da ebesinin nikahı sanki kendi su üretiyor 200 lira mı neydi
Sinirli bir insana söylenecek en yanlış sözSakin ol şampiyon
Nasıl yav eşya senin olsada ev değişince götüremiyor musun eşyanıBurda eşyalı evde oturuyoruz jesikomm eşyalar olsaydı da bağışlanıyor satmak taşımak Türkiye gibi değil görsen bir sürü prosedürü var.
Ulan çöp atmanın bile kanunu var geçenlerde kargo kutusunu karton direk atmışım.Tabi üzerinde isim kapı no yazıyor.Tıkamışım çöp deliğini.Geldi 200 dolar cezadedim ben bilemonkooo sorry affet dedim de anlaştık
Alınacaklar listesine ekliyorum negommHepinize geçmiş olsun. Bende hava temizleme makinesi diyorum faydasını gören çok alerji için.
Cunku sen terazi burcusunSinirli bir insana söylenecek en yanlış söz
Ben sinirliyken bana sakin ol diyene olmuyorum sakin olmuyorum delirtmeyin diye daha çok gürlüyorum
Dut kaynatıp içebilirsin öksürük için ya da elma çayı. Geçmiş olsun, korona sonrası aylarca öksürük yaşadım yaşam kalitesini çok düşürüyor.Günaydın hayat yorgunları
Hadi bakalım güzel geçsin günümüz
Uykusuz bir gecenin sabahındayım, öksürükten uyuyamadım.
Şimdi bir kahvaltı yapalım bakalım değişir belki modum.
Canım bende robot falan bakıyorum açıkçası şu çok reklamı yapılıp fiyatı şişirilenlerden almıycam. Wiami düşünüyorum hem robot hem airfry için bakalım nasip.Alınacaklar listesine ekliyorum negomm
Kurutma makinesi
Hava temizleme makinesi
Robot süpürge
Bu fiyatlarda bakalım hangilerini alabileceğiz
He nizami olucam adil olucam her yamuk insanı eşyayı düzelticem diye sinir hastası olan bir teraziCunku sen terazi burcusun
Ben diyom siz erken gidersiniz de dinleyen kimHe nizami olucam adil olucam her yamuk insanı eşyayı düzelticem diye sinir hastası olan bir terazi
NegoooooooooSağlık ocağına gitsemde yarın bir kan versem. Demir düştü yine kesin zaten yükselmiyor gerçi çay içmekten ilacı unutmaktan