- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Burda eşyalı evde oturuyoruz jesikomm eşyalar olsaydı da bağışlanıyor satmak taşımak Türkiye gibi değil görsen bir sürü prosedürü var.Siz gelince ev esyalar ne olacakben ozlerim be insallah bebeyle donmek nasip olur tekrar
Aminnnn aminnnn o benim hayalim bak burda seni annen çok bekledi diyecem jesimmSiz gelince ev esyalar ne olacakben ozlerim be insallah bebeyle donmek nasip olur tekrar
Harikaaa gönder gelsin gönderSoylenirsen totonu keserim. Baktim cok mutlusun benim moklu sipayi da sana yollarim seninkine abilik yapar ahahhahahhaha
Derdimi anlatıyorum ama çok değil ingilizceleri çok hızlı yutarak konuşuyorlar birde şöyle çoğunlukla ispanyolca o daha kolay sevimli jesim eşim çok iyi benden onun sırtından geçiniyorum bebeğimBu arada dil işini ilerlettin degil mi ?
Geçmiş olsun, eşimin ve bir çocuğumun alerjik bünyesi var.Hanımlar sizlerin fikrine ihtiyacım varev tozu alerjisi ile yıllardır mücadele ediyorum kökten bir çözüm yok maalesef sprey kullaniyorum sadece ... evde fazla eşya olmamasının sebebi de toz olmasın diye, yünlü hiçbir şeyim yok fazla detarjan çam.suyu vs... kullanmıyorum
Kurutma makinesi almak istiyorum yıkanan çamaşırların tozlarını alıyor diye duydum
Kullanan varmı memnun musunuz marka önerileriniz varmı .... tsk
tşk ederim canım sağol RABBİM hepimize şifa versinGeçmiş olsun, eşimin ve bir çocuğumun alerjik bünyesi var.
Electrolux kurutma makinesi kullanıyorum 4 yıldır, memnunum.
Yastık, battaniye , kilim vs. de havalandırma moduna atıyorum her hafta.
Terli yastıkları yıkıyorum, çabuk kurutuyor, kabartıyor.