Görmemişim cancazim dur ben bizimkilere bakar sana yazarim. Ama soyle diyim sana cok para verme ve nasil alistirsan oyle kolay olur. Ben su barsagi kahve fincani disarda pet siseden bile verdim bizimkineSuluk ne alıyım sence demiştim canom
Evetİkinci mi o gelen
Heee tamam o zaman. Şu renkli plastik gibi küçük bardaklar var onlardan da alıyım o zaman bardağa da alışsınGörmemişim cancazim dur ben bizimkilere bakar sana yazarim. Ama soyle diyim sana cok para verme ve nasil alistirsan oyle kolay olur. Ben su barsagi kahve fincani disarda pet siseden bile verdim bizimkine
Sağlıkla doğsun
Valla bizde öyle daha kolay alıştı ama. Şimdi bizim zilli emzik kısmını içe batırıp bütün suyu yere döküyor.Görmemişim cancazim dur ben bizimkilere bakar sana yazarim. Ama soyle diyim sana cok para verme ve nasil alistirsan oyle kolay olur. Ben su barsagi kahve fincani disarda pet siseden bile verdim bizimkine
Ay amin aminYemin ederim 4 kelime okudum yuregim sıkıştı durdum. Sonra devamini okudum allahtan. Allah yardimcin olsun babacigina da uzun ömür versin inşallah
Amin AllahimBen de aynı şekilde anladım. @01deren87 Ölüm yıldönümü filan sandım.Allah gecinden versin hayırlı ömür nasip etsin amcaya.
Çantaları aldım üç gündür planlayıp yapamadığım şeylerden biriydi18 ekim ödevi
Çantaların içlerini düzenlemek.
Makyaj malzemesi, kozmetik ürünler kullanlar varsa onları ayıklamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Kız o nasıl tabir öldürcen sen beniSilinen camların üstüne çamur yağmış, ne tarafa öleyim ne tarafayağmur da değil çamur resmen pıçaklayacam kendimi
Kız niye temiz nevresimleri yıkadın iş yok iş çıkarıyosun ha kendine.Temiz nevresimleri bidaha yıkadım kurumuyorlar neden hava soğuk yağmurlu. Efendime soyleyiiiim bazalarinn altını döktüm sildim yatakları sildim ohoo. Canım istemeyerek yaptım heryer ortalikta
Allah şifa versin canımGünaydın kızlar. Yağmur deeğil çamur yağıyo burayakızda hasta dr dan geldik şimdi gene boğazı kızarmış. Ciğerinde hırıltı varmış. Opff sevmiyom bu geçiş mevsimini
Sağol canım teşekkür ederimAllah şifa versin canım
Ne zaman canım dönüş
Önden koşanlar siz ben de Ördekvalizleri ayarlıycam diye kendimi çok hırpalamıışım. Tünaydınnnnnnn