golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Ben yapamadım bugün
Herkes evinii mis gibi yapmış yaa bennnn neyse bende yapıyorum siz durunnn
Kız niye temiz nevresimleri yıkadın iş yok iş çıkarıyosun ha kendine.
İyiden iyiye grupça temizlik hastası olucaz
Ben kullanıyorum çıkan havları görmen lazım abla. Ben memnunum Arçelik in en düşük modelini almıştım.Hanımlar sizlerin fikrine ihtiyacım varev tozu alerjisi ile yıllardır mücadele ediyorum kökten bir çözüm yok maalesef sprey kullaniyorum sadece ... evde fazla eşya olmamasının sebebi de toz olmasın diye, yünlü hiçbir şeyim yok fazla detarjan çam.suyu vs... kullanmıyorum
Kurutma makinesi almak istiyorum yıkanan çamaşırların tozlarını alıyor diye duydum
Kullanan varmı memnun musunuz marka önerileriniz varmı .... tsk
Kurutma makinasını bilmiyorum kullanmadım ama alerjiyle yıllardır beraberiz, hem de hayli ağır bir alerji; toz, nem, küf, ağaç, çiçek vs...Naçizane tavsiyem çok temiz olma, hassaslaştırma kendini. Toz alerjim ilk çıktığında bana da battaniye, perde,halı ne varsa at dediler attım bu sefer dışarıdaki tozdan rahatsız olmaya başladım gitgide dozu arttı hassaslığın. Sonra bir gün yeter dedim, normal yaşantıma geri döndüm, sadece periyodik olarak toz alıyorum, eşyalarımı da kullanıyorum. Günde bir kez alerji ilacı gece yatarkende burun spreyi kullanıyorum. Zaten alerjenden soyutlanamıyoruz o yüzden yaşamı zorlaştırmaya gerek yok. Deterjan ve kimyasalları eledim yumuşatıcılar dahil öyle devaö ediyorumHanımlar sizlerin fikrine ihtiyacım varev tozu alerjisi ile yıllardır mücadele ediyorum kökten bir çözüm yok maalesef sprey kullaniyorum sadece ... evde fazla eşya olmamasının sebebi de toz olmasın diye, yünlü hiçbir şeyim yok fazla detarjan çam.suyu vs... kullanmıyorum
Kurutma makinesi almak istiyorum yıkanan çamaşırların tozlarını alıyor diye duydum
Nisan ayında o kadar tıkandım ki iğne yaptı doktor rahatladım ama geçici çözümKurutma makinasını bilmiyorum kullanmadım ama alerjiyle yıllardır beraberiz, hem de hayli ağır bir alerji; toz, nem, küf, ağaç, çiçek vs...Naçizane tavsiyem çok temiz olma, hassaslaştırma kendini. Toz alerjim ilk çıktığında bana da battaniye, perde,halı ne varsa at dediler attım bu sefer dışarıdaki tozdan rahatsız olmaya başladım gitgide dozu arttı hassaslığın. Sonra bir gün yeter dedim, normal yaşantıma geri döndüm, sadece periyodik olarak toz alıyorum, eşyalarımı da kullanıyorum. Günde bir kez alerji ilacı gece yatarkende burun spreyi kullanıyorum. Zaten alerjenden soyutlanamıyoruz o yüzden yaşamı zorlaştırmaya gerek yok. Deterjan ve kimyasalları eledim yumuşatıcılar dahil öyle devaö ediyorum
Son durumGün içerisinde yaptıklarım;
Kahvaltı hazırladım patates püresi yaptım salça ve soğanla kavurdum oğlum çok seviyor.
Beslenmeye de katmamı istedi. Oğlanı hazırladım.
Bugün bebiş hiç durmadı bu yüzden bi akrabamdan rica ettim o götürdü giderken benim için çok iyi oldu.
