Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canim babami bugun ugurladim.saglikla evine varsin insallah
Çocuklarim beni cok uzuyor.bu yuzden bugün hic bise yapmak istemiyorum.
O kadar ugrasip didiniyorum ama deger bilen yok.evi temizlemek istemiyorum insallah dayanabilir im
Yemin ederim 4 kelime okudum yuregim sıkıştı durdum. Sonra devamini okudum allahtan. Allah yardimcin olsun babacigina da uzun ömür versin inşallah

Müsait bı yer yok ya çamaşır makinesinin yeri banyoda yoktu zor bela yer actirdik. Taşınmak lazım
Neden bu evleri g.t kadar yapiyorlar anlamıyorum ya yapin genis genis otursun insanlar
Keske zamaninda alaydim simdi fiyatlar ucusta
Cidden cok pahalı olmuslar, ben evlenirken 3.5 a almıştım resmen yatırım yapmisim

Yüzde 95 doğal yazıyor ne güzel Nasıl kokusuda hoş mu peki?
Ben de bu markanın ürünlerini çok seviyorum.
Evet cok guzel kokuyor, birde mavisi var bulursaniz deneyin o daha guzel bence çamaşırda boyle dogal seyler almaya calisiyorum cunku alerjim var kokuya parfume. Bu rahatsiz etmiyor.

Müsait bı yer yok ya çamaşır makinesinin yeri banyoda yoktu zor bela yer actirdik. Taşınmak lazım
Bizim de öyle ya balkon k.ç kadar dönemiyorum çamaşır asarken yerim yok evin içinde de kurumuyor.
Teras desen kv kurulmuş geniş geniş aşardım yoksa.
Eşime kurutma makinesi alalım dedim o zaman 2 bindi ikna edemedim.
Mutfakta makina ve benim hiç sevmediğim bi durum midem almıyor çamaşırı götür oraya falan.

Yemin ederim 4 kelime okudum yuregim sıkıştı durdum. Sonra devamini okudum allahtan. Allah yardimcin olsun babacigina da uzun ömür versin inşallah
Ben de aynı şekilde anladım. @01deren87 Ölüm yıldönümü filan sandım.Allah gecinden versin hayırlı ömür nasip etsin amcaya.

Ne yazdin gadasini aldigim
Suluk ne alıyım sence demiştim canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…