- 8 Aralık 2011
- 44.075
- 153.926
Sonuna kadar gidemedim Askeri geçtim
Çok derin nefes almadan koşucu çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mercimek çorbası fırında köfte salata düşünüyorumAkşama ne yemek var sizde Hanımlar ben bir türlü bulamadım ne yapacağımı canım şöyle güzel bir kuskus salatası istiyor ama yanına ne yapabilirim bilmiyorum
Afiyet olsun canımben mercimek çorbası fırında köfte salata düşünüyorum
hafta sonu bol bol karbonhidrat ve glutene boğuldum o yüzden yanına pilav makarna gibi bir şey yapmayacağım
sağol canımAfiyet olsun canım
ben yayla çorbası yapıcam eve gidince dün kurandan biraz pilav getirdim , pazı kavurması yapıcam yeterAkşama ne yemek var sizde Hanımlar ben bir türlü bulamadım ne yapacağımı canım şöyle güzel bir kuskus salatası istiyor ama yanına ne yapabilirim bilmiyorum
geçmiş olsunbu akşam 7 de diş çektirmeye gidicem damatın oraya , 20 lik dişime 4 sene önce kanal tedavili dolgu yaptımıştım dolgunun birazı kırıldı geçenlerde şimdide ara ara üstüne bastırınca sızlıyo çektiriyim bari iyice ağrımadan
Sulu köfte yaptım yanınada eriste yaparım yeriz yerler yada ben yemeyi düşünmüyorum aksam misafirlige gitcez yesen olmuyo yemesen olmuyo şişirmeyim kendimiAkşama ne yemek var sizde Hanımlar ben bir türlü bulamadım ne yapacağımı canım şöyle güzel bir kuskus salatası istiyor ama yanına ne yapabilirim bilmiyorum
Aynen ablacım ona kalsa daha doğmaya niyeti yoktuİyiyim canım çok şükür
MaaşaAllah doğdu doğacak derken 4 aylık olacak. Zaman çabuk geçiyor, sağlıklı büyüsün
Zeytinyağlı yeşil fasülye, pilav, salata oh misAkşama ne yemek var sizde Hanımlar ben bir türlü bulamadım ne yapacağımı canım şöyle güzel bir kuskus salatası istiyor ama yanına ne yapabilirim bilmiyorum
sağol canımgeçmiş olsun
Afiyet olsun aysen deve tabanına bayıldımAman eksik kalmayayım