Buraya gelmemiş ya
Benimkilerde battı daha da silmemSilinen camların üstüne çamur yağmış, ne tarafa öleyim ne tarafayağmur da değil çamur resmen pıçaklayacam kendimi
YaaBuraya gelmemiş ya
En acilinden kurutma makinesi oneriyorumTemiz nevresimleri bidaha yıkadım kurumuyorlar neden hava soğuk yağmurlu. Efendime soyleyiiiim bazalarinn altını döktüm sildim yatakları sildim ohoo. Canım istemeyerek yaptım heryer ortalikta
Müsait bı yer yok ya çamaşır makinesinin yeri banyoda yoktu zor bela yer actirdik. Taşınmak lazımEn acilinden kurutma makinesi oneriyorum
Yemin ederim 4 kelime okudum yuregim sıkıştı durdum. Sonra devamini okudum allahtan. Allah yardimcin olsun babacigina da uzun ömür versin inşallahCanim babami bugun ugurladim.saglikla evine varsin insallah
Çocuklarim beni cok uzuyor.bu yuzden bugün hic bise yapmak istemiyorum.
O kadar ugrasip didiniyorum ama deger bilen yok.evi temizlemek istemiyorum insallah dayanabilir im
Keske zamaninda alaydim simdi fiyatlar ucustaEn acilinden kurutma makinesi oneriyorum
Neden bu evleri g.t kadar yapiyorlar anlamıyorum ya yapin genis genis otursun insanlarMüsait bı yer yok ya çamaşır makinesinin yeri banyoda yoktu zor bela yer actirdik. Taşınmak lazım
Cidden cok pahalı olmuslar, ben evlenirken 3.5 a almıştım resmen yatırım yapmisimKeske zamaninda alaydim simdi fiyatlar ucusta
Sen bana niden cevap vermedin hııKeske zamaninda alaydim simdi fiyatlar ucusta
Yüzde 95 doğal yazıyor ne güzel
Evet cok guzel kokuyor, birde mavisi var bulursaniz deneyin o daha guzel benceYüzde 95 doğal yazıyor ne güzelNasıl kokusuda hoş mu peki?
Ben de bu markanın ürünlerini çok seviyorum.
Bizim de öyle ya balkon k.ç kadar dönemiyorum çamaşır asarken yerim yok evin içinde de kurumuyor.Müsait bı yer yok ya çamaşır makinesinin yeri banyoda yoktu zor bela yer actirdik. Taşınmak lazım
Ben de aynı şekilde anladım. @01deren87 Ölüm yıldönümü filan sandım.Allah gecinden versin hayırlı ömür nasip etsin amcaya.Yemin ederim 4 kelime okudum yuregim sıkıştı durdum. Sonra devamini okudum allahtan. Allah yardimcin olsun babacigina da uzun ömür versin inşallah
Ne yazdin gadasini aldigimSen bana niden cevap vermedin hıı
Efo götün yapıştı istanbula ne zaman dönüyon la
Hep bu yeni modalarin suçu. Yok isiklar da uyusun yok ugurlu yolun isikla dolsun ugurlar olsun diye diye bozdular psikolojimiziBen de aynı şekilde anladım. @01deren87 Ölüm yıldönümü filan sandım.Allah gecinden versin hayırlı ömür nasip etsin amcaya.
Bu sene burayı çok ziyaret edeceğe benziyorumEfo götün yapıştı istanbula ne zaman dönüyon la
O gün hemen baktırmıştım yoktu. Bugün bende baktım yok maalesefYaaben nerdesyse 6 7 aylik stok yaptim sayilir, daha da var alsak
Kız ben sana önermiştim onu anında kesiyor al
Ben zaten hamilelikten dolayı çalışamadım bırakmıştım. Henüz açıklanmadı jesiko
Bizde ek gıdaya başlıycaz ne alıyım biberon. Aventin damlatmaz suluğu varmış ondan mı alayım sence. Şimdi şu minnaklardan var mamadan sonra verdiğim
Suluk ne alıyım sence demiştim canomNe yazdin gadasini aldigim