Düzenli Evimiz & Hayatımız

IMG_2133.jpeg
Benim sunum işte bu kadar içerken gördüm kahve fotilerini bende atıyım dedim 🤣

Akşama ne yemek var sizde Hanımlar ben bir türlü bulamadım ne yapacağımı canım şöyle güzel bir kuskus salatası istiyor ama yanına ne yapabilirim bilmiyorum:KK51:
ben mercimek çorbası fırında köfte salata düşünüyorum
hafta sonu bol bol karbonhidrat ve glutene boğuldum o yüzden yanına pilav makarna gibi bir şey yapmayacağım:KK12:

Ama çok çok çok çamaşırım vardı.
Misafir nevresimleri, bizimkiler, bizim günlük çamaşırlar, birikti hep

Ütü ayırdım.

Yorgunum yaa, yapasım yok.
Hem var hem yok.
Şöyle üstten yaptım ama detaya girip ferah ferah bir ev haline getirecektim buraları ama yok mecalim.

Sonuna kadar gidemedim Askeri geçtim

Futbolcuya kadar zor geldim öbür dünyaya gidiyodum az kalsın😂
Akşama ne yemek var sizde Hanımlar ben bir türlü bulamadım ne yapacağımı canım şöyle güzel bir kuskus salatası istiyor ama yanına ne yapabilirim bilmiyorum:KK51:
Sulu köfte yaptım yanınada eriste yaparım yeriz yerler yada ben yemeyi düşünmüyorum aksam misafirlige gitcez yesen olmuyo yemesen olmuyo şişirmeyim kendimi

Valla kızlar ben çok tembel olmuşum ya 🥹

Günlük rutinler dışında birşey yapamıyorum doğru düzgün.

Uyanır uyanmaz bebişin bezini değiştiriyorum ve temiz kıyafetler giydiriyorum.
Sonra kahvaltı hazırlığına başlıyorum.
Kahvaltıdan sonra bulaşıkları makineye atıp yatak odası, oturma odası ve çocuk odasını topluyorum.
Bebekle oyun oynuyorum, bu sırada çamaşır makinesini çalıştıyorum.
Bitince çamaşırları seriyorum, bebeği uyutup kendime bir yeşil çay koyuyorum ve öğle yemeğini hazırlıyorum.
Lavaboları elden geçiriyorum.
Daha oturalı 10 dk olmadan bebek uyanıyor. Öğle yemeğini yediriyorum, ardından meyvesini yediriyorum, bez değişimi...
O kendi kendine oynarken bu sefer de akşam yemeğine başlıyorum.
Yemek, bulaşık, akşam çayı derken kendimi zor koltuğa atıyorum.

Tüm günüm bebişe hizmet etmekle geçiyor. Rutinler dışında birşey yok bende, ameliyattan sonra hamlamışım resmen

Zaten bebek gece 23 gibi uyuyor. Gece de kaç kez kalkıyor. Ben de hâl falan kalmıyor.

X