Bende bebişi yıkadım salona güneş vuruyordu küveti alıp salona geldim salonda yıkadım hırıltısı var hiç kıyamıyorum.☺Şap şap yapıp suyu etrafa sıçrattı tabi
Emzirip uyuttum.
Bulaşıkları yıkadım.
Oyuncakları toparladım.
Balkonu yıkadım, çiçekleri suladım.
Nevresimleri katladım.
Masayı sildim.
Salonu ve koridoru süpürdüm.
Bi çay koydum çiğ köfte eşliğinde kızlada nar yiyoruz.
Köşe koltuğu süpürdüm.
Bizim kız balkona gidip kaktüsümü yerle bir etmiş zilli heryer toprak oldu üstünü başını degistirdim ama balkonu tekrar yıkayamadım eşime kitlicem
Yemeğim yok yufka var evde patatesle sarıp kalem börek yapabilirim.
Efser bu topuklular senin için bende çok severim topuklu...
Efser kuzenler İstanbul için çok güzel diyorlar Adana ile kıyaslayıncaçok kalabalık trafiği falan şöyle de böyle diyorlar gelinlemesin diye herhalde diyorlar dediler...
Geçmiş olsun dut sen hasta etmişsin gibi mi davranıyorHayırlı akşamlar hanım hanımcık hatunlar
Fok gibi bi güne uyandım
Zaten diyete başladım kafa bi milyon
Kız ateşli 38.5
Herifle kız hasta oldu diye kavga ettik
Büyük kız okulda deney yapacak onu hazırlamam lazımdı
Sağlık ocağına gittik
Geldik oturdum höööğüre hööğüre ağladımiyi geldi ama rahatladım
Kalktım bi hırsla ocak sildim
Bulaşık makinesi boşalttım
Banyo tuvaleti yıkadım
Yatakları topladım
2 makine çamaşır yıkadım hala kurumadılar
Kız kucağımdan hiç inmedi
Herif geldi hiç bişey olmamış gibi davranıyo aşırı gıcık oldum
Yemek yendi mutfak toplu kız hala üstümde
Uykusuzluktan kafayı sıyırcam
Yarın büyük kız atatürk ü anlatacak okulda anlatıyom anlatıyom anlamıyo
Anlık benekte
He yav dikkat etmiyon diyo. Napim kalın giydiriyorum terliyolar ince giydiriyorum üşüyolar napim yaniGeçmiş olsun dut sen hasta etmişsin gibi mi davranıyor
KlasikHe yav dikkat etmiyon diyo. Napim kalın giydiriyorum terliyolar ince giydiriyorum üşüyolar napim yani
Bende ona saydırdım valla höstüKlasiksen bak o zaman dedim ben bikaç kere ama aynı yine hiç umursamıyorum valla artık
İyi yapmışsınBende ona saydırdım valla höstü
Dönüş tarihi net değil ama eşim her seferinde eli kulağında diyor negoşummmNe zaman canım dönüş
Daha niye suratın asık diyo zalımın oğluİyi yapmışsın
Hep aynılar heepDaha niye suratın asık diyo zalımın oğlu
Az ötede oynasın yeter ruhumu çürüttülerHep aynılar heep
Bendede var.agir bi alerji hastasiyim.1 gün ilac icmeyim öluyorum.gecen yillarda 3gün falan içmemistim esim doktora zor yetistirdi.Nisan ayında o kadar tıkandım ki iğne yaptı doktor rahatladım ama geçici çözüm
Toz tüy koku detarjan vss... herşeyden hapşırıyorum... kurutmayi da tozlar azalsın diye istiyorum açıkçası
Ay inşallah alırsın ben de çok istiyorumm bence şu zamanda güzel bi icat.Hanımlar sizlerin fikrine ihtiyacım varev tozu alerjisi ile yıllardır mücadele ediyorum kökten bir çözüm yok maalesef sprey kullaniyorum sadece ... evde fazla eşya olmamasının sebebi de toz olmasın diye, yünlü hiçbir şeyim yok fazla detarjan çam.suyu vs... kullanmıyorum